Swire offshore

Englezi drze dosta toga.

Imaju Swire Pacific
Cataj airlines
The China navigation

I dosta "sitnih" poslova i tvornica koje se ne ticu pomorstva

Malo osvježenje teme. Dakle prije misec dana Ta Na je ode objavila oglas za konkretno ETOe. 6 miseci ugovor. Kako se niko nije javija skalali su na 4. S obzirom na stanje u cruisu posla san im papire. Jučer sam riješio Seagall test za STROJARE. a danas je na redu neki drugi test. Onda intervju. Nešto kao za NASAu sano rade brže. Valjda im stvarno neko triba. Plaća je nešto veča nego šta je napisano na prvoj stranici. Radi se o dry cargo brodovima.
Ima li kakvih insajderskih informacija

Dry cargo radi relativno dobro, imaju dosta brodova, Kineska gradnja ali još su novi pa to ide.
Sada se kompanija dijeli, mislim samo papirnato na Swire Bulk i MPP, jer imaju kontejnerase u servisu po Pacifiku, izlazi ih jos nekoliko tijekom ove godine.
Plaće su redovite, uplata sjeda iz Singapora direktno i racunaj da do najkasnije 27. u mjesecu je na racunu.
Ugovori za ETO ne znam koliko su, ali to je 4 ili 5 mjeseci. Zaguljeni su sa Safety ali manje je to izrazeno za makinu nego za palubu.
Sada je stiska jer ima dosta kadra iz zemalja koje su jos nekako lock down pa ce nasi lakse do posla.
U makini imas uglavnom Ukraince oficire, ima i Kineza i nesto nasih.
Ako trebas nesto vise javi se na pm

Živili,
Može li tko reći o kakvim se testovima radi preko Ta-na agencije za njihove bulk brodove. Jeli seagull kao što je kolega prije napisa? Može li ko napisati par riči za poziciju c/o na balkovima?

Hvala i lp!

Swire Pacific Offshore SPO

Dobar dan postovane kolege , da li neko plovi na SPO Swire Pacific Offshore kompaniji te ako ima takvih da nas malo informisu o uslovima na toj kompaniji , konkretno plate pa onda sve ostalo. Znam da je bila tema o ovoj kompaniji ali odavno i bez nekih informacija . Eto ako neko zna nesto vise sem onoga sto pise na na njihovom sajtu
Swire Group i u Crnoj Gori Sikimic krca na ovu firmu SMS Manning Agency - Montenegro | Sikimic Marine Services a kao sto se vidi i sa njegovog sajta krca i na Tidewater .
Dakle kako se kotira SPO u odnosu na druge Offshore firme sa PSV i AHTSV brodovima i svaka informacija je dobro dosla .

Hvala unapred.
Pozdrav sa Pacifika

Jeste ja sam isao preko Sikimić Agencije.
Plate 6000$ permanent,ugovori 2/2,ima iz Crne Gore jedno 10 ak strojara.
Plaću i kurseve i sve dolhe u Singapur.
Samnom je plobio Kapo Ivan Borzić koji sad radi pri Thome u Zadru ili Splitu me znam koja Agencija pa probajte preko njega više vezano za ukrcaj.

Back