EDT offshore

nematic

Chief Electrical Engineer
Pozdrav svima,

zanima me da li itko ima iskustva s ovom kompanijom i da li itko od vas radi za nju, posto sam dobija ponudu za asistenta struje, pa me zanima zna li itko od vas ista o njoj?

ja neznam nista ali vidim da imaju offshore flotu i da sam ja ti ja bi odma isao bez ikakvih pitanja jer tka kad ce bit druga prilika za ista, a kamoli offshore :)

Evo im posla CV pa me se dovezali ko pijan plota. Dogavaramo ništa nešto. Kad saznam kakvi su uvijeti stavljam ode...

Flota im je karampalinska ali eto uzimaju ove nove PSV'ove bar..

Nematic , kakve su ti ugovore ponudili za kadeta ? Ja sam tražio max 7 on/off pa se bojim da sam ''prekardašio'' :hihi :D

Last edited:
Pozdrav ljudi,
Dobro si Bilich-u reka, i ja san pregovara za EDT Ares al nikako otkrit sta brod radi ni druge bitne stavke.
Kad smo stigli do place naglo je konverzacija stala.
Inace evo mail od "pregovaraca" s njihove strane niki.ioannou@edtoffshore.com.
Znan da imaju dobar DSV EDT Protea a i izbacili su EDT Hercules koji je PSV al bi triba radit ROV posal.

Pozdrav ljudi,
Dobro si Bilich-u reka, i ja san pregovara za EDT Ares al nikako otkrit sta brod radi ni druge bitne stavke.
Kad smo stigli do place naglo je konverzacija stala.
Inace evo mail od "pregovaraca" s njihove strane niki.ioannou@edtoffshore.com.
Znan da imaju dobar DSV EDT Protea a i izbacili su EDT Hercules koji je PSV al bi triba radit ROV posal.

A po mailovima mi zvuce nekako ''cudnovato''. :rolleyes:

Moga bi ih nazvat ujutro pa da vidim sta se tu radi pa cu napisat ode sta su rekli.

ima par nasih zapovjednika, grk je vlasnik, vecina brodova je na cipru, jedan je bija krajem prosle godine u egiptu edt ares20131026_144153.jpg, ima dosta rumunja za oficire, posada na vecini brodova je iz kenije, place u dolarima i ne bas bajne, kad im pofali kadra siftaju posadu s jednog broda na drugi, smjene i nisu bile bas redovite. Ovo su info od jednog rumunja koji je bia na toj firmi iz Octobra 2013 i dali se sta promjenilo u medjuvremenu ne bi znala kazati...

ima par nasih zapovjednika, grk je vlasnik, vecina brodova je na cipru, jedan je bija krajem prosle godine u egiptu edt aresView attachment 2681, ima dosta rumunja za oficire, posada na vecini brodova je iz kenije, place u dolarima i ne bas bajne, kad im pofali kadra siftaju posadu s jednog broda na drugi, smjene i nisu bile bas redovite. Ovo su info od jednog rumunja koji je bia na toj firmi iz Octobra 2013 i dali se sta promjenilo u medjuvremenu ne bi znala kazati...

Jednom rijeci AJME

op op

op op

Ivan

Please advise me if you are intested to come and join our fllet as an assistance electrical engineer in Limassol Cyprus.

Salary is USD 1000.00
Contract duration is 3 months.

Thank you

evo meni ovo poslali a nema nista od njih meni se cine da su skroz drljavi

Ivan

Please advise me if you are intested to come and join our fllet as an assistance electrical engineer in Limassol Cyprus.

Salary is USD 1000.00
Contract duration is 3 months.

Thank you

evo meni ovo poslali a nema nista od njih meni se cine da su skroz drljavi

Pa prihvati. Za kadeta super.

o

o

je odgovorija sam da sam zainteresiran i to je bija kraj naseg dijaloga jos sam ih zva javi se neka zenska kaze ok pa poklopi i tako 3 puta "koji kurac"....

Back