Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
E

edward

Guest
evo SSM počeo krcat na ovu kompaniju.plaća za sekonda okolo 7500 USD.

navali narode!

:uzdravlje

Mei zvalo brata za 3rd engineera za placu 7500$ ima interwu u Ponediljak ugovor 4-2 . A kazu za sekonda da je placa oko 9600$ i da je njih uzea ROyal pa da su zato tolike place. Eto to su informacije koje je meni dala izvjesna Marija iz SSM-a

Struja uglavnom ima placu kao drugi strojar po mome iskustvu na Princessa i NCL-a. Otprilike ista placa. Govorim o mojem iskustvu

Jebate....jos ce nas pretec' ovi grci u placama.......

2 dalmos..Oticao je Igor,communication na Celebrity,dao je otkaz prije nego se vratio i da je tamo elektronicar,bit ce lovice u Rusiji....:-)

evo da vam kazem,mene su zvali ko kadeta na celebrty,kroz ova 2 dana bi me treba zvat agent na mob i sve dogovorit

Meni brata zvalo jucer na intervju telefonom i javilo jucer da je primljen za 3rd eng i da se moze nadat ukrcaju svaki dan. On ceka a rekli mu da je placa 7500$ ugovor 4-2 te da ce ci na 3-2. Uglavnom usli su u kooperaciju s RCCL i cak je on RCCL-a i aplikacija za ispunit. Mislim da je to za 2rda dobra placa a 2nd da ce imat oko 9600-9700$. Eto to je iz prve ruke

hebemu misa..da se bar ja mogu javit..nego,sto pitaju na intervjuu Dalmos?Struka oli nesto drugo?

pozdrav svima!
zanima me malo detaljnije taj interviju za elektroničara, htio bi ic na kruzera odradit kadeturu, i ostat tamo dakako. a znate kakvo je nase skolstvo.. ne izađemo sa faxa bas puni znanja! :udriglavom

hvala!!

pozdrav svima!
zanima me malo detaljnije taj interviju za elektroničara, htio bi ic na kruzera odradit kadeturu, i ostat tamo dakako. a znate kakvo je nase skolstvo.. ne izađemo sa faxa bas puni znanja! :udriglavom

hvala!!

vjeruj mi da izadjes da vidis odi gdje sam ja (silversea cruises) ima znalaca ingenjera koji ebeni produzni kabel neznaju napraviti a ne sta drugo.ali moras imat malo iskustva u praksi na kopnu ili negdje da nebi dosao kao ovaj antitalent,a nece ga odjuriti doma jer su cudni sefovi uvaljuju ga da bi nekoga ukopali,ma cudni su puti ti...uglavnom ja odi sa visokom skolom i prijasnjega iskustva sam ajnstajn prema svima i to nevalja kad vidis da znas onda ti puno daju i radit,dok ovaj antitalent sjedi pravi kratke spojeve i prima placu.

eto toliko od mene samo naprid bez srtaha ja sam ga imao i sad vidim da nisam se nisam trebao bojat

p.s

tek sam 2 mjeseca na brodu,1ugovor.

vjeruj mi da izadjes da vidis odi gdje sam ja (silversea cruises) ima znalaca ingenjera koji ebeni produzni kabel neznaju napraviti a ne sta drugo.ali moras imat malo iskustva u praksi na kopnu ili negdje da nebi dosao kao ovaj antitalent,a nece ga odjuriti doma jer su cudni sefovi uvaljuju ga da bi nekoga ukopali,ma cudni su puti ti...uglavnom ja odi sa visokom skolom i prijasnjega iskustva sam ajnstajn prema svima i to nevalja kad vidis da znas onda ti puno daju i radit,dok ovaj antitalent sjedi pravi kratke spojeve i prima placu.

eto toliko od mene samo naprid bez srtaha ja sam ga imao i sad vidim da nisam se nisam trebao bojat

p.s

Vidim da si na silversea-a a bija je u Sibeniku Silver Cloud jedan ipo dan jesi mozda na njemu? I drago mi je sta si se odlicno snasa na brodu. :uzdravlje

p.s

Ha ha u pravu si ja kad sam bio asistent na bulka imao sam 700usd placu a moj sef 4300 i ja sam njega ucio poslu nije znao jebeni motor spojit u zvijezdu ili trokut a ne nesto drugo

znaci nije tako napeto na tom razgovoru ha!
radio sam u nekom servisu liftova pol godine, tako da i nije neko iskustvo, al bar je nesto. u eurosu su mi rekli da ce krajem godine bit mozda neki interviju pa cu pokusat!
tnx

znaci nije tako napeto na tom razgovoru ha!
radio sam u nekom servisu liftova pol godine, tako da i nije neko iskustvo, al bar je nesto. u eurosu su mi rekli da ce krajem godine bit mozda neki interviju pa cu pokusat!
tnx

pusti euros ako mislis na carnival zovi njih direktno u monaco.
a to iskustvo s liftovima ce ti bit + na razgovoru i dobro ce ti doc na cruiserima

evo ja cu se sutra isto javit SSM-u al nemogu nikako ic prije Nove zbog faksa pa cemo vidit sto bude..

Back