UK Tax i NI

regrut

New member
Zna li ko tocnu informaciju za ovaj tax i ni ako je brod pod UK zastavom a firma koja radi management je u Danskoj...oboje se odbijaju od place? Proso sam postove prije i ili nisam vidio ili nema niko slicnu situaciju. Znam da ako je kompanija u UK da dobijes ovaj NI number ali nemam pojma imas li pravo na njega ako je kompanija u Danskoj a brodi UK zastava ...naravno radi povrata poreza .

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

meni je isto uk zastava...ako brod ne radi u uk vodama nema ti nikakvog poreza...a ni mozes dobiti natrag preko A1 forme....tako i ja radim pa mi nema nikakvog odbijanja od dnevnice

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

meni je isto uk zastava...ako brod ne radi u uk vodama nema ti nikakvog poreza...a ni mozes dobiti natrag preko A1 forme....tako i ja radim pa mi nema nikakvog odbijanja od dnevnice

Ja sam radio 2 godine na uk zastavi u uae i nisam imao nikakve odbitke ali evo sad ako se sjecas kad je bila prica o ovim ctv imam ponudu za ctv ...poslan mi je i ugovor koji je permanent pay ...oba broda rade u njemackoj i imam odbijanje tax i ni...

Ja sam radio 2 godine na uk zastavi u uae i nisam imao nikakve odbitke ali evo sad ako se sjecas kad je bila prica o ovim ctv imam ponudu za ctv ...poslan mi je i ugovor koji je permanent pay ...oba broda rade u njemackoj i imam odbijanje tax i ni...

vidis ja radim na uk zastavi i vec smo dugo vrimena u germany i dutch vodama i nikakvi tax nam ne odbijaju i ne spominju...a ni ne placam jer vadim godisnjje A1 formu...tako raspitaj se za taj tax zasto vam odbijaju,nije mi jasno

vidis ja radim na uk zastavi i vec smo dugo vrimena u germany i dutch vodama i nikakvi tax nam ne odbijaju i ne spominju...a ni ne placam jer vadim godisnjje A1 formu...tako raspitaj se za taj tax zasto vam odbijaju,nije mi jasno

Nemam pojma...sutra cu malo to ispitat...brodi rade vani sasnitz i borkum a firma u danskoj...i kaze mi zenska da odbijaju i fax i ni...a sutra cu zvat i raspitat se opet

Mi smo isto na relaciji Emden,Eemshaven ali firma placa porez koji mi se prikaze na platnoj listi i bude tu skoro i 30%.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mi smo isto na relaciji Emden,Eemshaven ali firma placa porez koji mi se prikaze na platnoj listi i bude tu skoro i 30%.

To je to e sad je mozes to vratit na kraju godine...?

@duka. moji ne placaju porez iako smo isto u eemshavenu...firma je registrirana u gursney tj tax paradise u evropi a brod je uk zastava..ma zbunjoza teska ali placa sida pa ko ga hebe...
@dizalicar. eto mene u eemshavenu za koji dan pa cemo na hamburger i pivicu u jednu kafanu blizu broda.

To je to e sad je mozes to vratit na kraju godine...?

Tu je kvaka.Mora san potpisat da cu sve sta mi se vrati i ako mi se vrati vratit firmi.Jbg.Meni je bitno da mi ne diraju neto placu.

Zasto vratit firmi ako je to tvoja bruto placa...jedino neznam moze li se a to mi neki kazu zatrazit od porezne papir da podlijezem placanju poreza u svojoj zemlji i da onda ne odbijaju porez...meni je to malo cudno

Zasto vratit firmi ako je to tvoja bruto placa...jedino neznam moze li se a to mi neki kazu zatrazit od porezne papir da podlijezem placanju poreza u svojoj zemlji i da onda ne odbijaju porez...meni je to malo cudno

Ode je to dogovoreno da klijent placa porez.Bar tako pise u platnoj listi di mi je na livoj strani di su prihodi prikazan taj porez a na desnoj di su rashodi isto tako prikazan ali ga samo ga oduzmu.
Meni je bilo bitno da je moja placa neto.
Posto ove godine imam samo 2 miseca plovidbe trazit cu od firme potvrdu ili cu prilozit platnu listu iz koje je vidljivo da je porez placen u EU clanici i nadam se da ce to biti dovoljno da me oslobode poreza.

Back