pomoc za offshore

mihoc andrijano

New member
bok svima!moze savjet ljudi sto rade u offshoreu za catering personnel.kako dobit posao,mail adresa catering firmi sto rade za fase kompanije,bilo kakvi savjet.imam veliko iskustvo rada na tankerima,plinasima,kruzerima,jahtama ali zelim vec 4 godine u offshore zbog kratkih ugovora.placa mi nije toliko bitna koliko kraci periodi rada.hvala beer seekeru na informaciji.pozdrav svim pomorcima.ako netko treba savjet za bijelo osoblje na kruzerima moze me pitat rado cu pomoc.drzimo se zajedno jer smo mi pomorci najbolji ljudi u ovoj drzavi.

hvala luka

hvala luka

Evo tražu koga pa provaj:Fratelli Cosulich

hvala luka na informaciji.bio sam u cosulica prije 4 godine.sada traze campbossa a to traze iskustvo.imaju oni vec moju aplikaciju.zna li netko kako se u sjeverno more zaposljava catering personnel.ne mogu virovat za suplajere ili pocetne pozicije na platformi kao dishwasher traze iskustvo di je misec-misec a ja na brodovima po 8 miseci kuva za 40 ljudi i nista im ne znaci cudno malo.28 dana bi dubija na glavi da moram.pozdrav svima.nema druge nego nakon turisticke sezone 15 dana direktno u aberdeen ili norvay i polagat bosiet i od vrata do vrata direktno pricat sa managerima.to sam treba davno napravit ali nisam ima nikog u offshoreu da me savjetuje dok nisam dosa na pomorac net.pozdrav svima ovdje i starim i novim pomorcima:):):

bok svima!moze savjet ljudi sto rade u offshoreu za catering personnel.kako dobit posao,mail adresa catering firmi sto rade za fase kompanije,bilo kakvi savjet.imam veliko iskustvo rada na tankerima,plinasima,kruzerima,jahtama ali zelim vec 4 godine u offshore zbog kratkih ugovora.placa mi nije toliko bitna koliko kraci periodi rada.hvala beer seekeru na informaciji.pozdrav svim pomorcima.ako netko treba savjet za bijelo osoblje na kruzerima moze me pitat rado cu pomoc.drzimo se zajedno jer smo mi pomorci najbolji ljudi u ovoj drzavi.

Probaj ode poslat dokumente oni uvik tribaju ljudi.

sritno

pozdrav

pozdrav

na platformi ne valja,a i nisu svi suplajeri u sjeverno more,a sta je sa dređerima.veze su danas najbitnije iako ne mora bit uvik.treba poći direktno i prićat sa svima,to je najbolja opcija ovako uz mene dobiju svaki dan joÅ¡ stotinu mejlova pa ti sad uleti.direktno oći u oći nema druge ovo preko mailova je gubljenje vrimena:rolleyes: pozdrav svim pomorcima i onima sto žele postati puno sreće u onome Å¡to žele i traže!!!!!!!!!!!!!!!!

Back