viza kina i hong kong

Za Kinu ti je obavezna viza bez obzira dali se ukrcajes ili iskrcajes. Ja se iskrcajem u Kini u prosjeku jednom misecno pa imam multiply entry vizu na godinu dana. Ako se ukrcajes, vizu mozes napraviti u Kineskoj ambasadi u Zg za jedan dan (Rush visa) mozes nazvati kinesku ambasadu u ZG i sve ce ti reci.
Address: Mlinovi 132 10000, Zagreb
Tel: +385-1-4637011
Email: e.c.office.chn@zg.htnet.hr
Uglavnom tribas ispuniti application letter, doniti garantno pismo od firme, invitation letter od agenta u Kini, flight details, dvi slike, putovnicu i madrikulu. Dojdes ujutro rano u ambasadu predas zahtjev, daju ti uplatnici za vizu koju uplatis u zagrebackuj banci i popodne u tri sata ti je viza gotova. Ako se iskrcajes u kini a nemas vizu more biti problema jer agentu triba dva radna dana da je napravi i to dok brod nije partija, tako ako je vikend zaboravi jer je obicno problem sa imigracijom(nece da radu vikendom).

Postovanje gospodo, zanima me dali su jos uvijek isti uvijeti za izdavanje Kineske vize.

Isti su uvjeti kao sta je Lampara napisao, neki dan sam ju radio.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pozdrav kolege
je li slucajno netko nedavno radio kinesku vizu za ukrcaj na brod, je li moze malo opisat proces?
iz moje agencije su mi rekli da cekam jos nekakv log koji ce mi poslat pa da tek onda ispunjavam aplikaciju i dogovaram sastanak
hvala unaprijed

Back