PACC offshore Pte

picard

New member
jos znan i kao posh,koliko vidim svi azijati na kompaniji pa neznam ima li uopce iko nas da tamo navigava i koliko se uopce isplati slati cv,drze sve i svasta ahts,psv,accomodation brode,barze i sta jos ne
cv se salje na ovu adresu For Sea Crew Positions
Please send your resume to crew.jobs@paccoffshore.com.sg
Contact Us | POSH

Pozdrav ekipa
Cujem da ima nasih kolega na POSH-a pa me zanimaju njihovo "inside" misljenje o firmi...
Ako netko nesto zna da napiše...
Dobio sam ponudu za jedan njihov Accomodation/light Construction

nasih ima na firmi,ima li ko kakav uvid u situaciju koliko je otprilike day rate chiefu officeru na semisubu/accomodationu, i kakvo je stanje na mpsv,

Ima nasih..
Osobno ih ne poznam al cuo sam da su zadovoljni cashom i uvjetima na firmi.

Ukrcaj ide priko Morson-a, nije nesto da su nasi prezadovoljni, ali sta je tu je, u trenutnoj situaciji dobro je imat ugovor.
Nasi barbe su bili planirani na Mpsv pa nakon toga na ove semisub/accomodation, ali se na kraju nisu dogovorili.
Smjene znaju dosta kasnit i mali su neuredni po tom pitanju.
Meni nudili 450$ za sdpo, a za cifa 550$.
Naravno kad im je sad izasao semisub masu ljudi im se javilo i onda su zbog toga isli smanjit plate pa su im ljudi pristali i na 250$ day...

Ukrcaj ide priko Morson-a, nije nesto da su nasi prezadovoljni, ali sta je tu je, u trenutnoj situaciji dobro je imat ugovor.
Nasi barbe su bili planirani na Mpsv pa nakon toga na ove semisub/accomodation, ali se na kraju nisu dogovorili.
Smjene znaju dosta kasnit i mali su neuredni po tom pitanju.
Meni nudili 450$ za sdpo, a za cifa 550$.
Naravno kad im je sad izasao semisub masu ljudi im se javilo i onda su zbog toga isli smanjit plate pa su im ljudi pristali i na 250$ day...

na endeavour i xanadu je krcao prije jedno par miseci i vship poljska

Prije ove krize odlicno su placali za DP Semi Sub Accommodation unite...Day rate na Xanadu koji radi u Brazilu za Mastera i Chief Engineera je bio preko 1000 USD per day.Chief Officer i 1st Eng je bio ako se dobro sjecam oko 800-900 USD per day.
Koliko cujem uskoro im istice ugovor i Petrobras ga nece produziti.
Drugi Accommodation unit Arcadia ima ugovor u Angoli i place koje se danas nude za taj unit su oko 30-40 % nize od onih koje su bil ponudjene za Xanadu.

Last edited:
123 USD per day za nostruma (permament mislim)
BOSUN for Semisub floatel POSH Xanadu | Jobs | VShips VCrew
---------------------
100 USD day rate samo na brodu za AB
AB POSH Xanadu Semi Sub floatel | Jobs | VShips VCrew
----------------------
i 110 USD na brodu samo za fittera
5xFitter for POSH Xanadu SemiSub floatel | Jobs | VShips VCrew
-----------------------------------
220 USD na brodu samo za maintenance tehničara
Maintenance Technician POSH Xanadu SemiSub floatel | Jobs | VShips VCrew
-------------------------
250 USD samo na brodu za elektricara
Maintenance Technician POSH Xanadu SemiSub floatel | Jobs | VShips VCrew
to je sve za posh xanadu sto se tice posade vise manje
----------------------------
----------------------------
zanimljivo shark vships je nudio 650 USD per day spent on board za dizaličara za jedan OCSV u kongu prije godinu dana
CRANE OPERATOR FOR OCSV | Jobs | VShips VCrew
it je trazilo vise njih
CRANE OPERATOR Stage 3 | Jobs | VShips VCrew
------------------------------
dok je za AB/crane operatora nudio 320USD/dayrate
A/B Crane Operator FOR GIANT II | Jobs | VShips VCrew
za accomodation

ima toga dosta al eto mali uvid koliko se nudi posadi na xanadu

Kolioo znam na Poshu nema nasih 2nd.mate dpo (vecina filipi i kocke) eventualno koji cif plaube i sta ja znam 2 mastera iz Rijeke koi su tamo na ahts...zadnje sam cuo da su im odbili kupovat vodu u bocama pa sad posada sama kupuje vodu...ima ih tu na bloku 17 posh sandpiper i posh fulmar

Last edited:
Dobar dan kolege,

Dobija san ponudu iz Posha za 2/O, na ahts.
Ukrcaj bi bija u Saudijskoj Arabiji, pa me zanima ima li ko kakva iskustva vezano za posao u SA. Inace ugovor je malo cudan 4 miseca on/off.

Poslano sa mog SM-G850F koristeći Tapatalk

Da direktno priko posha priko capt. S.K. , i meni je bija cudan ugovor pa san ga pita da potvrdi i reka mi je 4 on/off.

Poslano sa mog SM-G850F koristeći Tapatalk

Cujen da Sunil K. vise nije glavni crew manager za Posh.Zna li ko ko je sada glavni?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back