pozdrav

Status
Not open for further replies.

borisnovkovic

New member
pozdrav ljudi nisam pomorac,ali bi se volia ukrcati na kruzer kao električar,zavr??io sam trogodi??nju obrtničku ??kolu za elektromehaničara,prijatelj mi je strojar na karnivalu i raspitivase za ukrcaj ali bez zavr??ene četverogodi??nje ??kole nema ??ansi za ukrcaj.ako netko ima kakav savjet ili bilo kakvo saznanje ??to bi moga plizz da pomogne

pozdrav ljudi nisam pomorac,ali bi se volia ukrcati na kruzer kao električar,zavr??io sam trogodi??nju obrtničku ??kolu za elektromehaničara,prijatelj mi je strojar na karnivalu i raspitivase za ukrcaj ali bez zavr??ene četverogodi??nje ??kole nema ??ansi za ukrcaj.ako netko ima kakav savjet ili bilo kakvo saznanje ??to bi moga plizz da pomogne

Jadroplov ti prima ljude sa tvojom diplomom, upravo mi je jedan prika i??a...javi se Jadroplovu i napravi tamo asistenturu i jedan dva broda....kad stekne?? neko iskustvo puno će?? se lak??e pribacit na neku bolju firmu...:uzdravlje

ima ti sad 23.11 ukrcaj na cma-cgm PLATON priko ssm,,brod star godinu dana,,plaća za asistenta 900 eura i stoji?? 4 miseca..pa vidi jel slobodno jo??

Status
Not open for further replies.
Back