Pozdrav ljudi

Status
Not open for further replies.

Dino el.

3rd.ETO
Pozrdavljam sve pomorce ja sam Dino elektroničar po struci koji bezuspje??no tra?ži posao. Od 2009 imam polo?žen D2 i simens LOGO basic certifikat ali nema svrhe. Prijavljen sam kod zorovića u agenciji i gloptiku u Splitu, poslao sam cv na desetke e-mail adresa na?žalost nije urodilo plodom jer nitko ne tra?ži asistente struje svi ?žele iskustvo koje nemogu steći jer me nitko neče zaposlit i stalno se vrtim u nekakvom začaranom krugu ukratko to je to ako ima netko nekakve informacije za zapo??ljavanje asistenta neka mi javi.

Jadroplov će ti krcat asseve struje 5-6 misec,kroz jutro nazovi i tra?ži capt.Pavlovića ,popričaj malo sa njim ja san bia dole 2 puta ,on i gosp Vanja u kadrovskom su prva liga ljudi pa se čuj i sa njima :uzdravlje

POZDRAV DINO !!!
1987 sam polo?žio vozački B kategorije !!!
1985 sam posta čalan ferijalnog saveza Jugoslavije!!...itd...itd

Dragi Dino, ovakvih ka ti koji imaju kompjuter ima masu. a ima ih jo?? mala masica koji nemaju kompjuter i svako jutro se vozikaju autobusom do grada i kucaju na varata agencija.....i dosađuju ..da budu viđeni !!!
Ti si tu napisa post , i mo?že?? očekivati ponudu jako brzo .? ta si reka asistenta elektronike.....
Moj savjet Dino , počni pisati za asistenta električara , naime tih električara ima puno vi??e.....ili čistaća,mazaća..doći će i taj dan kad če?? ti reprogramirati Woodwarda...malo strpljenja....ali onda če?? nas napustiti i preći u servisere :(
? mrccccc

E Chorke,Chorke....:) Nemoj odmah dečka bombardirat,nigdje ne pi??e da hoće za asa elektronike nego da je elektroničar po struci,a tra?ži za asa struje....a do Woodwarda i reprogramiranja put je dalek,polaaakooo.....:uzdravlje

zasto,ja bas jednoga reprogramira,nes ti kad imas program,knjigu i malo cuka u glavi(alkohol free ship)

ass struje

ass struje

Za Dina.

Evo ovako mogu ti napisat proceduru za dobit posa na msc di mo?žda ima?? ??anse upast jer in uvik fali struja.

Za asistenta je malo te?že ,ali nađe se uvijek poneki assistent pogotovo na putničkim brodovima di ima puno struja koji te mogu uputit u posa. Stoga predla?žen ti da poku??a??. Procedura je malo čudna po??to se ipak radi o Napolitancima. Sve papire kopiraj i napi??i neki cv i po??alji po??tom na ovu adresu.

Mediterranean Shipping Company S.R.L.
(Crewing Department)
Via Francesco Ciampa 29
80063 PIANO DI SORRENTO (NAPLES)
ITALY

Navedi vidljivo da je za struju ili asistenta struje tako da se zainteresiraju. Poslin par dana nazovi i pitaj jesu dobili po??tu. I onda zovi redovito i pitaj. Znan da je malo greda zvat i dosađivat ljudima ,ali to ti je uz sriču jedini način da dođe?? do posla.
Večina struja i elektroničarana MSC-u su ti na??i ljudi.

Eto i sritno.;)

E Chorke,Chorke....:) Nemoj odmah dečka bombardirat,nigdje ne pi??e da hoće za asa elektronike nego da je elektroničar po struci,a tra?ži za asa struje....a do Woodwarda i reprogramiranja put je dalek,polaaakooo.....:uzdravlje

U pravu u si Voltage , i izvinjavam se usvoje ime !!!

Samo me zanima,??to pi??e u molbama, isto ovo ko ovdi da bi za asa električara..ili da bi za asa elektronike? ;)
I reci mi Voltage,u zadnjih par godina , koliko si čua da ih se ukrcalo za asa elektronike ??? Evo ja osobno nijednog .
Ne??to malo sam čuo da su poslali asove električare sa starim stujama na brod ,onda kad ovaj ode nakon2-3miseca,ovi ga avancaju a sruju nakon 3 miseca na brodu:udriglavom, sve padana njega i svi ga usporedjuju sa ovim starijim kolegom , te ne zna ni??ta ,spor..bla,bla...čoviku se zgadi brod i ??to se uopće ukrca...E TO TO TI VOLTAGE NIJE BOMBARDIRANJE TO TI JE REALITY Poz Chorke:uzdravlje

Last edited:
U pravu u si Voltage , i izvinjavam se usvoje ime !!!

Samo me zanima,??to pi??e u molbama, isto ovo ko ovdi da bi za asa električara..ili da bi za asa elektronike? ;)
I reci mi Voltage,u zadnjih par godina , koliko si čua da ih se ukrcalo za asa elektronike ??? Evo ja osobno nijednog .
Ne??to malo sam čuo da su poslali asove električare sa starim stujama na brod ,onda kad ovaj ode nakon2-3miseca,ovi ga avancaju a sruju nakon 3 miseca na brodu:udriglavom, sve padana njega i svi ga usporedjuju sa ovim starijim kolegom , te ne zna ni??ta ,spor..bla,bla...čoviku se zgadi brod i ??to se uopće ukrca...E TO TO TI VOLTAGE NIJE BOMBARDIRANJE TO TI JE REALITY Poz Chorke:uzdravlje

To ??ta mu pi??e u molbi,to samo on zna. A za ovo drugo se u potpunosti sla?žem sa tobom,reality je opet drugi par postoli. To svako od nas zna na koji je način pro??ao,ja konkretno na Croatia Line-u i ne ?želim se niti prisjećati tih dana,tada su to bila takva vremena a danas je opet ne??to drugo. U svakom slučaju,ne ?želim obeshrabriti nikoga,neka svatko proba pa ako ide onda dobro,a ako shvati?? da nisi za to,jo?? i bolje,odustane?? u startu i tra?ži?? poaso doma :uzdravlje

iman telefon u kontroli pa mi jave iz bergena

E pa za to ti ni ne treba ćuka u glavi,nego samo dobra telefonska veza i udri Mi??ko ! ;)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back