IV Offshore

Good day

I am writing to obtain your current availability for work. We are currently crewing vessels such as PSV, AHTS, MPSV, DSV, ERRV, OCV, PLSV, Icebreakers and more for a wide range of international clients.

If you are a day rate contractor, please send your CV, certificates and available date to this email and I will call you back.

The positions we are crewing for include;

Master
Chief Officer/SDPO
1st Officer/SDPO
2nd Officer/DPO
Chief Engineer
1st Engineer
2nd Engineer
3rd Engineer
Bosun
ETO
AB
Motorman
Cook
Medic

I look forward to hearing from you.

Chris Spencer
Crewing Administrator
IV Offshore

UK Freephone: 0333 2005444 T: +44 (0)1473 283485
E: christopherspencer@ivoffshore.com

Last edited by a moderator:
za IV Offshore ne mogu rec nista i bas bi bilo lipo ako bi se netko javija da je dobija posa preko njih...

sta se tice Ryan Ship Management mogu rec da su 2 covika s foruma (sta ja znam) bila preko njih ukrcana jedan je bija na Tidewater i reka mi je sve pozitivno o njima... ja sam isto ima konkretnu ponudu od njih u 5 misec za PSV ...

Last edited:
hm hm,engrish lvl 99
Capture.JPG
u recrutimentu azijci singapurci,indijci,nesto brazilaca i latinosa, a ista skupina i prati,mislim da je sumergin dobivao mailove od njih a sad sta di i kud neznan,ima netko vise infa?

i da za UK recruit im rade istocni europljani gori rusi ukrajinci latvijci i ta sorta,al bas me zanima jel su samo information collection company,tipa storing i prikupljanje informacija..

i da za UK recruit im rade istocni europljani gori rusi ukrajinci latvijci i ta sorta,al bas me zanima jel su samo information collection company,tipa storing i prikupljanje informacija..

pozdrav..mislim da jesu samo collection company jer me pred par tjedana zvao neki Samir iz Ipswicha da me nasao na Linkedinu i da je zainteresiran za suradnju...nakon tjedan dana sam ga zvao i kaze da je proslijedio moje dokumente ''to relevant departments''i da ce me oni zvati ako sta bude...

kopka me kopka,upa bi im u mail servere samo da vidim sta se tamo vrti stari su im na @ivoffshore.co.uk
a novi na @ivoffshore.com , vjerojatnu lazno predstavljanje funkcije firme,u svrhu skupljanja informacija za neki udruzeni konglomerat a mozda cak i drzava stoji iza njih.Kako bilo da bilo to sto rade spada pod industrijsku spijunazu koristeci socijalni inzinjering,sto znaci da imaju dobar stit ako nisu jos zavrsili u novinama.

Picard

Trebalo bi da se javi ode sto vise ljudi i kazu svoja iskustva...ako su lazni treba ih razotkrit tako da nasi ljudi ne padaju na njihove pozive ili mailove tj da se zastite....osobno ne odgovaram na masu mailova osim ako nisu neki ozbiljni tipa farstreem...eptm...wrs...itd.

Taj damir/samir iz IV offshora me kontaktira priko maila kao da ima brod za mene. trazija je cv koji je proslijedija dalje sa cijenom koju sam izvisija za eventualni agazman. Ne izgledaju mi pretjerano ozbiljni...

Sent from my iPhone using Tapatalk

na prosloj firmi pita kolege za IV offshore...svi kao culi za njih il ih imaju na linkedinu al
nista konkretno...cudno

na prosloj firmi pita kolege za IV offshore...svi kao culi za njih il ih imaju na linkedinu al
nista konkretno...cudno

Ima san dvi ponude,odnosno moga san birat na koji od dva navodna broda želin ić,odradija neku vrstu telefonskog intervjua sa nekon curon,već bija u mislima tamo sa lipin uvjetima ponuđenim od strane istih i na kraju se viÅ¡e nisu ni javili!:(

zapravo ta agencija i nije u registru UK vlade kao kompanija vec je dio IV Energy Limited-a i zapravo nije kompanija gledano sa pravnog tijela i sa toga se pere svak odgovornost vec imaju samo sajt kao takav,
Companies House WebCheck
Company No. 07669294
ako hocete vise informacija mozete dobiti ovdje usluga je 1funtu
https://www.gov.uk/get-information-about-a-company
sajt im odrzaju ljudi iz sanctuarypersonnel.com (jos jedne kvazi UK recruit agencije koja je se gasila i palila vise puta,mozda i pranje novca)
a sta ste tice te agencije,dobili su jedinstvenu ideju napraviti bazu podataka vecine pomoraca u svijetu,tako da rade simulacije tu i tamo,tako da offshore kompanije nemaju potrebe za hr i crewing agentima,vec sve puca kompjuter)
"

The L30k of SCORE funding secured will assist IV Offshore to develop a database called ‘IV Live’ which will allow offshore company’s HR departments 24/7 access to search and find contract staff, who are available to deploy immediately. This new database will speed up the process dramatically by saving the HR teams having to call several recruitment agencies to find the type of applicant they are seeking.
The new database will be kept up to date by the ‘IV Live’ team at IV Offshore and will therefore show when a particular candidate has found a job and whether there are any new candidates who fit the criteria."

znaci cilj im je prikupit sto vise informacija,cv,detalja o ugovorima,tipovima brodova na kojima ste sluzili,cijeni po kojoj se prodajete i onda stavit u tu svoju primitvnu bazu.IV live je trenutno u beti vise puta,a kako ce to sve jos zavrsit jos neznam.
Trenutno oni testiraju svoj proizvod a ne zaposljavaju!
eto slucaj rijesen

Citajuci ove vase kontakte sa IV offshore nekako mi se sve vise cini da se odmotava klupko neke prevare.
Nevalja rano donositi zakljucke ali sve vise ljudi se javlja. MOlim ovim putem i one koji samo citaju ovaj thread a imali su kontakt s IVoffshore da nam se jave sa iskustvima (pozitivnim ili negativnim).

Hvala

Picard svaka cast

Attachments

• zdravko_mamic IV Offshore.jpg
    zdravko_mamic IV Offshore.jpg
    50.4 KB · Views: 0
  • Sanader,bandic mazaci.jpg
    Sanader,bandic mazaci.jpg
    63.2 KB · Views: 0
Last edited:
Crocop_Torres je pisa da je isa priko njih, to je jedini za kojega san cuja da ukrca

"Evo ja san isa za sekonda DPO priko UK agencije IV Offshore di san potpisa ugovor za 3 ukrcaja priko agencije te ako bude sve u redu stoji mi stavka za dobivanje permanent ugovora od strane Bibbya.
Sad san na recimo njihovom relativno novom DSVu " BIBBY TOPAZ ". Ovdi ima dosta Norvezina, Poljaka, Filipa. Ovo je inace brod vlasnistva norveske firme " VOLSTAD ", dok man manangament ima BIBBY SHIPMANAGAMENT, sto znaci da su Norvezini priko VOLSTADa. Brod ne izgleda lose, 2007 gradnje, DP 2 iako ima i 3 konzolu, ali eto na papiru je DP 2."

Mene zovu svako malo da jesam li slobodan i bili isa....bla bla
Po meni se ne razlikuju od drugih agencija sta me zovu a i nude mi ok placu i firme.
Jedino mi cudno sta pise da daju 500 eura,funti onome ko im dovede covika

Dosta agencija ti placa ako im preporucis nekoga i ukrcaju ga, stra praksa... Agencija je ok kao i sve UK agencije... Nije zajeb

da al vojska njihovih agenata,skuplja u zadnje vrijeme informacije za tu bazu,i to nemaju namjeru da ukrcaju,sto se i vidi,
nisu oni ryan,ako na to mislis.A i ko dobije posao priko njih to je 15% svita od svakoga kome su poslali mail il su u kontaktu.Zato onda rade ponude koje nemaju namjeru ispuniti?

Back