Kuhar na supplieru,opis posla?

IvanO.

New member
Zanima me koji su papiri potrebni da se zaposlim kao kuhar na supplieru,princip rada itd.
Radim kao kuhar u restoranu u Rijeci. Pripremamo uglavnom nacionalna i mediteranska jela. Često sam kuham za grupe od 15-20 ljudi tako da mi to ne bi predstavljalo nikakav problem na brodu.
Bio bih zahvalan kada bi mi se javio netko tko radi kao kuhar na supplieru ili netko tko zna pojedinosti o tom poslu.
Hvala!

Zanima me koji su papiri potrebni da se zaposlim kao kuhar na supplieru,princip rada itd.
Radim kao kuhar u restoranu u Rijeci. Pripremamo uglavnom nacionalna i mediteranska jela. Često sam kuham za grupe od 15-20 ljudi tako da mi to ne bi predstavljalo nikakav problem na brodu.
Bio bih zahvalan kada bi mi se javio netko tko radi kao kuhar na supplieru ili netko tko zna pojedinosti o tom poslu.
Hvala!

e pa rodjo moj, mislim da ce te u tom slucaju ekipa drzat ko malo vode na dlanu

sta se breveta tice mislim da ti je dosta basic safety,prva pomoc i slicno,ali najbolje otici u LK rijeka soba 3 u prizemlju i pitati

na mojoj firmi kuha se za 13 ljudi sve skupa,nema konobara tako da kuhar pere jos i pijate pored kuhanja i pranja kuzine,timunjer pocisti salon i postavi stolove. nije neka frka sve skupa, za marendu nema puno ljudi, ide kasnije rucak i vecera, samoposluga.

Ne čini mi se ništa teže od ovog što sada radim. Također sve radim sam,a i lakše se organizirati na brodu kada znaš točno kada je ručak,večera...
Na kojoj si ti firmi i da li imaš možda neku firmu/e za preporučiti?

Hvala na odgovoru.

Ne čini mi se niÅ¡ta teže od ovog Å¡to sada radim. Također sve radim sam,a i lakÅ¡e se organizirati na brodu kada znaÅ¡ točno kada je ručak,večera...
Na kojoj si ti firmi i da li imaÅ¡ možda neku firmu/e za preporučiti?

Hvala na odgovoru.

ne znam ako si kad prije radio na brodu, ako nisi, samo da ti kazem da se kuhar (ako ce kuhat kako spada) posteno naradi, i da supplieri mogu gadno gadno valjat i fikat osobito zimi u nordu pa dosta cesto treba pazit da padele ne polete okolo :o

probaj se javit u pasat,sibenik, znam da tamo uzimaju nase kuhare, i da ih ima i na vroonu (to su stand by brodovi ali za kuhara nema veze, slicna je lova i rotacija kao na supply). adrese ces naci na podforumu offshore, vidi pod sealion i vroon

Ne čini mi se niÅ¡ta teže od ovog Å¡to sada radim. Također sve radim sam,a i lakÅ¡e se organizirati na brodu kada znaÅ¡ točno kada je ručak,večera...
Na kojoj si ti firmi i da li imaÅ¡ možda neku firmu/e za preporučiti?

Hvala na odgovoru.

Pokusaj se javiti kap.Bracicu iz Tidewatera. Contact detalje mozes naci na ovom forumu.

Back