Otvaranje deviznog računa pod ovrhom

Status
Not open for further replies.

sope

New member
Pozdrav,
molio bih pomoć vas ovdje iskusnih dali mogu otvarat devizni račun kod nas ili u inozemstvu poÅ¡to mi je račun pod ovrhom?Naime pitam sve to poÅ¡to tek sad počinjem polagati temeljnu sigurnost na brodu(D2),a čuo sam da ne mogu ući u ni jednu kompaniju ako nemam svoj vlastiti devizni račun.. Hvala unaprijed :)

Pozdrav,
molio bih pomoć vas ovdje iskusnih dali mogu otvarat devizni račun kod nas ili u inozemstvu poÅ¡to mi je račun pod ovrhom?Naime pitam sve to poÅ¡to tek sad počinjem polagati temeljnu sigurnost na brodu(D2),a čuo sam da ne mogu ući u ni jednu kompaniju ako nemam svoj vlastiti devizni račun.. Hvala unaprijed :)

za 35 -icu devizni otvorit ti triba ugovor od kompanije ....otvaras normalni devizni i onda sa ugovorom ides u finu i otvoris 35 racun.

Ko ti kaze da moras imati vlastiti devizni racun.

Kad dodes na brod ili ce te jos u agenciji pitati na koji racun ces slati doznaku. Mozes slati i na racun Svetog Petra ako zelis.

Ali najlakse na mater ili cacu i miran. Jedino te oni nece zajebat u danasnja vremena:confused:
Pazi se zene hehehehe....

Last edited:
Ima kompanija koje hoće izvrÅ¡iti uplatu na račun na tuđe ime,ali imao sam situaciju i da
neće,a onda je problem.
Ako ti nije problem odeÅ¡ u BiH ,tamo otvoriÅ¡ račun,dobijeÅ¡ karticu,pa ako ti je hitno dižeÅ¡
kod nas na bankomatu što je skuplja opcija,ili nakon povratka odeš u banku i digneš gotovinu.

Otvaranje deviznog računa pod ovrhom

Hvala svima na odgovorima..pokušat cu onda na nekog od roditelja,nadam se da ce tako biti sve ok.. :)

to je i mene zanimalo,ja već imam otvoren devizni račun u banci i imam običan tekući račun,međutim trenutno su u blokadi,sada me zanima kad buden iÅ¡a na brod jel mogu npr.otvorit na mater račun i da se plaća uplaćuje na taj devizni il baÅ¡ mora bit na moje ime

Samo da dignem temu iz mrtvih i dam svoj komentar ponovno,evo u buducoj firmi pita san agenta jel mogu mi uplaćivat na devizni od matere i rekli su mi da nema problema...jer je moj pod ovrhom pa kad bi mi skinili i ono malo plaće nebi ni za kikirikija ostalo :D

Mene zanima, ako ti ne bi bija tramak daj molinte naputak u PM.....nije prisa, ka stignes

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Vec sam bio pisao o ovome.

Ode se u bosnu ili sloveniji.
Otvaranje računa traje 5 minuta i sve rjeseno.
Na svakoj ovrhi pise da se ovrsuju sredstva u republici hrvatskoj, tako da nema straha od ovrhe.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Status
Not open for further replies.
Back