COVID-19 i smjene posade

Trebao sam se iskrcati danas, ali su nam vec prije 15 dana poslali mail da je crew change odgoden do 30.04. Prije par dana potpisao extension do 15.5. Tako su svi koji su se trebali danas iskrcat potpisali, iako nam nije najjasnije zasto, posto u orginalnom ugovoru pise X mj. +/-1mj, a nitko od nas nije potpisao na datum koji je van ovog +/-1mj.
BSM Cipar.

Sent from my H3123 using Tapatalk

Ajde ti to meni daj crno na bijelo. Ja sam isto to nacuo, ali vidio da vrijedi samo za nacionalnu plovidbu.
Plus aj ti to objasni poslodavcu kad bude zvao krajem ljeta na brod.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

C.C2 Ima crno na bilo i dobro kaze npk to pratimo u dosluhu sa MMPI pa objavljivamo na portalu sve najnovije. Bas je tako da je svima automatski produzeno a za one koji budu tribali polagat kad dodju kuci osto pise na portalu samo proguuglaj i sve su ti info iz prve ruke tj od ministarstva

Evo jedan od linkova

http://pomorac.net/2020/03/18/smjer...rednih-mjera-kao-rezultat-covid-19-pandemije/

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Last edited:
Ajde ti to meni daj crno na bijelo. Ja sam isto to nacuo, ali vidio da vrijedi samo za nacionalnu plovidbu.
Plus aj ti to objasni poslodavcu kad bude zvao krajem ljeta na brod.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mogu potvrditi da je nama iz ureda u qatru stiga mail di potvrduju ovo produzivanje valjanosti dokumenata i nece biti nikakvih problema sa papirima jer su svi produzeni automatizmom do 01.09.svi su svjesni situacije i nitko ne zeli ostati bez posade...doduse nama i vec spominju neke smjene radi long tour bonusa koji su poceli isplacivati ljudima te su place pocele rasti i na 17-18 k usd....permanent.izgleda da ce uskoro u dohu doci kontejner brzih testova te ce se smjene zakotrljati pomalo....sve im diraj ali ne probijaj im budget koji su zamislili :D

Originalni iskrcaj 6.4 iz Fort Lauderdale - nista od toga, produzili do 1.5, ali sumnjam u to, mislim da ce jos produzit. Vezani trenutno u FLL, al cemo uskoro na sidro ispred Bahama.

Ima li tko kakvih osobnih saznanja kakva je situacija sa smjenom u Francuskoj. Na wilhelmsen mapi govore da ja moguca smjena unutar shengena, sad zanima me dali se to odnosi samo na Shengen Vizu ili na granice. lijep pozdrav

je ko ima iskustva s italijom i smjenom, imam jos 3 tjedna al vec vidim da ce biti zahebano...i ako ko zna je ima letova, gledam pocetak 5 i croatia vec prodaje karte iz rima za split

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Isto kao sto prodaju Zg za Du u 4. a aerodrom nece ni otvarat prije 1.5. A vjerojatno ni 1.6.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Je li moguca smjena iz Pusana (Busana), Hongkonga ili generalno iz Kine? Salju nas u radove pa me strah da ne ostanem cijeli dok a vec sam ugovor zavrsio

Quote od agenta u Koreji prije par dana:

"All crews ( Chinese, Filipino, Indian, Japanese...) who intend to join/disembark to/from the vessel in Korea are allowed to enter Korea

But all on-signers(regardless of nationality) needs 2-week self-quarantine on arrival at airports at their own expenses.

Off-signer can disembark from the vessel after Special Quarantine Procedures and Self Diagnosis Mobile App Installation
Then have to report health conditions thru Self Diagnosis Mobile App once daily

But if Self Diagnosis Mobile App is not installed, off-signer is not allowed to disembark from the vessel".

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Kad prođe ova izmišljena pandemija nazvana korona virus pitanje je samo tko će zaraditi; farmaceutske kompanije, George Soros ili Bill Gates? Utjerali ljude u kuće da postave repetitore za 5G mrežu koju su zabranili svi osim Kine i Rusije, jer uništava cijeli biljni i životinjski svijet, a štetno djeluje na čovjeka. Pogledajte samo tko radi u HR; građevinari i banke. Pametnom dosta! LP

Kad prođe ova izmišljena pandemija nazvana korona virus pitanje je samo tko će zaraditi; farmaceutske kompanije, George Soros ili Bill Gates? Utjerali ljude u kuće da postave repetitore za 5G mrežu koju su zabranili svi osim Kine i Rusije, jer uništava cijeli biljni i životinjski svijet, a štetno djeluje na čovjeka. Pogledajte samo tko radi u HR; građevinari i banke. Pametnom dosta! LP
Ima nesto u tome. Mene samo zanima do kada planiraju drzati ovce u štali?

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

Back