BOSIET Ravenna 11-13.6.2014.

Bio sam u raveni u 5. mjesecu. Sam tecaj dode 1222 eu dobijete certifikat BOSIET,HUET and EBS, motel s vecerom vas izadje za ta tri dana max 110 eu zeljeznicka vam je blizu 5 min hoda a povratna karta iz trsta 25 eu, nadam se da sam vam malo pomogao posto sam se nacito svakakvih glupih komentara, sto se tice aberdeena tecaj traje oko 8n dana bosiet huet mist itd provjereno nemozete proc ispod 2 tisuce eura posto nemaju organiziran smjestaj.

Tecaj u Aberdeenu ne traje 8 dana, traje 3 dana Bosiet, a tko zeli jos i Mist traje dodatna 2 dana, znaci sve zajedno 5 dana, uvijek je nastimano da se odradi to sve od ponedjeljka do petka.
I imaju neki centri organizirani smjestaj i prijevoz, kao npr. Petrofac.

as a result of your request I send you all the information related to the course in question:

Calendar of Courses Opito (Jan-Feb-Mar)Card BOSIET CourseFacsimile medical certificate BOSIETRegistration Form for IndividualsTerms and ConditionsList of hotels we have agreementsMap to reach us

The cost of the course**is € 990,00 + VAT + € 15,00 bank charges *(€ 1.222,80 Total)

The cost includes meals for the duration of the course but also the registration certificate at the headquarters Opito UK

The course includes BOSIET HUET and EBS.

At the end of the course are awarded a certificate of attendance and the badge valid 4 years.

The night is excluded, therefore attach a list of hotels located us arrangement.

Payment is made ​​by bank transfer prior to the course start date to the following bank:

HOLDER: C.F.O. S.R.L.

UNICREDIT BANCA SPA - Place of RAVENNA

IBAN: IT80 S020 0813 1000 0001 0234 247

SWIFT CODE: UNCRITM1072

Once you have made ​​payment please send a copy of the book by mail.

Alternatively can pay by Credit Card or ATM directly in our offices on the first day of the course.

To attend the course BOSIET you must be in possession of a medical**or alternatively can be used a facsimile of which is attached.

At the end of the inscription is necessary to send the completed and signed application form and the medical certificate about 5 days before the course to the email address*iscrizioni@cforavenna.com

Hoping to have exhausted His demands I remain at your disposal for any clarification,

Best regards

Evo vec su drugi odgovorili, uglavnom ovo je bija odgovor prije par miseci, za sve ostalo samo im posaljes mail i sve ce ti lipo odgovorit.

Je odlicni su, ja bas organiziran sebi za 11 misec....jeftiniji su od pavie cca 80 eura, hotel za dvoje po noci 44 eura, blizi su mi (iden iz splita) cca 200 km u jednom smjeru.....ps usput mi je venecija za je malo procackat.....dis bolje ,))

Pozz ekipa

EO informacije iz prve ruke naime vratio sam se iz Pavije skoro prije neki dan kurs Bosiet(Huet incuded) bio je od 12-14.02.2015.
1293 eurica ,Hotel ESCELSIOR nije nesto ali mu pozicija para valja 65 eur/dan.Hranu imate odnosno rucak i samo paste i toca da se proseres:D,tako da sam ja morao i na dodatno talijanske su porcije kao za djecu!!
Prevoz ti je super sve preko neta uzmes karte i ostampas vozovi i busevi , Malpensa-Pavija povratna 27 eur bus!
Inace hrana po gradu skupa dok nisam naso kebab:kafa

AKO TREBA KOME JOS INFOFMACIJA NEKA PITA!!!

Sve je to lipo krasno,mislija san i ja do jučer poć u Survivex i spraÅ¡it 20.000kn na Roustabout package. DobijeÅ¡ stvarno kvalitetni paket sa popustom na Mist,Norvegian escape chute,Norvegian uppgrade medical itd.Pa ka d san malo promislija,odusta sam. ViÅ¡e san se ruzine naija i Å¡porki poslova natuka na canmarima,Happagu,MSC-u,Yang ming line,i ostalim kontejnerima,nego iti jedan vezaÅ¡ i mulac Å¡ta se priko veze ubacija na rig ili drillship-a da paÅ¡njak nezna vezat. Pa jel jadno da ja moran riskirat 20tsć kn,za posranog Paintera di me gospe sinjska neće ukrcat ni sa tim brevetima- Sad san u takvoj situaciji da nudin soma eura prvo za vezu,a onda ćemo pričat o brevetima i ravenni,paviji i ostalim centrima. Nije sve tako bajno i krasno,a naročito sad kad je sirova nafta i kompletni offshore u banani.

Sve je to lipo krasno,mislija san i ja do jučer poć u Survivex i spraÅ¡it 20.000kn na Roustabout package. DobijeÅ¡ stvarno kvalitetni paket sa popustom na Mist,Norvegian escape chute,Norvegian uppgrade medical itd.Pa ka d san malo promislija,odusta sam. ViÅ¡e san se ruzine naija i Å¡porki poslova natuka na canmarima,Happagu,MSC-u,Yang ming line,i ostalim kontejnerima,nego iti jedan vezaÅ¡ i mulac Å¡ta se priko veze ubacija na rig ili drillship-a da paÅ¡njak nezna vezat. Pa jel jadno da ja moran riskirat 20tsć kn,za posranog Paintera di me gospe sinjska neće ukrcat ni sa tim brevetima- Sad san u takvoj situaciji da nudin soma eura prvo za vezu,a onda ćemo pričat o brevetima i ravenni,paviji i ostalim centrima. Nije sve tako bajno i krasno,a naročito sad kad je sirova nafta i kompletni offshore u banani.

malo ti je soma eura za vezu ;)

pouzdano znam da se nudi od 20 000 do 30 000 kn pa dobije krutog :D

al sretno naravno!

AUUU :P ,prvo gasis nadu u nama sa takvim postovima jer uvijek ima takvih vezasa i to je normala u ovoj drzavi a i vanka svatko gura svoga! Treba to polozit i trebas to imati,ali onda treba upirati i slati mailove i zvati konstantno :) ali opet tesko se odmah upada na riga ili drilla,osim ako nis vezas :D

Ima li tko kakve informacije koliko je sada BOSIET u Ravenni? S obzirom da je sve u offshore-u palo mozda su i oni pojeftinili?

Ako planirate raditi BOSIET i treba vam za sjeverno more pazite na EBS, nije dovoljno imati samo EBS mora biti CA-EBS novo pravilo od drugog mjeseca 2016.
Zato oprezno , to za sada samo za sjeverno more.

RazmiÅ¡ljam ići na BOSIET + CA-EBS u Ravennu od 21.03 - 23.03. Ako je tko zainteresiran da ide samnom pa da podjelimo troÅ¡kove puta javite se na PM. Već sam bio tamo na HUET-u. Imam sve informacije.

Hvala na savjetu ali sam vec 3 godine u offshore-u (drillship i semi-sub). Treba mi BOSIET za North sea. Več mi je propalo par dobrih ponuda jer nisam imao BOSIET.

Last edited:
Naravno da je bolje imat nego ne imat!!!Samo se ti pripremi jer ako nemas ne ides to je sigurno.

Evo ja imam sve ovo:
OPITO Approved Basic Offshore Safetly Induction and Emergency Training with HUET and EBS

OPITO Approved Minimum Industry Safety Training (MIST)

Member Fire-Fighting and Rescue Team Offshore

Working at Height

OPITO Banksman&Slinger stage 1

UKOOA OFFSHORE MEDICAL

Offshore Medical + ERT Nogepa 12106

1.COSHH AWARENESS 5. HELICOPTER REFUELING 9.CA-EBS
2.FORKLIFT OPERATOR
6. HELIDECK ASSISTANT
3.ABRASIVE WHEELS
7. RISK ASSESSMENT
4. ISO 14004
8. Confined Space/Gas Detection