Casnici sa SSS-om, problemi u skolovanju pomoraca

još jedan pomorac;104444 said:
Alaaaaaaaaaaaaa sad ovoga opet ista prića ja platija ti platija ja iša pet godina ti dvi on jednu., Sad će opet bezglava rasparava oko toga najbolje zaključat ovo pa nek se jebu.

Tečaj je tu naučite pa prođite, a ako neide šta onde neplatite nekome da ga ispribija ako je baš pi*da i pe*erčina (,a izgleda da taj Dvornik stvarno je).

Bolji izbor je da platu dodatnu nastavu.

Last edited by a moderator:
Ma pomeni su fakulteti krivi ??to su nabili maksimalnu cijenu pa ih sad svi vataju na to.
A uostalom kakav je to predavač koji je plaćen da nekoga ne??to nauči ,a svi mu studenti padnu???

Neznam, mo?žda sam u krivu, mo?žda su u ??umi. A jebi ga sutra je novi dan mo?žda sutra ipak bude bolje.:kafa

ne znam zasto se opterecujete pizdarijama,,ja san na trenutnoj firmi ka prvi narucija masaznu stolicu za ecr i sad me oce avancat opet za kapa,pa san in reka da mi naprave i brevet,ne uzbudjujen se oko pizdarija

Gosp Dvornik nije onaj Dvornik kojega ste vi polagali vec njegov brat Dvornik koji je ove godine postao predavac (citaj dva idota ).
Mislim da je isti nece predavati drugim grupama, grupa broj jedan ga je kostala glave. Ako je za vjerovati Senatu.
Evo gore kolega govori da Dvornik ima NAZALOST 1 650 000 razloga da nas pusti iz drugog puta pa cu ga ako mi dozvolite svrstati u grupu istih kompleksicara.

Za makinistu

Ajde stari stavi primjer tog Dvornikovog ispita ili par pitanja da vidin o čemu se radi ako ti nije problem.

Srdačan pozdrav

kratko ubacivanje u temu ..

pričo sam sa pomorcima koji su u dubrovniku na faksu i rje??avaju ??kolu. Pito sam ih malo ovo ono, bla bla, i zaključak je bio da svi na licima imaju smje??ak. Pa eto, bilo ih je oko 10, svi imaju smje??ak i danas sam vidio da su svi polo?žili predmet, smiju se, zajebavaju.. Rekli su da svi pitaju ??to je bilo na predavanjima, da niko ne izmi??lja ni??ta, a inače dole sam student, pri kraju ??kolovanja, profesori su jako profesionalni i dobri..očekuju samo trud. eto ako sam jednom pomogo, bar sam pomogo..

sretno :uzdravlje

Gosp Dvornik nije onaj Dvornik kojega ste vi polagali vec njegov brat Dvornik koji je ove godine postao predavac (citaj dva idota ).
Mislim da je isti nece predavati drugim grupama, grupa broj jedan ga je kostala glave. Ako je za vjerovati Senatu.
Evo gore kolega govori da Dvornik ima NAZALOST 1 650 000 razloga da nas pusti iz drugog puta pa cu ga ako mi dozvolite svrstati u grupu istih kompleksicara.

ne da nisam kompleksa?? nego ba?? suprotno, ali moja poanta nije bila da mi je ?žao da vi prođete ispit nego da ga prođete sa stavom ako ne polo?žimo ispit (bez obzira na znanje i napisani test) nećemo vam platit ??kolu. to je onaj tu?žni dio ;) kamo sreće kad bi svi imali jednake uvjete i jednake ??anse da polo?že ispite u roku u skladu sa naučim. ali zaboravljate da su fakulteti odgojno-obrazovne ustanove, vidim da se odgoj te??ko uči pod stare dane ali sam se nadao da će barem ne??to obrazovanja od svega toga ispast, čini se da sam bio u krivu. pozdrav i sretno! :uzdravlje

bilo je slicnih problema i u srednjoj pomorskoj u dubrovniku dok doticna faca nije otisla u penziju ,citaj izbacen ........

Hahahah! Jao, jao, kad se sitin... Ta je budala i u rodjenog sina pucala iz pistolja..... KOme je taj bija barba, mora da je dobija PTSP na brodu.....

Hrvatska zemlja znanja. Ipak postoji nada da jos uvijek sve nije propalo. Naglasak je na odgoju,kretivnosti i pismenosti. 3 stvari koje su meni osobno oduvijek bile vazne. Sve u svemu davno nisam procitao bolji clanak u Slobodnoj.

Boris

... Sve u svemu davno nisam procitao bolji clanak u Slobodnoj.

Dopada mi se sve ??to je rekao. U njemu jasno prepoznajem iskustvenjaka, intelektualca, odnosno pravog učitelja. Ako ga ikada sretnem, moramo popiti barem pivu skupa.., Posebno mi se sviđa ovo njegovo, ??ta je reka:

"- Da, govore da me učenici vole, ali nikad oni mene neće voljeti koliko ja njih volim".

:kafa

nisam obracao paznju do sada ali mi se cini da fakultetlije moraju polagati posebno ispit za kapa ili barbu dok ovo po 3 mjeseca odmah dobijes brevet za kapa ili barbu ili nije tako??

nisam obracao paznju do sada ali mi se cini da fakultetlije moraju polagati posebno ispit za kapa ili barbu dok ovo po 3 mjeseca odmah dobijes brevet za kapa ili barbu ili nije tako??

Ti si priko veze upao na Stenu ako si tako citao i aplikaciju za ukrcaj. Ili se varam? :udriglavom

Postovanje

Evo da se javim i da vam ukratko dam par savjeta u svezi novog nacina skolovanja.
Ukoliko imate postovanja prema sebi i prema novcima koje ce te u to skolovanje uloziti ja vas ljubazno upucujem da se prijavite na pomorski faks u zadru ili Dubrovniku ili bilo gdje drugdje samo zaobidjite Split U NAJSIREM LUKU.
Svaka cast odredjenim profesorima ali pojedinci kao sto je Dvornik i njemu slicni ruse ugled pomorskom faksu i to neograniceno.
Upravo se desilo da je na njegovom ispitu Brodski strojni sustavi polozilo ni manje ni vise nego nitko i to 25 ljudi sa ukupnim iskustvom preko 300 godina plovidbenog staza.
Zao mi je gosp PERE VIDANA kojem se ovo najvise preko ledja previja te ostalih profesora koji nece primiti svoju zasluzenu placu dok se doticni profesor malo ne ohladi.
Naime eto takav je dogovor medju 25 studenata da ni lipa nece biti uplacena dok se ne rijesu svih 11 predmeta iz prvog semestra.
PA MAKAR TRAJALO TO 20 GODINA ili pak nas svih 25 moralo ici ponovo na prvi semestar i to na neki drugi Pomorski faks.

SRAMOTA.

Jedna stvar mi u cijeloj priči nije jasna, čak mi je i pomalo smije??na na neki način. Naime, ne ku?žim za??to predavači uopće bacaju ekipu na ispitima? Budimo iskreni, nitko ovdje nije do??ao da ne??to nauči, niti će i??ta nova naučiti. Jednostavno, obostrani interes je tu, ekipi da plati tečaj i dobije prava napredovanja u struci, a ustanovi da zaradi novce. Pa ne moramo sami sebi i drugima lagati. Tu se do??lo platiti nastavu, kupiti "pravo" izlaska na ispite pri Kapetaniji, i to je to.
Za??to onda ljudima ote?žavati... kad su već uopće oformili taj kurs, onda lijepo ostani čovjek do kraja, odradi formalno predavanja i pusti ljude da idu svojim putem.

Jedna stvar mi u cijeloj priči nije jasna, čak mi je i pomalo smije??na na neki način. Naime, ne ku?žim za??to predavači uopće bacaju ekipu na ispitima? Budimo iskreni, nitko ovdje nije do??ao da ne??to nauči, niti će i??ta nova naučiti. Jednostavno, obostrani interes je tu, ekipi da plati tečaj i dobije prava napredovanja u struci, a ustanovi da zaradi novce. Pa ne moramo sami sebi i drugima lagati. Tu se do??lo platiti nastavu, kupiti "pravo" izlaska na ispite pri Kapetaniji, i to je to.
Za??to onda ljudima ote?žavati... kad su već uopće oformili taj kurs, onda lijepo ostani čovjek do kraja, odradi formalno predavanja i pusti ljude da idu svojim putem.

nije točno i ne smije se nikako dozvolit da plaćen tečaj ili kurs (bilo koji) garantira diplomu... taj način razmi??ljanja je ba?? u skladu ra iskrivljenim novorvackin shvaćanjem kapitalizma.... pajdo platija si da ti neko ispredaje nekakvo znanje i akoga ne savlada?? tj poka?že?? na ispitu ma ima da pada?? do kraja ?života ako triba... i naravno da plaća?? sve ispite... druga je stvar srsishodnost samih lekcija.... :o

a da ne govorimo o "kriterijima" pojedinih maknurih profe??ura... :mad:

Last edited:
nije točno i ne smije se nikako dozvolit da plaćen tečaj ili kurs (bilo koji) garantira diplomu... taj način razmi??ljanja je ba?? u skladu ra iskrivljenim novorvackin shvaćanjem kapitalizma.... pajdo platija si da ti neko ispredaje nekakvo znanje i akoga ne savlada?? tj poka?že?? na ispitu ma ima da pada?? do kraja ?života ako triba... i naravno da plaća?? sve ispite... druga je stvar srsishodnost samih lekcija.... :o

a da ne govorimo o "kriterijima" pojedinih maknurih profe??ura... :mad:

Ajde, svi znaju zasto je tečaj oformljen, a ako si htio pravi način ??kolovanja, onda upi??i redovni faks. Znam sad konkretno ljude koji pohađaju taj kurs (bili na brodu skupa) i tip mi kaze prosao 10/11 predmeta. Ono pročita u dva dana jedno 300 stranica i prolazi, a neki ne znaju zbrojiti dva razlomka... haha.... i to pusto znanje ispredavano u mjesec dana... o čemu pričamo

Ajde, svi znaju zasto je tečaj oformljen, a ako si htio pravi način ??kolovanja, onda upi??i redovni faks. Znam sad konkretno ljude koji pohađaju taj kurs (bili na brodu skupa) i tip mi kaze prosao 10/11 predmeta. Ono pročita u dva dana jedno 300 stranica i prolazi, a neki ne znaju zbrojiti dva razlomka... haha.... i to pusto znanje ispredavano u mjesec dana... o čemu pričamo

Hrvatska posla (čitaj: Money opens any kind of door):)

Hrvatska posla (čitaj: Money opens any kind of door):)

Da bi ovako nesto napisao moras biti neinformiran koji ljudi mogu pristupiti ovom nacimu posebnog programa. Stoga ovo nije amaterski show ovo je skola tj poseban program za ljude koji su iskusni u poslu oficira makine ili palube i samo rado nadopunu na svoje znanje.

Hvala lipo na razumjevanju :uzdravlje

Back