wilhemsen

Juznjak

2nd.eng.
Pozdrav
Interesira me dati netko ima iskustva na seizmick brodovima preko Wilhemsen ship menadžmenta .
Pozdrav

Jeli se u makini drze gvardije,kaki je zivot na brodu ima li int. :)
Hvala
Pozdrav

nećeÅ¡ se umoriti od posla ... viÅ¡e se umoriÅ¡ od aviona svaki misec,
ugovori 1on/1off,
plaća može biti jako velika u nekim državama,a i inače nije loÅ¡a.....
australija je dobro plaćena , skoro 3 puta viÅ¡e nego na nekoj drugoj lokaciji,a inace je placa oko 5000 eura samo na brodu...
ako imaš ponudu za australiju,nemaš se šta misliti ......... mada sve opcije su dobre....
internet ima i sve ostalo sto vecina brodova nema u danasnje vrime....

a ima i lipih mexikanki ......

Last edited:
Wilhemsen CGG

Wilhemsen CGG

Postovanje narode,
Evo da se javin nakon sta san dosa sa broda sa iskustvima sa Wilhemsenon,
Mogu reci samo najbolje od ljudima koji su u officu,brod je takoder odlican,nema sta nema na brodu od interneta,telefona besplatnoga pa do spize,ma sve je bilo pet u ovih misec dana.
Place su takoder dobre i sto je najvaznije u dansanje vrime dolaze u dan i sekundu tocno bez ikakvih zakasnjenja i lsicnih stvari.Placaju se putni troskovi bez problema i placa se sve dok ne taknes vrata od kuce i tako kad ides na brod kad si zatvorija vrata evrici pocmu dolazit.
Ako nekoga jos nesto zanima neka se slobodno javi u PM,ako mogu kao pomoc drage volje

Wilhemsen

Wilhemsen

Bravo. Iskreno mi je drago da si zadovoljan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo jos jednom dokazano da nije bilo Pomorac net. da nebi bilo ni posla svim onima koji misle da ovaj forum sluzi samo za ubijanje vremena ispred kompjutera.

wil

wil

Drago mi je kolega da si zadovoljan i da si se uspio zaposliti preko wilhemsena, jer to je u ovome trenu malo nemoguca misija.

tu australiju ko je bio na seismicu, ubrao je veliki novac, ali je trajalo godinu dana, a sekondo je imao 20 000e placu (mozda je bila nekakva greska ali ta cifra je isplacivana).

Sad je isto ok sa tih 6000, ali ovo gore nema ni dosta upravitelja ili kapetana.

Zivi bili.

Drago mi je kolega da si zadovoljan i da si se uspio zaposliti preko wilhemsena, jer to je u ovome trenu malo nemoguca misija.

tu australiju ko je bio na seismicu, ubrao je veliki novac, ali je trajalo godinu dana, a sekondo je imao 20 000e placu (mozda je bila nekakva greska ali ta cifra je isplacivana).

Sad je isto ok sa tih 6000, ali ovo gore nema ni dosta upravitelja ili kapetana.

Zivi bili.

i dan danas traje samo je manji broj brodova koji dole rade , a koliko se ja sican 2nd engineer je ima malo vise od 1000 australskih dolara na dan i ugovor je 35on/off. :cool:

i dan danas traje samo je manji broj brodova koji dole rade , a koliko se ja sican 2nd engineer je ima malo vise od 1000 australskih dolara na dan i ugovor je 35on/off. :cool:

točno tako.
ja sam se smijao,kad mi je čovjek rekao da zaradjiva taj novac kao 2 eng... na kraju se ispostavilo da govori istinu...

to je bas plaća...haha....par godina biti 2e u australiji i ići u mirovinu :kafa

a preko kojeg se officea ide na ove seizmeic brodove,moze li se preko ovog u splitu aplicirati il mora se dirketno slati gore u norvesku,ak neko ima kontakt telefon ili email i to bi mi objasnio bio bih zahvalan

a preko kojeg se officea ide na ove seizmeic brodove,moze li se preko ovog u splitu aplicirati il mora se dirketno slati gore u norvesku,ak neko ima kontakt telefon ili email i to bi mi objasnio bio bih zahvalan

Nadam se da si dobio odgovor :uzdravlje

Mislim da sve ide preko wilhemsenovog ureda tu u Splitu?

Back