Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
A evo ga ima priko 55% glasova vec par dana i jos se niko nije bunia protiv tako da mozemo lipo proglasit nasega novoga modelatora barba Frenkia i zazelit mu puno uspjeha u modeliranju :uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje

Di vecina tu i ja.:D
Sad nam je Frankie vec na 58% i ne vidin ko mu moze otet poziciju. Misljenja san da nece doc do drugoga kruga glasovanja.:D
Je da je malo radila Soltanska veza ali boze moj nista nije dokazano pa samim time sve je regularno.:p
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Di vecina tu i ja.:D
Sad nam je Frankie vec na 58% i ne vidin ko mu moze otet poziciju. Misljenja san da nece doc do drugoga kruga glasovanja.:D
Je da je malo radila Soltanska veza ali boze moj nista nije dokazano pa samim time sve je regularno.:p
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Radi regularnosti ,bez insinuacija :o

Ja sam dala Mladeneu glas, jer Frankie se izjasnio da neželi, Dalmoš napisao da ni nemože, i stoga ako tako stvari stoje ostaje Mladeneo:uzdravlje, a još malo pa će se i Propuh vratiti, pa neka lijepo se dogovore:uzdravlje, a kako na forumu vlada demokracija:)to zasigurno neće biti teško:uzdravlje.

nastradali smo kad propuh dojde,citajte postove dok je vrime jer iman osjecaj da ce ih dosta falit kad pocme cistit

Kolega Frankie se osobno zamirija administratoru i bez obzira šta ima većinu glasova ne može bit moderator. Administrator triba biti objektivan i ne bi triba imati nikakvu moć nad ostalim korisnicima , osim mogućnosti sprovođenja odluka koje zajednica kolektivno donese. Zato podržavam kolegu Offshorea1975. :uzdravlje

Nemogu vjerovati. Nije lijepo sto na jednoga, a pogotovo kada netko nije on-line da se mo?že braniti ako smatra potrebnim.

Last edited:
Ili jesmo ili nismo za srednjo??kolca kad si siguran nema mo?žda :kafa

A ma jesam za frustriranog srednjoskolca i siguran sam jer sam glas dao. Ma neznam odakle ste mogli procitati da sam za mozda, samo sam se malo nasalio sa soltanskom vezom. :uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back