Pozdrav Svima

Status
Not open for further replies.

Stormtrooper

New member
Evo da se predstavim!
Odradija san malo vise od pola tocnije sedan ipo miseci kadeture na kemikal tankeru priko naseg Gradonacelnika Joska Berketa. Posto se nebi tija tamo vratit ostatak kadeture odradit zamolija bih vas ako mi mozete pomoc sa nekim brojem i savjetom. Inace kopa sam po starim postovima ima dosta brojeva al dosta njih se ne koristi vise ili se prominilo ili se niko nejavlja npr. Azalea pa ako neko ima friskih brojeva. Osim kontenjera i suvi brodi to mi i nije bas mislim ne interesira me ali ako ima ko kakav broj i prijedlog za kruzere bija bih zahvalan.
Inace sam zva globtik ne krcaju kadete mlikota isto tako zovoric tribat cekat kriza je a od prijatelja san cuja da se moze na kruzera upast ali neman broja.
Stranica je super svaka cast svima na savjetima.
Veliki pozdrav!

kao prvo pozdrav i dobrodošao,imas dosta postova u vezi kadeture,pronjuskaj malo naci ces masu toga posto vremena nisu za biranje preporucujem ti da obavis to gdje prvo mozes nije lako znam ali sto bi rekli ac/dc "It's a Long Way to the Top (If You Wanna Rock 'n' Roll)"

pozdrav!
e btw da te pitan jeli berket (marinconsult?) krca asistente?
i sto ti je mladeno reka , vrime ti je takvo da nema sto birat nego di mozes uleti.

Dobro nam dosa i slusaj ljude koje pametno zbore vec neko vrime u svezi ukrcaja na brodove.... mislim da ti je Mladeno sve reka sa AC/DC... zivia i pozdrav!!!

Dobro nam došao!
Dragi,i ja isto čekan,privrtija san sve brojeve u Hr. i šire.
Svugdi isti odgovor;smanjili smo broj kadeta,trenutačno od strane svih boljih firmi je smanjen najmanje isplativ kadar-kadeti i asistenti.
Ja i prijatelj čekamo već od 6mj. on je iša na jadroplova(nije ima di)
A moje osobno mišljenje je da je bolja situacija na berketa,ako se tamo moš opet ukrcat!

Last edited:
Berket krca i asistente al u biti si mazac! To ti je tako na bekija.
Fala na dobrodoslici i pozdrav svima!
Ima li ko iskustva sa firmon Thome mozda bi tamo moga upast pa me zanima.

Dobro nam dosao....gustaj i opce ne sumnjam da ces naci pokoju korisnu informaciju!!!Evo za pocetak broj od Azzalea Zadar 023 250340....sritno!!!

Ostani na Berketa dok ne budeš sekondo (ako si iti malo sposoban bit ćeš za dva broda).
Vrimena su takva da nemoš baš puno birat.

@Spuzvasti

Čini mi se da si radikalno prominija mišljenje oko Marinconsulta. Pretpostavljam da je to radi ove krize i opće apatije oko ukrcaja?

Status
Not open for further replies.
Back