Fratelli Cosulich
Pozz ekipa. Evo da se javin malo i nadovežen na temu.
Evo joÅ¡ me leđa žuljaju i noge bole od autobusa i Å¡ta od klipsanja po cilon Trstu. Pogađate bija sam u Kozulića...eye to eye

S tom agencijom iman povremene kontakte,ne prečesto ali ne i toliko rijetko da me Bembi nije upantija viÅ¡e.

Znaći vratija san se u petak navečer,i nisan baÅ¡ zadovoljan

Odlučija sam sasut ijadu kuna u razgovor u 4 oka, koji kao da sam priča priko telefona-bar mi je tako izgledalo.
Ja neznam jesam li ja toliki naivac,redikul, ili ova agencija stvarno ima poteÅ¡koća oko ukrcaja? Jer ja nevirujem da imam ikakvih poteÅ¡koća.

Mislin nisam stvarno-al stvarno nisam siguran jel ovi gori blebeću gluposti ili lažu ljude koji doslovno imaju dobar i dovoljno dobar expiriance za offshore entry level-tipa tuć ruzinu,pituravat itd da ne duljim.
Priča ide u smjeru da zadnje 3 godine!! nisu nikog novog ukrcali i da trenutno nemaju nikakvih potražnji,a pogotovo za friÅ¡kim kadrom tj za greenheadsima. OK. Em Å¡ta san prije sastanka isprid popija kavu od 2.50 eura,pitan se evo i dan danas,jesan li od Bembija popija i tu njegovu priču. Inaće čoviku svaka čast,moran navest da me taj čovik nikad nikad nije odbija u bilo kojem smislu,ali se stvarno moran upitat u čemu je problem. Mislin ono,pa Kozulic je bia na dugo i na Å¡iroko najpoznatiji agent na ovim prostorima,i znan masu ljudi Å¡ta će samo njega priporučit i koji je ukrca.
Zanima me dakle. Dali postoji netko na ovom forum tko ima ili posjeduje friške informacije vezano za tu agenciju.
Dali krcaju..i di...i koji su im kriteriji..za ukrcaj. A sve ostalo već znam i sam.
Hvala lipa