Dp unlimited

Duka

konopar
Evala!Zna li neko da li dp familiarisation onih 30 dana nakon dp basic ulazi u dp watchkeeping koji se racuna nakon dp advanca.Posla san upit u London ima 5 dana ali niko ne odgovara niti se javlja na tel.Ovi u Adriamare ne znaju sa sigurnoscu.Uglavnom ja sad kad se iskrcan cu imat ukupno 185 dana na brodu dp 2 ali to iman skupa sa dp familiarisation pa ako je neko frisko aplicira neka napise svoje misljenje.Hvala

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Evala!Zna li neko da li dp familiarisation onih 30 dana nakon dp basic ulazi u dp watchkeeping koji se racuna nakon dp advanca.Posla san upit u London ima 5 dana ali niko ne odgovara niti se javlja na tel.Ovi u Adriamare ne znaju sa sigurnoscu.Uglavnom ja sad kad se iskrcan cu imat ukupno 185 dana na brodu dp 2 ali to iman skupa sa dp familiarisation pa ako je neko frisko aplicira neka napise svoje misljenje.Hvala

Ne, ovih prvih 30 dana je familiarization, tako da ispada za DP Unlimited ti treba minimalno 210 dana, 30+180.

Fala ti.Pretpostavija san.Ovi u Apave mare me uvjeravali na oba kursa da triba ukupno 180.

Kao sta kolega kaze, ne ulazi , jedino ako si ima više od 30 familiarization dana, onda te dane mozes prebaciti u DP dane, tako sam ja uradio...

najjednostavnije ti je vidit po kalkulatoru...
Calculator

Back