Fratelli Cosulich

Cosulich ti je nesto ala Stiv ili Dolinsek u Rijeci, banda, uzasno male place jer kradu ljudima.

Fratelli Cosulich

Pozz ekipa. Evo da se javin malo i nadovežen na temu.
Evo joÅ¡ me leđa žuljaju i noge bole od autobusa i Å¡ta od klipsanja po cilon Trstu. Pogađate bija sam u Kozulića...eye to eye :cool: S tom agencijom iman povremene kontakte,ne prečesto ali ne i toliko rijetko da me Bembi nije upantija viÅ¡e.:D Znaći vratija san se u petak navečer,i nisan baÅ¡ zadovoljan:rolleyes:
Odlučija sam sasut ijadu kuna u razgovor u 4 oka, koji kao da sam priča priko telefona-bar mi je tako izgledalo.
Ja neznam jesam li ja toliki naivac,redikul, ili ova agencija stvarno ima poteÅ¡koća oko ukrcaja? Jer ja nevirujem da imam ikakvih poteÅ¡koća.:D Mislin nisam stvarno-al stvarno nisam siguran jel ovi gori blebeću gluposti ili lažu ljude koji doslovno imaju dobar i dovoljno dobar expiriance za offshore entry level-tipa tuć ruzinu,pituravat itd da ne duljim.
Priča ide u smjeru da zadnje 3 godine!! nisu nikog novog ukrcali i da trenutno nemaju nikakvih potražnji,a pogotovo za friÅ¡kim kadrom tj za greenheadsima. OK. Em Å¡ta san prije sastanka isprid popija kavu od 2.50 eura,pitan se evo i dan danas,jesan li od Bembija popija i tu njegovu priču. Inaće čoviku svaka čast,moran navest da me taj čovik nikad nikad nije odbija u bilo kojem smislu,ali se stvarno moran upitat u čemu je problem. Mislin ono,pa Kozulic je bia na dugo i na Å¡iroko najpoznatiji agent na ovim prostorima,i znan masu ljudi Å¡ta će samo njega priporučit i koji je ukrca.
Zanima me dakle. Dali postoji netko na ovom forum tko ima ili posjeduje friške informacije vezano za tu agenciju.
Dali krcaju..i di...i koji su im kriteriji..za ukrcaj. A sve ostalo već znam i sam.
Hvala lipa:uzdravlje

Evo ti direktni mail pa provaj ih kontaktirati
uashraf@ tdw.com - umraz ashraf ass. crewing manager

hmsumit@tdw.com - hanif sumit crewing manager

Zato san ja i postavija pitanje-jel ima netko da zna opet nekog koga su ovi gore friško ubacili kao greehandsa. Jer mi je puna kapa njega i njegovih mlitavih odgovora.Mislin ponašaju se nebi da san retaj koji ništa sem kave iz štekata nije vidia,a onda mi tamo ubaci neokog ko prvi put vidi lamarin:confused:
Hvala na informaciji. :uzdravlje

Last edited:
ja san doma godinu dana,zva ga slava mailove,nista...uvik isto...ne krcamo trenutno...tako i svi drugi..covik moj da mi je vise dobit sansu da se ukrcam,samo da mi vise pise da imam iskustva.....a crosco je svoja prica radija san sa njima,krcaju samo gornje hrvate,a nas sta imamo iskustva po offshorima,brodovima,di znamo bar sta je posal i sta mozemo ocekivat i radit,nista....:udriglavom:udriglavom

Evo ja sam frisko ukrcan preko njega na TDW arabija.
On ustvari samo rijesava karte i papire i nemoze nista dok mu ovi iz Arabije ne kazu da krene sa time.
Placa i ugovori su katastrofa ali uzimaju trainee 2/off.
Najbolje je slati CV na ove adrese gore u subotu jer je nedjelja njima ko ponedjeljak.
pozz

Evo ja sam frisko ukrcan preko njega na TDW arabija.
On ustvari samo rijesava karte i papire i nemoze nista dok mu ovi iz Arabije ne kazu da krene sa time.
Placa i ugovori su katastrofa ali uzimaju trainee 2/off.
Najbolje je slati CV na ove adrese gore u subotu jer je nedjelja njima ko ponedjeljak.
pozz

Jel ima greenhendsa tu? Koji su ugovori i plaće itd? Uvjeti i tako:rolleyes:

Jel ima greenhendsa tu? Koji su ugovori i plaće itd? Uvjeti i tako:rolleyes:

Cuj ovdje ti ima 27 brodova od TDW i na svakom od njih je jedan second off. trainee, odnosno to ti znaci da nije Aramco approved (treba imati 6 mj.iskustva da bi bio approved).Za trece makine nisam siguran jer ih nema na mom brodu ali pricaju ovi tu da ih na nekim brodovima ima,posada Filipinci i Indijci
Lova je uzas teski znaci ja imam 70 USD p/d samo na brodu,i dogovorio sam se kad budem aramco approved cu imati 200 USD p/d (kao 2 off).
Od ostalih znam samo za chiefa jer sam mu vidio ugovor on uzima 600 USD p/d Ukrajinac.
Od ekipe ima svega ali najvise istocna Europa.
Ako te jos sta zanima samo pitaj.

meni su par ugovora bukirali karte za TDW west africa ali vise ni to ne rade.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neki C/O imaju i po 650 USD/day s time da su Aramco approved )obavezno, bez toga nema nista) i vecinom se nalaze na PSV kao sto su Lim Tide, Leese Tide, Anderson Tide, Brasher Tide a od AHTS to su brodovi Boutros Tide, Chayari Tide, Atef Tide, Mossalem Tide. Uglanom C/O placa ide po dogovoru otprilike od 450-650 USD/day ako je brod na DP ugovor. To ti je istina jer Aramco jako dobro placa posadu a druga stvar je sto neke kompanije uzimaju dio love a manji dio daju pomorcima.Mehanika je ovakva da Aramco unajmi i brod i posadu i sve placa. Koliko znam za 2nd Officer bez DP i na brodu koji nije na DP ugovoru konkretnije od jednog indonezanina sam vidio da ima placu 250 USD/day.

Meni su sa DP advancom nudili 70 USD day rate Umraz Ashraf je glavni po pitanju toga consulich samo rijeÅ¡ava papire.Brodi koje si navea su bili u điru uvik in fali ljudi.

Neki C/O imaju i po 650 USD/day s time da su Aramco approved )obavezno, bez toga nema nista) i vecinom se nalaze na PSV kao sto su Lim Tide, Leese Tide, Anderson Tide, Brasher Tide a od AHTS to su brodovi Boutros Tide, Chayari Tide, Atef Tide, Mossalem Tide. Uglanom C/O placa ide po dogovoru otprilike od 450-650 USD/day ako je brod na DP ugovor. To ti je istina jer Aramco jako dobro placa posadu a druga stvar je sto neke kompanije uzimaju dio love a manji dio daju pomorcima.Mehanika je ovakva da Aramco unajmi i brod i posadu i sve placa. Koliko znam za 2nd Officer bez DP i na brodu koji nije na DP ugovoru konkretnije od jednog indonezanina sam vidio da ima placu 250 USD/day.

Vjerojato si bio za 2nd mate traininga iako i od sekonda nije nesto veca placa. Meni je bila dok sam bio sekondo approval 180 USD bez DP a za cifa sa full dp 380 iako su brodovi bili u non-dp ugovoru. Najvaznije ti je da ti brod radi pod dp ugovor i tamo su place kako sam naveo gore. Ako si dobar sa Martinom i Hanifom mogao si malo dignit placu. sad cujem da su smanjili place svima, Fadi uvodi stednju i zato sam otisao odatle iako sam tamo bio od 2011 god. A mozda se i znamo i mozda smo se culi na vhf ch 11.

http://www.pomorac.net/forum/predstavite-se/announcements.html

Back