Pozdrav buducim kolegama

Status
Not open for further replies.
POgledaj ode http://www.maritime-connector.com/ i registriraj se mislim da ima potraznje za assistentima a sta se tice ugovora jebiga prvi godinu ne biraj nego reci curi da ces se iskrcati nakon 4 pa kad prode 4 reci joj a olje sad jos 2 da imamo vise para i odvedi je posli u neku zemlju na odmor i tako si vec skinija 6 a drugih 6 mozes i na obalnoj :)

Pozdrav i dobro dosao na forum

Mislin da ti je šteta prekidat faks, ako ikako možeš provaj sad izgurat do kraja treće... onda si inženjer jednom i zauvijek i to ti niko ne može oduzet. Znan da dosta ekipe u Rijeci rade ka tehnički crtači honorarno, a može se i za stalno ako bi upisa treću godinu izvanredno... Probaj se javit u Navis, Saipem, Brodoplan, Scam.... ima ih u Rijeci koliko oćeš. Mislin da ti je još najbolji Navis jer puste ljudima da dio posla obave od doma. Nemoj mislit da ti pametujem, ali lako ti se može desit da se ne uspiješ ukrcat, a godina ti svejedno teče tako da misliin da ti ova opcija može bit barem dobra rezerva, ako ništa drugo. Eto. I sretno!

Dobro dosao. U luckoj kapetaniji zatrazi informacije telefonom. Ja mialim da ti trebaju basic training, rukovanje sredstvima za spasavanje i fire-fighting za ukrcat se prvi put. Nisam siguran da li ti treba proc tecajeve za to ili mozes odmah na ispit sad. Matrikula i zovi firme i dosadjuj im. U Rijeci imas puno agencija pa napravi CV i zamolbu i obilazi i nudi se. Cuo sam da Korkyra sa Korcule treba asistente.

Mislin da ti je ??teta prekidat faks, ako ikako mo?že?? provaj sad izgurat do kraja treće... onda si in?ženjer jednom i zauvijek i to ti niko ne mo?že oduzet. Znan da dosta ekipe u Rijeci rade ka tehnički crtači honorarno, a mo?že se i za stalno ako bi upisa treću godinu izvanredno... Probaj se javit u Navis, Saipem, Brodoplan, Scam.... ima ih u Rijeci koliko oće??. Mislin da ti je jo?? najbolji Navis jer puste ljudima da dio posla obave od doma. Nemoj mislit da ti pametujem, ali lako ti se mo?že desit da se ne uspije?? ukrcat, a godina ti svejedno teče tako da misliin da ti ova opcija mo?že bit barem dobra rezerva, ako ni??ta drugo. Eto. I sretno!

Trenutno je takva situacij da su sanse za nastavak faksa 50-50... sve ovisi o stanju doma a i ovisi o tome kako brzo cu odradit ta dva ispita sto mi preostaju.
I meni je velika zelja prvo zavrsit te 3 godine i imat diplomu u rukama jer mi se onda i otvaraju druge prilike...

Cak sam i bio jednom u saipemu na nekakvom razgovoru ali tad je prevladala zelja za faksom...:D

Eto, da se i ja predstavim...

22 godine, Rijeka pomalo se zavrsava 2. godina faksa, brodostrojarski smjer...

Imam puno pitanja i nepoznanica, ne bih znao gdje ih postavit pa cu ovdije

Pozdrav kolega Barthez!

Klimavo ili ne nemoj ni u kojem slučaju zapustit skolu.
Ako već gleda?? na ass. poslije 2. godine, dobit će?? dokument kojim će?? tamo gdje treba dokazat da ima?? te dvije godine iza sebe, ALI ...
Pođi ??to prije u LK i pitaj mo?že?? li na temelju njega polo?žit (samo ispit - formalnost) ili dobit automatski BasicS (te po mogućnosti i jo?? neke). A trebao bi (NN.hr)! Pa ako mo?že?? onda će?? napravit pom.knj.itd.... jer u protivnom ti se mo?že dogodit da za cca "tri iljade razloga" zavr??i?? u nekakvoj obli?žnjoj "gara?ži" sa obje??ena dva koluta i zaruzinalim aparatom:( i pola?že?? sve ono ??to si odavno polo?žija kod, pretpostavljam, gosp. Zeca.
Besparica:udriglavom... NEMA PREDAJE!
Uostalom treću uvijek mo?že?? zamrznuti...
Ako kojim slučajem bude?? dulje čekao poziv na assistenturu, ma koliko bilo "sigurno", guraj tu treću godinu jer ti se lako mo?že dogodit da te ne zovu, a ispitni rokovi prođu...

:uzdravlje

Evo jos jedan post gdje kadet jadikuje i place :D

Moram jednostavno negdje ispustit frustracije.. :D
Znaci, ofi??li od 19.4. traje moja potraga za ukrcajem, tada je u ruke dobiven i taj famozni basic tanker safety i od tad do danas bili su rijetki trenuci kada sam mislio to je to.. idem, na kraju bi se sve nekako ijalovilo i isparilo..

Prijavljen sam u N agencija, ispunio N aplikacija, slao mailove i direktno u kompanije, putovao na intervjue, prolazio intervjue... ali.. jos cekam..

Zovem, tlacim ali odgovor je jos uvijek isti.. Nema jos nista, nista novo, zovi za 10ak dana, itd, itd...

Spreman da spremniji ne mogu bit, svi breveti u ruci, matrikula, putovnica, viza i otvoren devizni racun :D :D

Azalea, Golar, Zorovic, VShips, CB Maritime, Thome, Columbia, TaNa, Pasat, Globtik, Uljanik, CMACGM... Trenutno nista :(

Eto.. morao negdje napisat nesto.. Slobodno napisite Aj mali ne pizdi ili tako nesto, i drugi cekaju... Nema ljutnje, doci ce i moj red.. ali cekanje ubija! :D :uzdravlje

Evo jos jedan post gdje kadet jadikuje i place :D

Moram jednostavno negdje ispustit frustracije.. :D
Znaci, ofišli od 19.4. traje moja potraga za ukrcajem, tada je u ruke dobiven i taj famozni basic tanker safety i od tad do danas bili su rijetki trenuci kada sam mislio to je to.. idem, na kraju bi se sve nekako ijalovilo i isparilo..

Prijavljen sam u N agencija, ispunio N aplikacija, slao mailove i direktno u kompanije, putovao na intervjue, prolazio intervjue... ali.. jos cekam..

Zovem, tlacim ali odgovor je jos uvijek isti.. Nema jos nista, nista novo, zovi za 10ak dana, itd, itd...

Spreman da spremniji ne mogu bit, svi breveti u ruci, matrikula, putovnica, viza i otvoren devizni racun :D :D

Azalea, Golar, Zorovic, VShips, CB Maritime, Thome, Columbia, TaNa, Pasat, Globtik, Uljanik, CMACGM... Trenutno nista :(

Eto.. morao negdje napisat nesto.. Slobodno napisite Aj mali ne pizdi ili tako nesto, i drugi cekaju... Nema ljutnje, doci ce i moj red.. ali cekanje ubija! :D :uzdravlje

Modin , SSM ,Euros , Jadroplov ....aj nema predaje nije smak svita
sta si posla 20 aplikacija i zavrtija 3. broja .. prijo znam da cekanje ubija ja na
faksu a moji prijatelji po morima , oni dodu vamo auto , motor , stan , kuca,
partijanje , a ja uci ko kreten zasto ? aa jebiga sta ja tu mogu :udriglavom dovrsit ovo u sta sam usa i posli ADIO

Po??alji 1590 aplikacija na isto toliko mailova , ako ti ne upadne ni??ta je ću matrikulu da pocepam :hihi

Modin , SSM ,Euros , Jadroplov ....aj nema predaje nije smak svita
sta si posla 20 aplikacija i zavrtija 3. broja .. prijo znam da cekanje ubija ja na
faksu a moji prijatelji po morima , oni dodu vamo auto , motor , stan , kuca,
partijanje , a ja uci ko kreten zasto ? aa jebiga sta ja tu mogu :udriglavom dovrsit ovo u sta sam usa i posli ADIO

Slu??aj ko tebi brani da ??alje?? mailove i pozive okolo firmama dok si jo?? na faksu. Naravno ako si zavr??io srednju pomorsku. Za to cijelo vrijeme faksa mogao si u??tediti lovu za napravit matrikulu i osnovni brevet pa ??alji zovi a ako upali zamrzni faks pa nastavi. Ovako če?? zavr??iti faks pa će?? onda čekat jo?? do ukrcaja. Evo ja imam 28 pa ga jo?? nisam ni upisao:udriglavom(oću majke mi!!--- valjda:D) A godine lete. Golar uzima ljude sa mnom sada idu dva kadeta na brod jedan palube jedan makine:kafa Pa sad malo razmisli o tome. Pozdrav.

Slušaj ko tebi brani da šalješ mailove i pozive okolo firmama dok si još na faksu. Naravno ako si završio srednju pomorsku. Za to cijelo vrijeme faksa mogao si uštediti lovu za napravit matrikulu i osnovni brevet pa šalji zovi a ako upali zamrzni faks pa nastavi. Ovako češ završiti faks pa ćeš onda čekat još do ukrcaja. Evo ja imam 28 pa ga još nisam ni upisao:udriglavom(oću majke mi!!--- valjda:D) A godine lete. Golar uzima ljude sa mnom sada idu dva kadeta na brod jedan palube jedan makine:kafa Pa sad malo razmisli o tome. Pozdrav.

prijo ima jedna kvaka , nisan zavrsija pomorsku skolu :udriglavom
nego elektrotehnicku , mislis da bi sta ode da mi netribaju tih par breveta sa faksa :hihi
ma lako je meni za ukrcaj :cool:, mene brine kako ovo do kraja dovest :mad:
mislim nije to problem , nego nemogu vise gori su sve sami "idioti" pa te
rastezu ko majmuna ono nema veze sa vezom , aj da se bazimo na engleski i par
predmeta struke rici nebi reka , nego izmisljju toplu vodu i onda ti se smiju i zajebaju te
da se razumimo ima tu jako fer i korektnih ljudi ,al onih par "ludaka" ti sve zivce popije na slamku

Last edited:
Slu??aj ko tebi brani da ??alje?? mailove i pozive okolo firmama dok si jo?? na faksu. Naravno ako si zavr??io srednju pomorsku. Za to cijelo vrijeme faksa mogao si u??tediti lovu za napravit matrikulu i osnovni brevet pa ??alji zovi a ako upali zamrzni faks pa nastavi. Ovako če?? zavr??iti faks pa će?? onda čekat jo?? do ukrcaja. Evo ja imam 28 pa ga jo?? nisam ni upisao:udriglavom(oću majke mi!!--- valjda:D) A godine lete. Golar uzima ljude sa mnom sada idu dva kadeta na brod jedan palube jedan makine:kafa Pa sad malo razmisli o tome. Pozdrav.

Prijavio sam se za Golar, vrlo ljubazno i korektno su mi rekli da trenutno nista ali da zovem svako malo.. :)
Ista sitacija na Losinjskoj, friska, nema ni 10 minuta :D

Prijavio sam se za Golar, vrlo ljubazno i korektno su mi rekli da trenutno nista ali da zovem svako malo.. :)
Ista sitacija na Losinjskoj, friska, nema ni 10 minuta :D

ja ti znam , na losinjskoj moras ima nekoga svoga nadi neku
slabu vezicu jel drugacije nes upast , prika mi je kadet i ludilo mu je :hihi
sta je sa onim Dorian Hellas ? oni su krcali to znam

ja ti znam , na losinjskoj moras ima nekoga svoga nadi neku
slabu vezicu jel drugacije nes upast , prika mi je kadet i ludilo mu je :hihi
sta je sa onim Dorian Hellas ? oni su krcali to znam

Tamo krca Pasat ? ibenik, odgovor je - trenutno nista..

Tamo krca Pasat ? ibenik, odgovor je - trenutno nista..

na svaku firmu di nasi krcaju a dobije odgovor da trenutno nista
lipo sibni cv na firmu i eventualno nazovi ih (engleski ti je valjda ok)
i vidi sta ekipa iz crewing-a kaze :uzdravlje

DGS
Adresa:Milutina Barača 7 51000 Rijeka
Telefon opće informacije:
051/626-019
051/628-088
direktor Capt. Kazimir Gole??: 051/626-207
Fax:051/628-087
E-mail:info@dgs.hr

Columbia Shipmanagement Ltd.
Phone: +385 51 214 701
Fax: +385 51 214 849