Pomorska literatura za nauticare i strojare!

Pozdrav

Pozdrav

alo ekipa tribala bi mi literatura brodske konstrucije pa ako bi mi ko moga pomoc, unapris zahvaljujem

ima ti u popisu od ivana k.
ship construction
ship design & construction
a ima ti i ovdje masu svega ............

Ja sam uzeo DVD od Ivana,momak je ok,i DVD je full knjiga+razne aplikacije,za svakog ozbiljnijeg pomorca,jedna lijepa "must have" zbirka u pdf-u za ponit na brod i proučavat na laptopu. Ivane svaka ti dala! :uzdravlje

Moran provjerit na posti kako to ide jer nisan do sada sla nikad dvd postom...

Koliko to kosta i da li se moze platit po??tarina po primitku po??iljke...

naravno da se mo?že slati po??tom....kupi?? onu kovertu s za??titom unutra, i po??alje?? na adresu s tim da naznači?? da se plaća po primitku....

najbolji i najsigurniji način je preporučeno, ali u tom slučaju misim da ti plaća?? cijenu preporučenog pisma a primatelj vrijednost....

al definitivno se jo?? malo raspitaj na po??ti ;)

Evo i ja san se s ivanom na??ao prije neki dan i DVD je odličan, sve na jednom mjestu i na??ao sam stvari koje su mi ba?? trebale. ;)

Obavijest

Lista publikacija se znatno povecala u odnosu na listu koju sam objavija povise stoga ce svi koji naruce DVD bit ugodno iznenadjeni sa kolekcijom!
:uzdravlje

Care evo danas ti ??aljem narud?žbu za DVD !
Svaka čast !

Dobio sam DVD i hvala ti. Nevjerojatno je i to da momak ??alje DVD unaprijed bez da plati??. Nadam se da te nitko neće zahebati jer danas ima svakvih ljudi. Savjetujem ti da radi?? naplatu preko po??tara pouzećem. Svaka čast !

Svaka čast na DVD-u ima svega.....jedino ??teta ??ta nismo ??tagod izili ka ljudi....budući da smo obojica stokila??i ne virujem da nebi bilo slatko hehe:uzdravlje

Back