Wind farm brodovi i širenje flote

picard

New member
Dok je cijeli offshore u raspadu,a crni dani su pred nama jedan mali dio offshora cvijeta a to su odrzavanje wind farmi gori po nordu,Ovdje imamo izvadak o nekoliko novogradnji a to su redom

6 x Njord Offshore QUAD IPS 26m WSV’s building in Strategic Marine, Singapore 2 x Piriou WFSV 26w building in SEAS, Vietnam 2 x Piriou WFSV-21w building in Piriou Vietnam 2 x StratCAT 26 QUAD IPS WSV’s building in Strategic Marine, Vietnam 2 x StratCAT 26 CPP WSV’s building in Strategic Marine, Vietnam 2 x StratCAT 26 Quad Waterjet WSV’s building in Strategic Marine, Vietnam 1 x 20m CE for Turbine Transfers building in Mustang Marine, United Kingdom 1 x 19m WSV building in Veka, Netherlands

o Å¡irenju flote piÅ¡e i ovom izvadku pa preporučam da pročitate
http://www.bmtng.com/media/5843593/L Res -Seawork news letter 2015 - Final .pdf
i da se aktivirate u tom smjeru,a ja cu polako lipiti firme informacije
pa ko i hebe samo one koji skupljaju info

velika firma zasluzuje zasebnu temu ako se slazez,pa da malo raspravimo a posto su njemci,oni imaju praksu krcat hrvate(sto se vidilo po hartmannu i er-u
To je firma koja je 2011 radila brod u gdini u poljskoj planirali su i drugi ali jos ga nema...uglavnom meni se nudilo za 2nd eng za tu nivogradnju 2011 80000eur za 2nd eng...medutim kasnije mi se ponudila ipak pozicija 3rd za 50000eur koju sam odbija...ovo pisem za 2011godinu dok su trazili ppsadu za taj brod...tad je bila glavna gospoda Classen...sto je novo neman pojma...inace ta firma je nastala od Beluga offshore i ima taj jedan jack up.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

To je firma koja je 2011 radila brod u gdini u poljskoj planirali su i drugi ali jos ga nema...uglavnom meni se nudilo za 2nd eng za tu nivogradnju 2011 80000eur za 2nd eng...medutim kasnije mi se ponudila ipak pozicija 3rd za 50000eur koju sam odbija...ovo pisem za 2011godinu dok su trazili ppsadu za taj brod...tad je bila glavna gospoda Classen...sto je novo neman pojma...inace ta firma je nastala od Beluga offshore i ima taj jedan jack up.

deme groupacija se sastoji izgleda sada od vece flote,pa bi valjalo aplicirat
6 DP2 instalicijskih vessela Installation Vessels | DEME Group
self-elevating platforme Self-Elevating Platforms | DEME Group
i jack up o kojem mislim da crta govori Appollo
cijela flota je prikazana ovdje Meet the Fleet | GeoSea | DEME Group |
a imamo temu o deme dredging

Da picard imas pravo ali onda ta deme grupa trazila samo svoje ljude...sad neznam jeli se sto prominilo za hrvate...pvo pricam iskljucivo za deme...i nisan zna da su se ovako prosirili...za hgo infra sea neznam,mozda rade skupa koji projekt.

Last edited:
Da picard imas pravo ali onda ta deme grupa trazila samo svoje ljude...sad neznam jeli se sto prominilo za hrvate...pvo pricam iskljucivo za deme...i nisan zna da su se ovako prosirili...za hgo infra sea neznam,mozda rade skupa koji projekt.

valjalo bi poslat upit na ove adrese,znas onu ko pita ne skita pa vidit kakva je situacija sada, lik koji je radio za sms ams je zaposljavao nase ljude tamo,znam jer sam prije dvi godine objavio o toj firmi ovdje,nada umire zadnja,ja ako sta iskopam javim

ovaj jan brugman je ok lik, koliko ja imam iskustva s njim. skoro me ukrcao na AMS predprosle godine mislim, al falio mi je bosiet a njima je trebalo hitno za 2-3 dana. probao je i bez, al valjda neki visi nije odobrio. poslje kad sam mu se javio vec je bio promjenio firmu.

velika firma zasluzuje zasebnu temu ako se slazez,pa da malo raspravimo a posto su njemci,oni imaju praksu krcat hrvate(sto se vidilo po hartmannu i er-u

razmisljao sam otvorit temu o heavy lift construction DP brodovima, posto nisam na forumu nasao nista posebno o njima, al nisam pametan pod sto da je stavim, offshore ili trgovacki. imam par adresa sto sam ja prije njuskao, ili da ih stavim tamo premium?

razmisljao sam otvorit temu o heavy lift construction DP brodovima, posto nisam na forumu nasao nista posebno o njima, al nisam pametan pod sto da je stavim, offshore ili trgovacki. imam par adresa sto sam ja prije njuskao, ili da ih stavim tamo premium?

adrese stavi pod premium a posto trazi dp to spada automatski pod offshore,najbolje je otvoriti temu pod preimum djelu,pa ce se javit ljudi sa iskustvom,to je samo moje misljenje,vi ocijenite sto bi bilo najpametnije

Back