Pozdrav ljudi,
Dobro si Bilich-u reka, i ja san pregovara za EDT Ares al nikako otkrit sta brod radi ni druge bitne stavke.
Kad smo stigli do place naglo je konverzacija stala.
Inace evo mail od "pregovaraca" s njihove strane niki.ioannou@edtoffshore.com.
Znan da imaju dobar DSV EDT Protea a i izbacili su EDT Hercules koji je PSV al bi triba radit ROV posal.
, ima dosta rumunja za oficire, posada na vecini brodova je iz kenije, place u dolarima i ne bas bajne, kad im pofali kadra siftaju posadu s jednog broda na drugi, smjene i nisu bile bas redovite. Ovo su info od jednog rumunja koji je bia na toj firmi iz Octobra 2013 i dali se sta promjenilo u medjuvremenu ne bi znala kazati...ima par nasih zapovjednika, grk je vlasnik, vecina brodova je na cipru, jedan je bija krajem prosle godine u egiptu edt aresView attachment 2681, ima dosta rumunja za oficire, posada na vecini brodova je iz kenije, place u dolarima i ne bas bajne, kad im pofali kadra siftaju posadu s jednog broda na drugi, smjene i nisu bile bas redovite. Ovo su info od jednog rumunja koji je bia na toj firmi iz Octobra 2013 i dali se sta promjenilo u medjuvremenu ne bi znala kazati...
Jednom rijeci AJME
Ivan
Please advise me if you are intested to come and join our fllet as an assistance electrical engineer in Limassol Cyprus.
Salary is USD 1000.00
Contract duration is 3 months.
Thank you
evo meni ovo poslali a nema nista od njih meni se cine da su skroz drljavi