<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Hvala na savjetu.Sad moram dobro razmislit. Ako imas jos koji , samo daj. Mogu ja tebi kako pomoc? Na Steni su place ovako - struja 5000$, top 4 od 9000-12000$. Bolji je Marinvest, bolje place ,laksi brod, internet u svaku kabinu, ali sad na zadnjemu su svi osim struje filipinci. Nisu losi. Tankerska plovidba, manje place, sve nasi, i ostalo znate kako ide.
Ako koga sta zanima o novim tankerima, Steni i sl. , stojim na raspolaganju. Srelec hvala jos jednom. Di si sad?
TRANSOCEANe taj offshore bi me zanimao... ako netko zna... hvala...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<TRANSOCEAN
Nema ti koristi niti popunit aplikaciju, jedino debela veza pali!!!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Aha, sad mi je jasno za??to tobo?že ni nemaju terca..a ustvari imaju..veze i vezice..
Sta se tice ugovora svi smo specificni i imamo svoj nacin razmisljanja. JA san naprimjer dosad bija na ugovorima 6on kuc kolik oces pa san ica na 5on,3off pa san nija 4on 2 off i onda 12 tjedana on 12 off i mislija san da je to najbolji ugovor od 12-12 Ali posto je zena trudna i zelim biti s svojim ditetom i zenom ( ne da me dite zna samo po darovima) otisao sam s tog ugovora na ugovor 28on 28 off i za sad mi se to cini idealno. Znaci kad san bija momak moga san stajati na brodu koliko san god tija ali sad je stvar drukcija i sta manje meni slade. AM da san bija s nekim ljudima koji rade 14 dana on-off i kazu da in je to premalo. Znaci ugovor ovisi po meni o godinama o statusu ozenjen ili ne, o dogovoru s obitelji tako da je puno raznih faktora u tome. Kazem proba san i eto sad san tu di jesan a sta ce bit sutra enman pojam vidicemo zivot je uvik pun iznenadenja.![]()
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Davno je to bilo kad se u 10 uri islo na kosti))))))))))))))))))))))