Aberdeen training

Ja kako ako san dobro shvatija,u nama najbližoj Italiji nema nigdi za polagat osim u Ravenni i Paviji. Mene zanima dali se meni isplati npr samo položit Bosiet i Huet u Ravenni,a liječnički odradit u Rijeci. Dakle bez MIST-a i Norvegian upgrade medicala. Ili je po iskustvima drugih,možda pametnije otvorit kesu i odletit za Aberdeen i to sve rijeÅ¡it tamo.:rolleyes:
Ja sam prosli misec bija autom do Ravene-CFO, Opito bosiet/huet plus ebs (bez mista), tecaj sam cca 9400kn, zakon predavači, rucak u centru, hotel za mene i dragu s doruckom, vecerom, gorivo (žedna alfa benzinka) cca jos 3600 kn.
Dakle sveukupno negdi 13000-13500 kn

Ja sam prosli misec bija autom do Ravene-CFO, Opito bosiet/huet plus ebs (bez mista), tecaj sam cca 9400kn, zakon predavači, rucak u centru, hotel za mene i dragu s doruckom, vecerom, gorivo (žedna alfa benzinka) cca jos 3600 kn.
Dakle sveukupno negdi 13000-13500 kn

hahaha znaÅ¡ ta mi je smiÅ¡no u svemu?! Slučajno i ja vozin 147-icu:D Ali ne virujen da ću tamo sa njom.;) A ni sa dragom također-nek doma grije kauč:D
Provjerija sam kad rade,dakle tamo posli 5.1.2015 ću vidit di i Å¡ta. A do tada ću bit u pripremi. Bia mi prika nedavno,i požalia im se na ručak u centru!:( A nočija je u nekom motelu-hostelu ne baÅ¡ tako blizu training centra.

hahaha znaÅ¡ ta mi je smiÅ¡no u svemu?! Slučajno i ja vozin 147-icu:D Ali ne virujen da ću tamo sa njom.;) A ni sa dragom također-nek doma grije kauč:D
Provjerija sam kad rade,dakle tamo posli 5.1.2015 ću vidit di i Å¡ta. A do tada ću bit u pripremi. Bia mi prika nedavno,i požalia im se na ručak u centru!:( A nočija je u nekom motelu-hostelu ne baÅ¡ tako blizu training centra.
Trazis od centra da te kupe shuttle busom-kombijem, vole se napravit glupi malo samo naglasis jasno i nema straja, hotel Stella- rupa zesca ali meni to nista ne smeta, spiza je iz catteringa i jos je to dobro sta san po engleskoj jea.
Ps onda znas koliko trosi zvir, imas kombinacije vlakovima koje nisu skupe...ravena trst-pa trst dalje neznam ali ide za srbiju dakle ide i za hrv jer su bili samnom momak iz beograda i rijeke....tako su putovali doma

Da li u hrvatskoj ima koja poliklinika u kojoj je moguce odradit "norveski lijecnicki", također ima li kakvu int. kraticu ili?

nisam iz offshore-a pa neka ti kolege kažu valja li ovaj medical koji sam napravio u poliklinici Petrović!?

Attachments

• MEDICAL 14.jpg
    MEDICAL 14.jpg
    126.5 KB · Views: 0
  • MEDICAL FEB 14.jpg
    MEDICAL FEB 14.jpg
    121.9 KB · Views: 0
Trazis od centra da te kupe shuttle busom-kombijem, vole se napravit glupi malo samo naglasis jasno i nema straja, hotel Stella- rupa zesca ali meni to nista ne smeta, spiza je iz catteringa i jos je to dobro sta san po engleskoj jea.
Ps onda znas koliko trosi zvir, imas kombinacije vlakovima koje nisu skupe...ravena trst-pa trst dalje neznam ali ide za srbiju dakle ide i za hrv jer su bili samnom momak iz beograda i rijeke....tako su putovali doma

Čekaj očeÅ¡ reć da se digići prave glupi u vezi prijevoza od hotela do centra? Ka tlaka im je vozat ove Å¡ta su se isprsili ka ja?:rolleyes: Dali je taj prijevoz u cijeni ili čisto ono ako im se da-dobro im se da. Pitam to,jer ovaj moj naivni prika je klipsa do centra,ili je čak iÅ¡a taxijem-zaboravija sam,a u hotelu je ima wi-fi i ok smjeÅ¡taj. Vidija slike;)

Ako nw pitas nece ti rec to je prvi korak, i ovi ostali su dolazili sami s autima ja san s par talijana kombijem, skupili bi me svako jutro i odveli iza

Ako nw pitas nece ti rec to je prvi korak, i ovi ostali su dolazili sami s autima ja san s par talijana kombijem, skupili bi me svako jutro i odveli iza

Ok hvala na informaciji za taj prijevoz. A s obzirom da san masu puta bija po Italiji,znan kako ću do i do Ravenne i nazad. A sad znan i za taj kombi,iako mi evo prika kaže da su ovi iz centra to osigurali samo polaznicima kojih kompanija Å¡alje. No nema veze..utrpat ću se ja ko stowaway:p

kada sam ja isao u aberdeen vec sam dugo bio bez posla i svaka lipa mi je bila bitna i zato sam trazio najjeftiniji prijevoz do gore...i kad vidim tu cijene puta koje stavljate,mislim da sam jako dobro prosao...isao sam ryanairom trst-leeds:cca35eura(sa prtljagom)..leeds-aberdeen bus stagecoach,6-7 sati 10-12funti...za natrag sam isao aberdeen-london isto busom,mislim 14 ili 16 funti,12 sati (ovisi u kojem terminu ides,ima i po 30funti karta)...london-trst -cca 35funti takodjer sa prtljagom...evo mozda ovo pomogne kome...

Ok hvala na informaciji za taj prijevoz. A s obzirom da san masu puta bija po Italiji,znan kako ću do i do Ravenne i nazad. A sad znan i za taj kombi,iako mi evo prika kaže da su ovi iz centra to osigurali samo polaznicima kojih kompanija Å¡alje. No nema veze..utrpat ću se ja ko stowaway:p

Ja san in ih odma u prvom mailu upila za prijevoz, rekli su da ima shuttle, kasnije su se provali napravit blesavi onda san samo c/p taj mail od prije sa 5 upitno-usklicnika, vise nije bilo problema ,)

Sent from my iPad using Tapatalk

Samo kazi gdje spavas i pokupit ce te bez beda(ja nisam bio preko kompanije) imas i na njihovoj stranici 4 Hotela "partnera" koji bi trebali biti nesto jeftiniji ako ides u CFO..
Pozdrav..

Samo kazi gdje spavas i pokupit ce te bez beda(ja nisam bio preko kompanije) imas i na njihovoj stranici 4 Hotela "partnera" koji bi trebali biti nesto jeftiniji ako ides u CFO..
Pozdrav..

Ne idem ni ja preko firme i sve troÅ¡kove sam plaćam.Nezaposlen sam!Zahvaljujem svima na ovoj informaciji za prijevoz do centra.:uzdravlje

Sada sam zvao Survivex i Petrofac i ovako:

Survivex: BOSIET+HUET +NOR. UPGRADE
MEDICAL +NOR. UPGRADE
EMERG. BREATH.

=948 FUNTI sa porezom, bez hotela

Petrofac: Sve to isto za 890 Funti, ako neko zeli B&B i transport (shuttle) onda jos 396 Funti

- U oba centra posle 1.1. menjace cene, ali neka simbolicna suma

- Meni je nebitno kuda idem, ali ako neko ima savet i preporuku za koji centar da se odlucim, molim neka kaze

Sada sam zvao Survivex i Petrofac i ovako:

Survivex: BOSIET+HUET +NOR. UPGRADE
MEDICAL +NOR. UPGRADE
EMERG. BREATH.

=948 FUNTI sa porezom, bez hotela

Petrofac: Sve to isto za 890 Funti, ako neko zeli B&B i transport (shuttle) onda jos 396 Funti

- U oba centra posle 1.1. menjace cene, ali neka simbolicna suma

- Meni je nebitno kuda idem, ali ako neko ima savet i preporuku za koji centar da se odlucim, molim neka kaze

To Å¡ta si nabroja je čistih 10tsć kn. A plus transport joÅ¡ i hotel-?! Čini mi se puno. Mene viÅ¡e vuče poć u Ravennu ili Paviju. Neznam moram i ja dobro sračunat,ne padaju mi pare sa stabla.

Kolege evo ja sam polozio ima sedmicu dana Sparrows stage 2. sami kurs me izasa 2450£, + 350 avion. + 220£ smjestaj +200 taxi,vecera,kafa itd..(3220£) oko 30 000kn.

Sad sam bukira 05.01 u Survivex: Bosiet.huet.mist.ca-ebs,nec. (Bez OGUK medical jer cu njega ucinit kad se vratim 11.01 u Ercegovicke). 830£ + 550£ avion. +350 smjestaj + taxi,bus svaki dan,vecera. cca 300£ (2030£) oko 20 000kn
Je skupo ali za koju sedmicu imam sve papire pa u potragu samo lagano.

Back