jan de nul 2

Status
Not open for further replies.

kadetpocetnik

New member
Ajmo ima li sta novog o ovoj firmi sto rade kadeti oficiri uvjeti place ugovori smjestaj mjesta rada jeli odskocna daska za offshore sto se tice psv-a ahts-a itd hvala i pozdrav molia bi neke odg.

Kadete koliko znam ne uzimaju
Ugovori permanent
Place od 3-4t€
Odskocna daska je ako imas vezu za daljnji offshore

E a sta bi ja onda radio tek sam zavrsio skolu za nauticara imam 5 breveta a nemam ni dana duge imam neku vezu mozda za otic kakve su pocetne place

E a sta bi ja onda radio tek sam zavrsio skolu za nauticara imam 5 breveta a nemam ni dana duge imam neku vezu mozda za otic kakve su pocetne place

Kakva ti je to veza, kad nemaÅ¡ pojma o ničemu. Svi ti govore da nema kadeta tamo, a ti pitaÅ¡ kakve su plaće, je....te veza takva. A Å¡to se tiče teme, čovjek je u pravu. Najbolje da svi otvaramo nove teme 1..2..3

Ma vi ste ocito puni sebe i svog znanja sto plovite neki svaka cast svim ovim ljudima koji lipo i normalno nama mladim i zelenim odgovore.molim administratora da pobrise temu

Ma vi ste ocito puni sebe i svog znanja sto plovite neki svaka cast svim ovim ljudima koji lipo i normalno nama mladim i zelenim odgovore.molim administratora da pobrise temu

To si već pametno rekao. ZnaÅ¡ da se danas teÅ¡ko odrađuje kadetura, pogotovo paluba uz sva Å¡kolovanja puno njih čeka doma. Ako već imaÅ¡ Å¡anse otić na JDN kako/tako onda idi, nauči ono Å¡to ti treba za taj posao i gotovo. Nema njih puno koji imaju Å¡anse otić tamo odradit kadeturu, iskreno nisam nikad ni čuo. Daj je za električara ili strojara to bih shvatio jer ima se Å¡ta naučit, ali navigacija to je već čudno jer nije klasična navigacija i teÅ¡ko je učit. Ali svakako ako sam hoćeÅ¡, naučio bi...kasnije ima firmi dobrih Å¡to se toga tiče DEME,Boskalis,Van Oord mada i JDN ne zvuči loÅ¡e. Bolan kufere u ruke ako se može i nemaÅ¡ Å¡ta čekat.

Sve san procita sta oni rade cime se bave itd to mi izgleda ko da sam na platformi sto mi uopce nije mrsko ako je dobro placeno jer volim radit i nije mi tesko cua sam da su tu male navigacije i nesto malo duze kad se ide do odredista di se radi ali npr. Kad brod nasipava more pijeskom i radi umjetne otoke isto to treba neko radit i dobro znat. Pitam ovo sve zato jer nisam pametan trazit dalje i ic na dugu ili ovako nesto

Sa tako tankim zivcima nemas sta trazit na JDN. Ako odes tamo i postavis se kako si se postavija u ovoj temi nece bit dobro. Kolege su ti napisale misljenja i iskustva ali to nije ono sta si ti tija cut pa se odma ljutis ka dite kad mu uzmu igracku.
Dakle , ako vec imas vezu za otic na JDN ,pitaj osobu koja ce te ukrcat sta , kako i gdje.
Valjda ce te ta osoba bolje uputit nego " forumasi puni sebe i svoga znanja ".
By the way , radio sam na JDN koju godinu i nisam nikada vidio kadeta ili asistenta na brodu.
Sretno dragi kolega.

Nisan ja asu tankih zivaca imam posve dobrih zivaca nego san lipo samo pita ako ko sta zna a sto se veze tice u pocetnom smo razgovoru a ti si ocito sebe pronasa pod ovim puni sebe i svog znanja pa si se uvridia i nasa uvridenim napisa san lipo neki i svaka casta onim pravim ljudima koji pomognu a ne se rugaju postu ili temi eto hvala i necemo se prepirat ovde ako mi ko moze jos sta napisat bia bi zahvalan

Nisan ja asu tankih zivaca imam posve dobrih zivaca nego san lipo samo pita ako ko sta zna a sto se veze tice u pocetnom smo razgovoru a ti si ocito sebe pronasa pod ovim puni sebe i svog znanja pa si se uvridia i nasa uvridenim napisa san lipo neki i svaka casta onim pravim ljudima koji pomognu a ne se rugaju postu ili temi eto hvala i necemo se prepirat ovde ako mi ko moze jos sta napisat bia bi zahvalan

Dragi kolega AS ti moze bit prijatelj iz ulice , rodjak itd. Ja sam dado-st ili kolega za tebe.
Moje znanje i iskustvo ( koje sam unovcio ne na forumu nego na kompanijama na kojima radim zadnjih 15 i kusur godina ) odrazava stanje mog bankovnog racuna koji se, hvala Bogu, podebljava uredno svakih 28 dana sa lipom cifrom.
Ako sam te uvridija oprosti , samo sam ti dao dobronamjeran savjet jer tamo di smjeras otici ja sam vec bio. Razumis?
Pozdrav i sretno.

E pa meni je drago kolega sto se taj rvoj racun podebljava i sto se udebljava pazi da nepukne od debljine podili i nama nesto koji ima sad placat brevete ili nam pomozi se ukrcat pa tako da se i nama podeblja racun tesko ti se ja uvridim ako si vec bio onda malo opisi kabine uvjete zivota rada hrana ekipa kakva je a ne o svom racunu kolega puno njih ovde ima podeblji racun svojim radom i mukom sto su odvojeni od svojih itd da nenabrajam

Kolega nisi ti razumija. Niko ti se ne ruga nego imaÅ¡ bahat stav i to se vidi iz aviona. Da si malo bolje povirija kako ovaj forum funkcionira, lipo pročita već otvorenu temu i tamo postavija KONRETNO pitanje vjerovatno bi na njega dobija i konkretan odgovor. A ne si uletija ka padobranac sa "ajmo, kakve su plaće i kabine". I onda kad ti neko suptilno da do znanja da se to tako ne radi ti proglasiÅ¡ cili forum hrpom pametnjakovića koja se tebi, eto, ruga.
ImaÅ¡ odradit kadeturu, a tebe zanima kakve su plaće i kabine ili čeÅ¡ razmislit o tome da razmisliÅ¡ oćeÅ¡ li ipak provat na dugu.
Nemoj me krivo shvatit, al razmisli prije nego neÅ¡to izjaviÅ¡, to će ti poslužit i na brodu.
Svako dobro i sretno u budućoj karijeri.

oo

oo

molim vas pristenite se pripucavat jer ja moram citat ovov sve da slucajono vidim kakvu informaciju za poslat mail...hvala unaprid!! :D

Nisan ti ja bahat ni nista tako slicno lipo san postavia pitanje i na staroj temi vidim da nema niko nesto novo za tu firmu ja sam napisa NEKI a ne svi da su puni sebe procitaj za debljinu novcanika pa zakljuci.a ako sta znas o ovoj firmi i uvjetima napisi nista glupo nisan napisa niti ikog vrida

Status
Not open for further replies.
Back