• Raspored Ispita

El.tech.officer - ETO - Dodatna edukacija !

Eto te javio si se na p.net nakon 16god. naviganja. Svaka čast!
Regulative su postavljene kako jesu, i tako je nažalost. Činjenica je da nisi "Inženjer".
Ne preostaje ti niÅ¡ta nego rijeÅ¡it taj tečaj.

Ja se iskreno nadam, za one koje rade dugo na firmi i drže neki poseban status tamo. Vjerojatno će i dalje radit tamo, taj brevet Å¡to držiÅ¡ sada moreÅ¡ samo ići zamjenit za novi isti brevet sa STCW oznakom. Tako da i ti budeÅ¡ dio te nove regulative, jer poslije toga vremenskog perioda bi te mogli pitat kakav ti je to HR brevet.
Evo šta ti treba:

-Prijelazne odredbe: HR III/2 u STCW III/7 (uz udovoljavanje zdravstvenim uvjetima i dopunskim osposobljenostima propisanim za stjecanje).
-Dopunske osposobljenosti : D2 i D48 (D48 je neÅ¡to u vezi zaÅ¡tite okoliÅ¡a, poÅ¡to već imaÅ¡ dosta navigacije samo ti se upiÅ¡e ne trebaÅ¡ niÅ¡ta polagat).

Ipak, ako ikako možeÅ¡ preporučam ti da rijeÅ¡iÅ¡ ETO.

Je, Å¡jor Alen, ima bit da je to tako.Å to recimo posli 01.01.2017. Ako se dotad ne odradi ETO za one spriječene viÅ¡on silon kakvi su možebitni problemi i sa ćije strane

ovisi o zastavi broda, nama je vec receno, za nizozemsku zastavu ne treba ETO brevet jer ETO nije minimum posade.

Ne vjerujem da je bilo kome jednostavno ovaj tečaj odraditi. Evo ja sam iz Slavonije, a moram u Split na tečaj. Iskrcaj mi 26.7., a tečaj počinje 27.7. Neću kuću ni vidjeti ovaj put.

Tražim stan u Splitu na 2 mjeseca pa da probam bar dovesti ženu i djecu da ih vidim dok sam u HR.

Usput, ako netko zna za nekakav stan u Splitu u blizini Jokera ili zapravo bilo gdje (može i u Solinu npr.) molim da mi javi porukom.

Mirno more

Ima li netko kakve skripte ili nesto iz cega se moze uciti za ETO ispit?
Ako nije problem obratiti se na PM.

Hvala unaprijed

pozdrav ekipa,

ima li koga da izlazi na ispit u splitu krajem 12.mj.? ako neko ima pitanja koja su bila u splitu, bija bi jako zahvalan. bilo kakve informacije su dobrodosle. zivili

p.s. fala na skriptama i pitanjima iz rijeke!

pozdrav ekipa,

ima li koga da izlazi na ispit u splitu krajem 12.mj.? ako neko ima pitanja koja su bila u splitu, bija bi jako zahvalan. bilo kakve informacije su dobrodosle. zivili

p.s. fala na skriptama i pitanjima iz rijeke!

Dali se zna tocan datum ispita u Spalatu . Ja sam kontaktira Spalato nesto su govorili 18.12 . , medutim nije 100% sigurno!
Lp

Ispit za ETO bi trebao biti sutra u 13.00 u Atlantisa,al me tocno zanima kako to sve funkcionira. Prijavio sam ispit,spremam se 7 dana, s obzirom da nisam trebao slušat,(Završio fax el. u pomorstvu) i nisam bas siguran da cu polozit.

Prvo kao se piÅ¡e Engleski 100 riječi o sebi i onda Å¡to usmeni 3 pitanja izvlačiÅ¡ kao nekad ne prvoj pomoći i ovi te pitaju usmeno ili?

Last edited:
pozdrav svima,
izlazi li neko na ispit ovih dana? ja se pripremam izac, pa ako ima netko jos da izlazi neka se javi na pp da razmjenimo pitanja, informacije, savjete. hvala i pozz

pozdrav ekipa!

Jeli ima neki raspored termina za ETO ispit ili kad se idući ispit održava, ima li neki broj kontakt na keptaniji di se to može saznat?

Back