Pozdrav
Interesira me dati netko ima iskustva na seizmick brodovima preko Wilhemsen ship menadžmenta .
Pozdrav
Jeli se u makini drze gvardije,kaki je zivot na brodu ima li int.što te konkretno zanima?
Jeli se u makini drze gvardije,kaki je zivot na brodu ima li int.
Hvala
Pozdrav
Bravo. Iskreno mi je drago da si zadovoljan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Drago mi je kolega da si zadovoljan i da si se uspio zaposliti preko wilhemsena, jer to je u ovome trenu malo nemoguca misija.
tu australiju ko je bio na seismicu, ubrao je veliki novac, ali je trajalo godinu dana, a sekondo je imao 20 000e placu (mozda je bila nekakva greska ali ta cifra je isplacivana).
Sad je isto ok sa tih 6000, ali ovo gore nema ni dosta upravitelja ili kapetana.
Zivi bili.
i dan danas traje samo je manji broj brodova koji dole rade , a koliko se ja sican 2nd engineer je ima malo vise od 1000 australskih dolara na dan i ugovor je 35on/off.![]()

evo bas jutros mi receno da nema vise nasih dole u australskim vodama ?
a preko kojeg se officea ide na ove seizmeic brodove,moze li se preko ovog u splitu aplicirati il mora se dirketno slati gore u norvesku,ak neko ima kontakt telefon ili email i to bi mi objasnio bio bih zahvalan
a preko kojeg se officea ide na ove seizmeic brodove,moze li se preko ovog u splitu aplicirati il mora se dirketno slati gore u norvesku,ak neko ima kontakt telefon ili email i to bi mi objasnio bio bih zahvalan