Varada marine

picard

New member
jos jedna norveska kompanija specijalizirana za AHTS brode,dosta novogradnji stize u narednih dvi godine pa pokusajte upasti,valjda ce biti mjesta i za nase
Kurt Werner Andreassen
Fleet Manager
Mob +47 950 23 780
Office +47 386 00 152
kurt@varada.no
technical@varada.no

VARADA MARINE AS
Vestre Strandgate 27-29
4611 KRISTIANSAND ,NORWAY

Telefon:
+47 386 00 150
Faks:
+47 386 00 151
Epost:
post@varada.no

Odakle ih vadis majke ti mile. Svaka ti cast prika naklon do poda. Stvarno si zakon u ovom dijelu pronalaska firmi

:hihi:hihi
znaci stize im tijekom sljedece godine 7 novih AHTS brodova i 3 suplajera,tako nemojte zaboravit poslat cv na vrime
:uzdravlje

Picard ako te put nanese kroz SIbenik javi se jer eto castim i ja koliko god budes moga izist a pice moze na Turistov racun :)

Najgore ti je njega naist a mene napit to ti je i nekima na drillu prid bankrot :):)

dalmos javim se kad budem prolazio, :)
ma meni nema nista draze nego kad se nas covik probije i uspije :)

ma meni nema nista draze nego kad se nas covik probije i uspije :)

Svaka čast.
Jedino normalno i zdravo razmišljanje.
Ali si u velikoj manjini, nažalost.
Meni je jedan čovjek rekao da ja njemu nisam nikakva konkurencija, ako me ubaci, jer on radi 20 godina a ja krećem od nule.
Ali to ste vas dvojica.
Ostalo - Bože mi oprosti...
Kao da njemu uzimam njegovo...

Svaka čast.
Jedino normalno i zdravo razmišljanje.
Ali si u velikoj manjini, nažalost.
Meni je jedan čovjek rekao da ja njemu nisam nikakva konkurencija, ako me ubaci, jer on radi 20 godina a ja krećem od nule.
Ali to ste vas dvojica.
Ostalo - Bože mi oprosti...
Kao da njemu uzimam njegovo...

Ovaj portal i ljudi koji su ode godinama i pisu postove su uglavnom tj velikom vecinom ljudi koji zele pomoci. Dok ima i onih koji nepisu nego samo citaju i skupljaju informacije.

Jednom sam na aerodromu upoznao covika i kroz pricu nakon 3 pive kaze kako dolazim do adresa firmi? Ja kazem priko pomorac.net-a a on meni kaze a i ja sam registriran tamo. Pitam sta mislis a on kaze ma citam i kupim informacije i nije me briga za nista napisat. A ujedno se i pohvalia da je dobia posao priko portala tj adresa koje je ode nasao. pita mene citam li ja?
Ja se zahvalia na drustvu platio pice digao se i otisao.

Dobro si napravija DalmoÅ¡ kao da si mene pitao. Kada neće dati naÅ¡ima informaciju onda će joÅ¡ viÅ¡e rusa i ukrajinaca biti sa nama umjesto Hrvata ali nažalost neki naÅ¡i joÅ¡ ne shvaćaju di smo i tko smo.

Ovaj portal i ljudi koji su ode godinama i pisu postove su uglavnom tj velikom vecinom ljudi koji zele pomoci. Dok ima i onih koji nepisu nego samo citaju i skupljaju informacije.

Jednom sam na aerodromu upoznao covika i kroz pricu nakon 3 pive kaze kako dolazim do adresa firmi? Ja kazem priko pomorac.net-a a on meni kaze a i ja sam registriran tamo. Pitam sta mislis a on kaze ma citam i kupim informacije i nije me briga za nista napisat. A ujedno se i pohvalia da je dobia posao priko portala tj adresa koje je ode nasao. pita mene citam li ja?

Trebao si mu reći da si vlasnik portala i reći svoj nick i posrat ga samo tako. Ja bi na tvom mjestu to napravio

Back