Heerema offshore

Pujdan

New member
Pozdrav ekipi,

Imam priliku ici na heeremu offshore na jedan SSCV preko jedne agencije. Dali neko ima nekakvog iskustva sa ovom firmom, kolike su im plce, kakva je ekipa itd...eto ako moze kakva pomoc vezano za heeremu...
Pozdrav

Sta si tako tajanstven?, neke agencije, neki SSCV, za neku poziciju.
Ja imam iskustva sa tom firmom i bio sam na nekom SSCV-u od njih i sa nekom ekipom.

Pun sebe? Kompa ti si na forumu registriran preko 3 godine, imas 9 postova i htio bi dobiti informacije i opet nestati dok ri ne zatreba neska druga informacija.

Da si normalno napisao za koju poziciju ides, agenciju i sl. onda bi dobio odgovor ovako odleprsaj!

Da si malo procita te moje postove skuzija bi.
Informacije koje imam objavin ih. A za tvoj info u zadnjih 15 god san prominija 3 firme...

Da si malo procita te moje postove skuzija bi.
Informacije koje imam objavin ih. A za tvoj info u zadnjih 15 god san prominija 3 firme...
Pa covik ti je samo reka da napises ime agencije i o kojen se brodu radi da bi neki drugi kolege takodjer mogli aplicirati. Po cemu je on tu pun sebe?a ako je problem reci o kome se radi zasto tu agenciju ne pitas o placama i posadi i miran ti, mirni svi drugi.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Pa da me covik pita na lipi nacin nipo jada, nego sve nesto podbada neka tajanstvenost ovako onako... znaci kapo holandez sta je bija na van oorda smenon me preporucija agenciji atlasprofessionals. I jucer me kontaktirali dali san zainteresiran da me mogu prestavit klijentu-heeremi. I sad cekan hoce li me heerema prihvatit. Za placu mi je reka da ce mi se javit.

Ima li tko da odgovori čovjeku? I mene bi interesiralo!? Ja sam bio dobio ponudu od njih pred jedno 6 mjeseci za nihov AHTS pa je bilo oko 200 njak usd day-rate za 3/E. BaÅ¡ me interesira kako je na tim njihovim dizalicama!? Osobno mislim da nema naÅ¡ih tamo. Oni su se orijentirali na holandeze mi se čini????

Back