M madi Chief Electrician Jun 12, 2012 #21 Mirno mu more nebesko.Mislim da nije u redu od nekih clanova da otvaraju temu "Malo humora" u ovom trenutku.
Mirno mu more nebesko.Mislim da nije u redu od nekih clanova da otvaraju temu "Malo humora" u ovom trenutku.
Frenky mechanic Jun 12, 2012 #22 evo su na t portalu objavili vijest Pomorac iz Splita smrtno stradao u Sjevernom moru - tportal.hr /vijesti/
evo su na t portalu objavili vijest Pomorac iz Splita smrtno stradao u Sjevernom moru - tportal.hr /vijesti/
Pelorus 2nd Officer Jun 12, 2012 #26 Kako zalosno, a jos tako mladi decko. RIP ... Sent from my GT-I9100
Baco New member Jun 13, 2012 #32 Evo članak:Pomorac iz Splita smrtno stradao u Sjevernom moru - tportal.hr /vijesti/
Mahato sinjdjir Jun 13, 2012 #38 Za nevirovat, bili skupa na Lundquista, prvo mi pada napamet da je govorija da nikad nece dat 1000 kn za iskidane diesel rebe...za nevirovat... Pjero R.I.P.
Za nevirovat, bili skupa na Lundquista, prvo mi pada napamet da je govorija da nikad nece dat 1000 kn za iskidane diesel rebe...za nevirovat... Pjero R.I.P.