mili_vanili
1/O
Danas sam dobija poziv iz Uljanika za ukrcaj na bulka kao treći palube (idem prvi put kao terco, ugovor 6 mjeseci, plaća 3000$ na??a posada). Ako netko ima bilo kakvih informacija ASAP bio bih zahvalan?
Evo danas sam zva telefonom:
Problem je mo?žda ??ta nemam polo?žen Tank. Fam. + kadeturu sam bio na bulku. Probao i u Globtika i jo?? par firmi ali oni krcaju samo na tankere pa sam odmah dobio ko??aricu. Ako tko jo?? ima koju firmu na koju bi mogao ići neka se javi. Hvala
Problem je mo?žda ??ta nemam polo?žen Tank. Fam. + kadeturu sam bio na bulku./QUOTE]
Dok cekas polozi taj brevet pa im se opet svima javljaj svaki tjedan morat ce nesto uletit kako triba...plus mozda te budu smatrali i ozbiljnijim jer ulazes u sebe...u karijeru ako ne vide sami napomeni im da si polozio zato jer su ti rekli da moras![]()
). Čuv??i ovo pomislih za??to ne probati na kontejnerima (iako nisam čuo ba?? puno lipoga tj. puno porata u malo dano, slabo se stoji u portima, puno prekovremenih i posla na kuverti općenito) pa kakva su va??a iskustva sa kontejnerima?