ODEBRECHT Oil & Gas Company !

Kile,
Ali taj njegov frend je od pocetka na firmi i ima sve moguce bonuse...Ti vjerojatno nisi od pocetka na Odebrechtu.

Da istina, ima mozda nesto u tome...ja sam tek ove godine dosao pa ono low pay...nego ako Karini posalje mail sigurno ce dobiti posao na nekoj drugoj firmi, na ODB nece da ga jeb.. jer zena ne radi vise u crewingu...ali mozda radi da mi to neznamo...:udriglavom zna KIKI75, on printa pay slipove...

sramota na sta je spala ova rasprava...dajte pomozite ljudima s informacijama kako upasti u taj bajni drilling...koga briga ko koliko zaraduje...i koliki mu je

Kakvim informacijama???Pun je forum dezinformacija tj. informacija...Evo zahvaljujuci clanu KIKI75 imamo i kontakt adrese za Odebrecht.
Sad kad svi mi pocnemo slati e-mailove nadam se da Kile nece imati neugodnosti kao onaj jadnik u (cini mi se) Threadu Subsea7 kad su ga kontaktirali iz ureda buduci da radi za njih i zamolili ga da kopira mail koji su mu poslali te da ga postavi na forum.Zamolba je bila da se ne ometaju ljudi cije su email adrese objavljene.Ha,ha,ha...bit ce da su dobili na tisuce mailova a nisu uopce zaduzeni za offshore recruitment.
Jadnog decka su popljuvali na forumu, a 95 % ljudi nije shvatilo poantu iako je bio i naveden novi email gdje se moze poslati CV.

Evo instant odgovor od Karine :
Delivery has failed to these recipients or groups:

karinebessa@odebrecht.com
The email address you entered couldn't be found. Please check the recipient's email address and try to resend the message. If the problem continues, please contact your helpdesk.

Diagnostic information for administrators:

Generating server: ODBPA234WI.odebrecht.net
karinebessa@odebrecht.com
Remote Server returned '550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found

Triba se javiti na helpdesk

Par glupastih upita......za strojare da li se dili kabina, koji rang na platformi odgovara brodskom( cuja san za motormene, control room operatere, engine room operatere.....koji su ciji hahaha .. ima li restrikcija u prijevozu helijem ili stvari koje nesmimo nosit, itd

Odebrecht je brazilska firma s dosta expat seniora
18 000R$ je moguca placa za SDP brazilaca iako sam siguran da imaju manje pa tek
nakon pustih bonusa i godisnjeg odmora koji prodaju tad dobiju mozda te solde,oni imaju placen godinji jednom u godini 2tjedna,ako ga prodaju ili ostaju radit imaju 300% tad se dolazi do tih 18 000R$ mozda!!!
sta ja znam dp Brazil je 13R$, SDP je nategnuto 15R$

Inace osnovica Odebrechta nije nista specijalno dapace neki donji prosjek.

Inace drilling market je u padu izaslo je strasno puno novih jedinica i doata ih je bez posla,na jedan ugovor aplicira po nekoliko drilling unita i polako dolaze crniji dani.Nesto slicno su Njemci ucinili s kontenjerskim brodovima prje
Sta znaci da ti bonusice s egasit a kako koji rig se zaveze biti ce viska ljudi samim ti i vise izbora za iskusnu posadu sta ce donit do smanjivanja zamrzavanja placa(koje su iovako realno prevelike:rolleyes:)

SDP na boljim firmama je cirka 15K osnovica, pa s ostalim glupostima ide ok 200-250K godinje

poz svima

Last edited:
Bilo je govora o placi od 18000 USD za DPO-a na Odebrechtu,a ne Reala (R $)
Opcenito ako pricamo o placi onda tu nema govora o dodacima tipa extra days, training days, travel days, travel expenses unovcavanje svega navedenog i slicno.Eventualno se moze dodati godisnji bonus koji na nekim firmama podize mjesecnu placu.
Extra days te ostala extra lova se u principu ne racuna pod placom iako su ti dodaci na Odebrechtu zaista veliki jer se placaju troduplo (x3) kao sto Srelec pise, medjutim to se jednostavno ne moze racunati pod placom.
U tom slucaju ako neki SDPO radi extra time vrlo lako moze doci do te cifre, cak i preko, medjutim to nije placa cak ni za taj rank sa ukljucenim bonusom.Istina je da je puno firmi vec ukinulo retention bonuse za pojedine rankove i vrlo lako Odebrecht bi mogao biti slijedeci.

Last edited:
Ti Shark nemas blage veze o cemu pricas ,Odebrecht daje trenutno najbolje uvjete zajedno pored Gruppo R i Seadrilla nemoj tu solit pamet drugima po forumu...

KIKI75 Nazalost si pobucao i taj lik ti je rekao placu u Rialima a ne dolarima. Vjeruj mi na rjec, ja znam jer sam tu ....

elec hoces rec,da vecu placu imaju seniori na npr.nekim tankerima,suplajerima,ili cak na saipemu nego na oderbrechtovom drillu,mislim se ali nema mi puno tu logike...

Na drillshipu Norbe VIII eksplodirala kaldaja. Troje mrtvih :((((

2 vanjska i jedan clan posade poginuli su nakon sto su zadobili teske opekotine u eksploziji kaldaje. Eksplozija se dogodila u donjem dijelu kaldaje gdje je burner, silina je iscupala burner i rascvjetala oplatu kaldaje. Istraga je u tijeku. 1 nesretni je izdahnuo u helikopteru, drugi je izdrzao 1 dan i umro u bolnici, i konacno nas clan posade je izdahnuo nakon 2 dana. Na brodu je tuzna atmosfera.

U jeb...culi smo bas jucer tu na fpso. Bas sam mislio pitat sto se dogodilo, jeli se zna kako je doslo do toga.

I drugdje:

Twenty-nine-year-old IMI worker Ericson Nascimento de Freitas died from his injuries on Friday.

Eduardo Aragão de Lima, 33, was hospitalized at the HPM in Macaé and died at 12:20 a.m. on Sunday. Jorge Luiz Daminão, 44, has also died. One other, who was sent to hospital, has seen been released to his home.

Welder Fernando Garcia was also injured, and was treated briefly and discharged.

Nije niko nas,odnosno Hrvat
Kolega se zbunija u prijevodu.
Tri osobe su kako se kaze third party a jedan zaposlenik Odebrechta a to je taj momak Eduardo Lima

Ja sam razumija da je kolega bas na ovom brodu i pise iz prve ruke.Zato i kaze nas clan posade i da je na brodu tuzna atmosfera

Sent from my iPhone using Tapatalk

tuzno kako izgube zivot ljudi a virujen da je tamo safety top priority....dobro su nesto sjebali s regulacijom burnera...pocivali u miru

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Da, to je to, svi su brazilci, od cega je jedan clan posade. Pristup kaldaji je zabranjen, tu su inspektori i policija jos 50 ljudi s kopna, ali uspio sam provirit i izgleda da je ekplodiralo gorivo u prostoru plamenika.

Back