E
edward
Guest
evo SSM počeo krcat na ovu kompaniju.plaća za sekonda okolo 7500 USD.
navali narode!

navali narode!
javija sam se za el eng na celebrity jeli ko zna kad je intervju
hebemu misa..da se bar ja mogu javit..nego,sto pitaju na intervjuu Dalmos?Struka oli nesto drugo?
pozdrav svima!
zanima me malo detaljnije taj interviju za elektroničara, htio bi ic na kruzera odradit kadeturu, i ostat tamo dakako. a znate kakvo je nase skolstvo.. ne izađemo sa faxa bas puni znanja!
hvala!!
vjeruj mi da izadjes da vidis odi gdje sam ja (silversea cruises) ima znalaca ingenjera koji ebeni produzni kabel neznaju napraviti a ne sta drugo.ali moras imat malo iskustva u praksi na kopnu ili negdje da nebi dosao kao ovaj antitalent,a nece ga odjuriti doma jer su cudni sefovi uvaljuju ga da bi nekoga ukopali,ma cudni su puti ti...uglavnom ja odi sa visokom skolom i prijasnjega iskustva sam ajnstajn prema svima i to nevalja kad vidis da znas onda ti puno daju i radit,dok ovaj antitalent sjedi pravi kratke spojeve i prima placu.
eto toliko od mene samo naprid bez srtaha ja sam ga imao i sad vidim da nisam se nisam trebao bojat
p.s
tek sam 2 mjeseca na brodu,1ugovor.
Ha ha u pravu si ja kad sam bio asistent na bulka imao sam 700usd placu a moj sef 4300 i ja sam njega ucio poslu nije znao jebeni motor spojit u zvijezdu ili trokut a ne nesto drugovjeruj mi da izadjes da vidis odi gdje sam ja (silversea cruises) ima znalaca ingenjera koji ebeni produzni kabel neznaju napraviti a ne sta drugo.ali moras imat malo iskustva u praksi na kopnu ili negdje da nebi dosao kao ovaj antitalent,a nece ga odjuriti doma jer su cudni sefovi uvaljuju ga da bi nekoga ukopali,ma cudni su puti ti...uglavnom ja odi sa visokom skolom i prijasnjega iskustva sam ajnstajn prema svima i to nevalja kad vidis da znas onda ti puno daju i radit,dok ovaj antitalent sjedi pravi kratke spojeve i prima placu.
eto toliko od mene samo naprid bez srtaha ja sam ga imao i sad vidim da nisam se nisam trebao bojat
p.s
tek sam 2 mjeseca na brodu,1ugovor.
znaci nije tako napeto na tom razgovoru ha!
radio sam u nekom servisu liftova pol godine, tako da i nije neko iskustvo, al bar je nesto. u eurosu su mi rekli da ce krajem godine bit mozda neki interviju pa cu pokusat!
tnx