Upit o kadeturi na plinašu/kruzeru

KarloKelat96

New member
Poštovane kolege,

Zamolio bih vas za vaše mišljenje i savjet, u vezi odrađivanja kadeture. Naime odrađujem prvi ukrcaj na brodu ikada, DECK CADET, oil/chem tanker (4. mj u tijeku od mogućih 6mj., ako produljim ugovor). Mene zanima da li nakon tih prvih 4/6 mj. u matrikuli, moram ici poloziti brevet za plinaša ili kruzere kako bih mogao probati naći ukrcaj na plinašu ili kruzeru. Ubiti molim vas za savjet kako si povecati sansu za dobiti ukrcaj za drugi dio kadeture na spomenutim brodovima.
( imam fax, nemam srednju pomorsku)

Unaprijed, hvala svima,
Živjeli!​

Last edited:
Za ukrcaj na plin bi morao da odradis Basic training i ispit u LK i onda dobijas ovlastenje (A-V/1-2-1) - Certificate of Proficiency in Basic Liquefied Gas Tanker Cargo Operations. Ne znam na kojoj firmi plovis ali najbolje za prelazak na plin je da na svojoj sadasnjoj firmi probas da se prebacis ukoliko imaju te brodove u svojoj floti.

Pozdrav!

​

​

Za ukrcaj na plin bi morao da odradis Basic training i ispit u LK i onda dobijas ovlastenje (A-V/1-2-1) - Certificate of Proficiency in Basic Liquefied Gas Tanker Cargo Operations. Ne znam na kojoj firmi plovis ali najbolje za prelazak na plin je da na svojoj sadasnjoj firmi probas da se prebacis ukoliko imaju te brodove u svojoj floti.

Pozdrav!

​

​

Nema plinaša na mojoj firmi ☹️

poz Danilo!

Kolega mene zanima identicno pitanje. Imam odradenu polovicu kadeture na produkt tankeru, te bi se zelia prebaciti na neki od tipova broda za koje i ti pitas.
Također imam polozen basic gas, medutim neznam kuda probati i pokušati naci ukrcaj...

Back