Agencije za ukrcaj pomoraca i 1. ukrcaj

Lacko

New member
Pozdrav

Završio sam 3. godinu fakulteta, i trenutno sam u potražnji za kadeturom
volio bih dobiti neku informaciju u vezi agencija za ukrcaj. te na koji princip oni rade, tj. kako ukrcaju i kako naplacuju svoje usluge
te neki savjet gdje potražiti kadeturu i što napraviti

hvala

Pozdrav

Završio sam 3. godinu fakulteta, i trenutno sam u potražnji za kadeturom
volio bih dobiti neku informaciju u vezi agencija za ukrcaj. te na koji princip oni rade, tj. kako ukrcaju i kako naplacuju svoje usluge
te neki savjet gdje potražiti kadeturu i što napraviti

hvala

Naplacuju ih iskljucivo od tvog poslodavca i za to se ne moras brigat.Oni koji ce trazit pare od tebe nisu agencije nego mafijasko udruzenje koje radi na crno u cilju da te zajebe.
Koliko agencije dobivaju po ukrcaju?Kog uopce briga bitno da su tebi posal dali a i sumljam da ces do te informacije ikad doci jer je to poslovna tajna sta je i razumljivo.

Naplacuju ih iskljucivo od tvog poslodavca i za to se ne moras brigat.Oni koji ce trazit pare od tebe nisu agencije nego mafijasko udruzenje koje radi na crno u cilju da te zajebe.
Koliko agencije dobivaju po ukrcaju?Kog uopce briga bitno da su tebi posal dali a i sumljam da ces do te informacije ikad doci jer je to poslovna tajna sta je i razumljivo.

Ovo ti je ko sveto pismo odgovor,

ja bi na njegovom mistu ipak proučija i Sveto Pismo.a šta se tiče agencija prije nego kontaktiraš bilo koju malo probaj saznat informacija o njima samima.

Back