Vladin odgovor

nece,ja san bija mehico i californija kad je izbilo i neman problema osim nekih neobjasnjivih zdravstvenih,puno nas je lovu vec povuklo,u drugi misec je vecina,pozdrav:uzdravlje:D

VEc ti je kokolo odgovoria. Jedina shema je brojnost u Udruzi i onda dogovor sviju u Udruzi sta cemo napravit pa cemo najbrze takoi utjecat na promjene

@Frankie

A meni smrdi na to... Već san čita o nekoj novoj ??koli iz ? ibenika, al kao nema interesa...
Vidit ćemo kako će se razvijat...

Al ono ??ta mene muči je da me sad straj da sljedeće dopune i izmjene istog pravilnika neće barem 2-3 godine, a onda idu i izbori, pa nova administracija, pa izija vuk magarca....

Too late, iza??a je novi pravilnik o svedod?žbama pri 3 dana, NN 62, opet nas naguzilo, ...ko ne viruje nek pogleda...:kafa

Eto, sve gore i gore, izvolte pogledat cijenjena gospodo, Narodne Novine, oni su izbacili novi pravilnik pri 3 dana i sad možemo diskutirat do mile volje...

Je, mo?? mislit, sad kad dođe?? u kapetaniju čeka te iznenađenje...bit će veselo..iden u Australiju ?živit...ode će mi se na kraju Vinka napit krvi...:udriglavom

koliko san vidija u onome kupusu od pravilnika,jos 5 breveta koji su bili permanent triba minjat u roku od godinu dana i vaze 5 od sada,nije mi jasno sta je sa 2e preko3000kw,cini mi se da nista nije prominjeno,sta se tice nostrifikacije,ne znan sad dali ce vazit CG brevet i ako oce triba polagat jos pomorsko zakonodavstvo RH,ali onda ostaje ono sta je Dalmos predlozija za EU

Back