Bez iskustva prvi put, pomooc

Pozdrav, dajte kolege pomozite, dali ima koja firma da uzima oficire palube BEZ iskustva za offshore brode, zelia bi zapocet karjeru na offshoru al stvarno nemam ideje koja bi firma mogla dati nekakvu sansu pocetnicima, ako netko zna nesto vise neka ostavi koju korisnu poruku...hvala

A citam stalno al neki su stari postovi dosta a u novije vrime nema bas toga pa evo da pokusam ovako nakupiti informacija

Pa eto ti da san ti ime jos uvik polulude (na nasu sricu) offshore firme pa u trazilicu iskopaj daljnje podatke, ja san uspija ko 3rd eng bez iskustva.....niti sta san extra talentiran, zgodan ni poseban.....samo san dugo upira i ima srice, pozz..ali moj savjet apliciraj na sve grane ne samo off

Sent from my iPad using Tapatalk

Fala ti pokusat cu nego sta, trenutno sam na brodu al uskoro sam doma pa cu aplicirat...a makini je lakse dosta upast na offshore firme tako da cemo vidit

Fala ti pokusat cu nego sta, trenutno sam na brodu al uskoro sam doma pa cu aplicirat...a makini je lakse dosta upast na offshore firme tako da cemo vidit

Provaj na Vroona aplicirati.
Sta se tice toga da je makini lakse upasti na offshore u tome grijesis.Prijece ces se ko 2nd. mate. ukrcati nego ko 3rd.eng.
Razlog tome je sto su poceli 3rd.eng vecinom uzimati istocnjake,a na nekim brodovima ih uopoce nema.

Back