Ukrcaj na platformu kao GMDSS operater?

Equilibrium

New member
Evo kao sto ste mogli procitati u mojem predstavljanju namjera mi je zavrsiti tecaj za GMDSS operatera na Pomorskom fakultetu u Rijeci i pokusati naci posao u toj struci na platformi...
Nemojte me odmah napasti da ciljam visoko ili tako nesto s obzirom da iza sebe imam zavrsenu srednju ekonomsku skolu i cijeli zivot proveden u izradi tendi no vjerujte mi da sam zbog nekih zdravstvenih preduvjeta i prisiljen razmisljati samo o poslovima za koje nije osnovni preduvjet biti poput ostalih, ''normalnih'' ljudi...

Posto jos uvijek skoro pa i da nista neznam o svim potrebnim ispitima i propisima koje moram ispuniti za to radno mjesto molio bih ako mi eventualno mozete dati koji savjet i adresu na koju bi bilo dobro ''pokucati'' u pokusaju stvaranja samostalne buducnost...

Evo nadam se da cete znati cijeniti moju iskrenost i citavsi izmedju redaka mozda shvatiti u kakvoj sam trenutacno situaciji dok vas molim za pomoc...

LP

svi radio operateri mahom su ili 99.9% uvik lokalci znaci brazilici ako su u brazilu ,afrikanci u africi ,azijati azija neznam sta je s north sea dali ima sanse tamo se gurnit u engleski sektor ali male sanse dajem

svi ti lokalci rade ne zato sta su jeftini vec zato sta zemlja koja unajmi rig trazi da se zaposli odredni broj lokalnih ljudi to stoji u ugovoru

uglavnom bez debele preporuke (veoma jake) a i onda veoma tesko
u tvome naumu nece biti srice

Suosijecam s tobom al stari malo prosurfaj po forumu vidit ces da se nije lako ukrcat niti za wipera...a kamol i za sta drugo...

nije lipo znam ali iz osobnog iskustva puno bolje je odma u glavu nego davat laznu nadu ali mozda se neko javi s nekim novim boljim info

sve u svemu sritno

Back