ADPS, jel vam poznato

nautica

3.casnik palube
svuda san sla poruke a ovi su mi jucer odgovorili :

Dear Sir,

Thank you for showing an interest in ADPS, unfortunately we can only employ mariners who have offshore DP or AHTS vessel experience. We are also only able to employ DPO’s with a full unlimited DP certificate.

I have saved your CV onto our system and wil contact you if this changes, in the meantime due to the amount of CV’s we receive it is requested you do not keep sending your CV until you have the relevant experience or qualification.

Kind Regards

Mel Easton

ADPS Ltd
Mayflower House
Armada Way
Plymouth
PL1 1LD
T: +44 (0)1752 226797
F: +44 (0)1752 268789
Emergency Out Of Hours Duty Mobile: +44 (0)771 489 5994
Welcome to ADPS - ADPS

a ovo sam nasa na njihovoj stranici da traze :

Master Required for Work in Angola
Chief Electrician Required
Master with AHTS experience needed ASAP
1st Officer/SDPO required for 6th August 2012
Two Stage 3 Crane Operators required with B1OCS to Join vessel in Alaska
PSV Master Required
Stage 3 DSV Experienced Crane Operator Required
SDPO Required to Join DSV Vessel in China Joining end of July
Have you previously worked in the Arabian Gulf?
AHTS Personnel Required
Cable Layer DPO's & SDPO's
1st Engineers
2ndoff/DPO's,Chief Off/SDPO's & Master/DPO's
Safety Officers required
Norwegian Nationals Needed
Norwegian Nationals.
Crane Operators.
Crane Operators with Stage 2, 3 & G5 certification.

javite ako znate sta, pozdrav:cool:

to je agencija krcaju na razne vrste off brodova od errv do dsv construction i td..osim drillina na to ne krcaju.
drze dosta firmi tj krcaju na njih marine i engine dept...kad se ide preko njih onda te oni isplacuju a ne ta firma na kojoj si..ima par velikih agencija poput njih adps humbershipservices etpm angloeastern i td
ugovori su od 4,6 i 8 tjedana placa za sekonda 320 funti bar je tako meni nudjeno sad opet varira o vrsti broda...kao sta su i napisali ne trebate uopce slat na te agencije ako nemate full dp to je minimum minimuma da vas bar kontaktiraju sa necim konkretnim onda ide bosiet huet medicali i td...uglavnom nije prava crkva za molit bez papira i isksutva :(
btw imaju tempo i permanent poslove
poz

to je agencija krcaju na razne vrste off brodova od errv do dsv construction i td..osim drillina na to ne krcaju.
drze dosta firmi tj krcaju na njih marine i engine dept...kad se ide preko njih onda te oni isplacuju a ne ta firma na kojoj si..ima par velikih agencija poput njih adps humbershipservices etpm angloeastern i td
ugovori su od 4,6 i 8 tjedana placa za sekonda 320 funti bar je tako meni nudjeno sad opet varira o vrsti broda...kao sta su i napisali ne trebate uopce slat na te agencije ako nemate full dp to je minimum minimuma da vas bar kontaktiraju sa necim konkretnim onda ide bosiet huet medicali i td...uglavnom nije prava crkva za molit bez papira i isksutva :(
btw imaju tempo i permanent poslove
poz

Popaj puno hvala na odgovoru, a evo ja sam tek dobio DP BASIC certificate pa valjda ce mi to pomoc da se ubacim di na tu vrstu brodova:)pozdrav

URGENT! ADPS have a requirement for a 2nd Officer/DPO to join a PSV vessel in the UK on or around the 20th July for 4 weeks.
Candidates must have:
* DP Unlimited
* ENG1
* STCW's
* UK CoC or CeC
Please send your CV to lynn@adpsltd.com

Picard ne mora znacit. Nebrojeno puta san vidija da dolaze ljudi bez DP unlimited, pogotovo kad je panika.
Njima klijent u zahtjevima stavi DP al ako u ton trenutku nema takvog covika uzet ce oni i bez DP unlimited.
Dosta puta charterer ne provjerava DP certifikate od oficira, zavisi o poslu i o charteru.
Oil Major-i ce vjerojatno sve provjeravat.
Uglavnon nema pravila i svakako se isplati javit na ovakve URGENT poslove.
P.S. Uvik je bolje nazvat na telefon nego puten mail-a.

Back