Off
Mornar/Motorista
Koliko sam sku?žio ovo ti je prvi ugovor. Ok odakle tebi informacije o tome koja je firma bolja ili lo??ija kakvi su uvjeti i sve ostalo.To ??to si pročitao negdje ili čuo od nekoga nema veze i ne mo?že?? po tome pisati ovakve stvari.
Vidim da si stavio i dvije cruise kompanije od kojih je jedna moja pa me čisto zanima za??to ti misli?? da je Shell bolji od Carnivala. Osobno me Shell ne zanima ali daj molim te prosvijetli me..............
Ajde propuhani ne zahebaji covika, pa "cula-rekla-kazala" je kod nas 'rvata najbolji pokazatelj stanja duha i u svakom slucaju vrijednije od bilo kakvog iskustva, bilo pozitivnog ili negativnog
ma daj ljudi budite ralni, nismo svi isti, uvjeti na brodu nisu samo duljina ugovora i plaća pa da mo?žete toliko generalizirat, ja znam neke koji su rekli da im internet u kabini vrijedi 2000$, neke kojima kraći ugovor radi familije vridi vi??e nego lova a i neke koji ne bi i??li na shella na duplu plaću radi safetya i jer ne mogu bacit na basket prije večere. i to u potpunosti podr?žavan jer nije sve u lovi, pogotovo za one koji su ne??to du?že po moru.