Fala na infMislim da se u hrv nigdje ne moze napravit,,,i mislim da nema kraticu,iako meni nitko jos nije spomenuo taj lijecnicki niti me koji agent pitao za njega tako da nisam siguran...
Super, fala!Ja sam radio neki norveški u "Provita" Rijeka.
Ja sam prosli misec bija autom do Ravene-CFO, Opito bosiet/huet plus ebs (bez mista), tecaj sam cca 9400kn, zakon predavači, rucak u centru, hotel za mene i dragu s doruckom, vecerom, gorivo (žedna alfa benzinka) cca jos 3600 kn.Ja kako ako san dobro shvatija,u nama najbližoj Italiji nema nigdi za polagat osim u Ravenni i Paviji. Mene zanima dali se meni isplati npr samo položit Bosiet i Huet u Ravenni,a liječnički odradit u Rijeci. Dakle bez MIST-a i Norvegian upgrade medicala. Ili je po iskustvima drugih,možda pametnije otvorit kesu i odletit za Aberdeen i to sve rijeÅ¡it tamo.![]()
Ja sam prosli misec bija autom do Ravene-CFO, Opito bosiet/huet plus ebs (bez mista), tecaj sam cca 9400kn, zakon predavači, rucak u centru, hotel za mene i dragu s doruckom, vecerom, gorivo (žedna alfa benzinka) cca jos 3600 kn.
Dakle sveukupno negdi 13000-13500 kn
Trazis od centra da te kupe shuttle busom-kombijem, vole se napravit glupi malo samo naglasis jasno i nema straja, hotel Stella- rupa zesca ali meni to nista ne smeta, spiza je iz catteringa i jos je to dobro sta san po engleskoj jea.hahaha znaÅ¡ ta mi je smiÅ¡no u svemu?! Slučajno i ja vozin 147-icuAli ne virujen da ću tamo sa njom.
A ni sa dragom također-nek doma grije kauč
![]()
Provjerija sam kad rade,dakle tamo posli 5.1.2015 ću vidit di i Å¡ta. A do tada ću bit u pripremi. Bia mi prika nedavno,i požalia im se na ručak u centru!A nočija je u nekom motelu-hostelu ne baÅ¡ tako blizu training centra.
Da li u hrvatskoj ima koja poliklinika u kojoj je moguce odradit "norveski lijecnicki", također ima li kakvu int. kraticu ili?
Trazis od centra da te kupe shuttle busom-kombijem, vole se napravit glupi malo samo naglasis jasno i nema straja, hotel Stella- rupa zesca ali meni to nista ne smeta, spiza je iz catteringa i jos je to dobro sta san po engleskoj jea.
Ps onda znas koliko trosi zvir, imas kombinacije vlakovima koje nisu skupe...ravena trst-pa trst dalje neznam ali ide za srbiju dakle ide i za hrv jer su bili samnom momak iz beograda i rijeke....tako su putovali doma
A tu se moze rijesit mist online, mislin da je cca 60-70 funti
IMIST Online
Ako nw pitas nece ti rec to je prvi korak, i ovi ostali su dolazili sami s autima ja san s par talijana kombijem, skupili bi me svako jutro i odveli iza
Ok hvala na informaciji za taj prijevoz. A s obzirom da san masu puta bija po Italiji,znan kako ću do i do Ravenne i nazad. A sad znan i za taj kombi,iako mi evo prika kaže da su ovi iz centra to osigurali samo polaznicima kojih kompanija Å¡alje. No nema veze..utrpat ću se ja ko stowaway![]()
Samo kazi gdje spavas i pokupit ce te bez beda(ja nisam bio preko kompanije) imas i na njihovoj stranici 4 Hotela "partnera" koji bi trebali biti nesto jeftiniji ako ides u CFO..Ok hvala na informaciji za taj prijevoz. A s obzirom da san masu puta bija po Italiji,znan kako ću do i do Ravenne i nazad. A sad znan i za taj kombi,iako mi evo prika kaže da su ovi iz centra to osigurali samo polaznicima kojih kompanija Å¡alje. No nema veze..utrpat ću se ja ko stowaway![]()
Samo kazi gdje spavas i pokupit ce te bez beda(ja nisam bio preko kompanije) imas i na njihovoj stranici 4 Hotela "partnera" koji bi trebali biti nesto jeftiniji ako ides u CFO..
Pozdrav..
Sada sam zvao Survivex i Petrofac i ovako:
Survivex: BOSIET+HUET +NOR. UPGRADE
MEDICAL +NOR. UPGRADE
EMERG. BREATH.
=948 FUNTI sa porezom, bez hotela
Petrofac: Sve to isto za 890 Funti, ako neko zeli B&B i transport (shuttle) onda jos 396 Funti
- U oba centra posle 1.1. menjace cene, ali neka simbolicna suma
- Meni je nebitno kuda idem, ali ako neko ima savet i preporuku za koji centar da se odlucim, molim neka kaze