Kriticno!kviska molin

GROBNIK

New member
Pozdrav svimi vami sa foruma,postovanje..

......neduzne oci i dalje su zracile mekocom i njeznoscu,kombiniranom s izrazom
potpune dusevne
ravnoteze,jer je sve dobro i nista se nije dogodilo,a ako se i dogodilo i to je u
redu ako se uopce
nesto dogada...je kompica tako je nekad bilo moje gledanje na svijet(nemojte
mislit da san
lud,samo nastojin privuc vasu paznju)problem je sljedeci....vec san doma 5 misecih.dakle za pivicu niman.raspadan se doma,gubin dusu.

Jel mi more ki od vas pomoc i uputit me kemu da se obratin,da mi da kakovu informaciju,iscen za kuhara(e_mail adrese &telefonski broj)bil bin van zbilja zahvalan.

Unaprijed hvala

Sta je sa bivson firmon? Pretpostavljan nista,jer da ima nebi postavija ovo pitanje.
Ne preostaje ti nista drugo nego zvat po agencijama.
Na google-u ces nac br.Zorovica,globtika,BSM croatia,itd.
Zovi na tel a kad vidis kakve su ti sanse priko tel salji i mailove.
Neznan sta drugo bi ti ja neuka savjetovala:hihi
Ima ovde iskusnijih i pametnijih za dat savjet kome se javit
prema tome pisite i pomozite momku da ne pada dalje u ocaj:uzdravlje

Last edited:
ovako. za koga -ide malo teze.najbolje je ako znas koga sa msc, pa da te preporuci. onda, provaj di su vecinon nasa posada, ka topic, swiss atlantique, etc na kraju.. povaj na nase.. atlantska, tankerska, jadroplov...
a na koncu konca-jadrolinija. kad je bas stislo... bolje vrabac u ruci nego golub na grani. zelin ti puno srice i da sta prije udres pecat u matrikulu.

Pozdrav svimi vami sa foruma,postovanje..

......neduzne oci i dalje su zracile mekocom i njeznoscu,kombiniranom s izrazom
potpune dusevne
ravnoteze,jer je sve dobro i nista se nije dogodilo,a ako se i dogodilo i to je u
redu ako se uopce
nesto dogada...je kompica tako je nekad bilo moje gledanje na svijet(nemojte
mislit da san
lud,samo nastojin privuc vasu paznju)problem je sljedeci....vec san doma 5 misecih.dakle za pivicu niman.raspadan se doma,gubin dusu.

Jel mi more ki od vas pomoc i uputit me kemu da se obratin,da mi da kakovu informaciju,iscen za kuhara(e_mail adrese &telefonski broj)bil bin van zbilja zahvalan.

Unaprijed hvala

Ima?? PM pa pogljedaj!!!!!!!!!!!

Back