BOSIET Ravenna 11-13.6.2014.

Ako ima netko da je zainteresiran za BOSIET kurs u Ravenni od 11.-13.06 2014. neka me slobodno kontaktira ja idem sa osobnim autom iz Rijeke. Polazak je 10.6.

cek cek malo jel tocno ovo sta stoji na njihovoj stranici da su bosiet i huet opito approved?

Danas sam ja platio toliko BOSIET.
Pa sta ne idete u Aberdeen (Survivex)? BOSIET wit HUET and EBS, MIST i OGUK sa smjestajem,hranom(naravno i picem:D) i putom me je izaslo nesto malo vise od 1800€:hihi
BOSIET i MIST dodju oko 700€ (599GBP)

Last edited:
Pa sta ne idete u Aberdeen (Survivex)? BOSIET wit HUET and EBS, MIST i OGUK sa smjestajem,hranom(naravno i picem:D) i putom me je izaslo nesto malo vise od 1800€:hihi
BOSIET i MIST dodju oko 700€ (599GBP)

Zato Å¡to je u Ravenni iz Rijeke očito jeftinije, smjeÅ¡taj je 30-40 EUR dan, ručak uračunat u cijenu kursa. Ostaje joÅ¡ gorivo i cestarina za oko 800 km (uzmi neka je 1000 Kn). Sve skupa oko 1500 EUR. Eto zato ljudi iz Rijeke (i ne samo Rijeke) idu u Ravennu.

Imaju oko 300 EUR u razlozima za to. A i cijeli put je znatno jednostavniji.

Zato Å¡to je u Ravenni iz Rijeke očito jeftinije, smjeÅ¡taj je 30-40 EUR dan, ručak uračunat u cijenu kursa. Ostaje joÅ¡ gorivo i cestarina za oko 800 km (uzmi neka je 1000 Kn). Sve skupa oko 1500 EUR. Eto zato ljudi iz Rijeke (i ne samo Rijeke) idu u Ravennu.

Imaju oko 300 EUR u razlozima za to. A i cijeli put je znatno jednostavniji.

I ja sam isto iz Rijeke, ali sam dobio jos i MIST i OGUK u toj cijeni, a i tamo je rucak besplatan, ali ja ne mogu zivit samo na rucku, tako da sam imao i dorucak i veceru i par medjuobroka cisto onako iz gusta, a da i ne kazem da je pala i koja pivica:uzdravlje, ali dobro sve je to stvar izbora, ali ako je situacija da BOSIET i HUET moras platit 1648€ bez puta, smjestaja, hrane, MISTA, OGUKA,.... onda dodjem do zakljucka da se vise isplati otic u Skotsku:)

Last edited:
I ja sam isto iz Rijeke, ali sam dobio jos i MIST i OGUK u toj cijeni, a i tamo je rucak besplatan, ali ja ne mogu zivit samo na rucku, tako da sam imao i dorucak i veceru i par medjuobroka cisto onako iz gusta, a da i ne kazem da je pala i koja pivica:uzdravlje, ali dobro sve je to stvar izbora, ali ako je situacija da BOSIET i HUET moras platit 1648€ bez puta, smjestaja, hrane, MISTA, OGUKA,.... onda dodjem do zakljucka da se vise isplati otic u Skotsku:)

Malo si me zainteresirao, pa sam pogledao. BOSIET + MIST je na vlastitu inicijativu 599 funti. Put trenutno ne mogu dobiti za manje od 4000 Kn. To je sve skupa oko 1220 EUR. Sa time da moram doći do aerodroma i nazad (i kod nas i u Skotskoj). Istina, može se naći put i za 2000 Kn, ali tada bih sve to skupa morao prilično odgoditi, mala je razlika da bi bilo isplativo. Trenutno mi treba BOSIET (Å¡to prije, bolje), tako da cu ja uskoro u Ravennu.

Definitivno Å kotsku treba uzeti u plan, pogotovo ako se mogu dobiti jeftiniji letovi i kombinira sa sa HUET. Kosta tada znatno jeftinije od Ravenne.

ja sam to bio u Pavii, nisam na vrijeme skuzio da ima u Ravenni inace bi isao tamo jel je blize 100 km. sve skupa s smjestajem, hranom i putem me izaslo 1650 EUR. nisam stedio na hrani i pivi. Sam tecaj BOSIT + HUET im je 1293 EUR.

Planira san ic u ravennu i posla san upit na mail i cijena je bila 1250 Eura Bosiet+Huet, nakraju san otisa u paviu jer se u ravenni popunija termin i u paviji je bila cijena 1300 Eura Bosiet+Huet s tim da je u paviji i smjestaj nesto skuplji..naznam odakle podatak da je sam Bosiet 1220Eura...

samo da savjetujem one koji misle ić u Å¡kotsku kako doć do tamo Å¡ta jeftinije.pod obavezno ić sa ryanairom do Londona.otamo imate autobuse megabus se firma zove ja san iÅ¡a iz Londona za Glasgow za nekih6, 7 funti.kartu sami printate.kad dođete u Å¡kotsku vlakovi i nisu neÅ¡to skupi ako su van uopće potriba.nisan iÅ¡a u aberdeen pa neznam ali znam da se uz prethodno kupljene karte za avion i bus može jako uÅ¡tediti.meni je taj put recimo bija oko 40 eura povratni let zadar-London a ja san posli joÅ¡ iÅ¡a i u cardiff i swansea ja isto cifre oko 7 funti tim busom.zadnje Å¡ta san letija je bilo za pariz let u jednom smjeru san uvatija za 9 eura..tako da mislim da je čak isplativije ić avionom u englesku u kojoj si za dvi ure vožnje avionom pa onda joÅ¡ mrvu busom.isto tako nebi ni u ludilu plaća smjeÅ¡taj po hotelima pa ni hostelima koji su i duplo jeftiniji jer postoji couchsurfing priko kojeg ja putujem već godinama.samo tribate nać let na ryanairu koji tjedan ranije i da se proć ekstra jeftino.

to je mail iz CFO Ravenna,(12mj.2013)

Good morning.......,

I state with tell you that is already included in the BOSIET HUET also so if you do not need to do the BOSIET HUET also.

as a result of your request I send you all the information related to the course in question:

1.Calendar of Courses Opito (Oct-Nov-Dec)
2.Calendar of Courses Opito (Jan-Feb-Mar)
3.Card BOSIET Course
4.Facsimile medical certificate BOSIET
5.Registration Form for Individuals
6.Terms and Conditions
7.List of hotels we have agreements
8.Map to reach us

The cost of the course BOSIET is € 990,00 + VAT + € 15,00 bank charges (€ 1.222,80 Total)

The cost includes meals for the duration of the course but also the registration certificate at the headquarters Opito UK

The course includes BOSIET HUET and EBS.

At the end of the course are awarded a certificate of attendance and the badge valid 4 years.

The HUET course fee is € 340,00+iva + € 15,00 bank charges (€ 426,40 all included)

The cost includes lunch but especially the registration certificate at the headquarters Opito UK.

At the end of the course are awarded a certificate of attendance and the badge valid 4 years.

The night is excluded, therefore attach a list of hotels located us arrangement.

Payment is made by bank transfer prior to the course start date to the following bank:

HOLDER: C.F.O. S.R.L.

UNICREDIT BANCA SPA - Place of RAVENNA

IBAN: IT80 S020 0813 1000 0001 0234 247

SWIFT CODE: UNCRITM1072

Once you have made payment please send a copy of the book by mail.

Alternatively can pay by Credit Card or ATM directly in our offices on the first day of the course.

To attend the course BOSIET you must be in possession of a medical certificate OFFSHORE or alternatively can be used a facsimile of which is attached.

At the end of the inscription is necessary to send the completed and signed application form and the medical certificate about 5 days before the course to the email address iscrizioni@cforavenna.com

Hoping to have exhausted His demands I remain at your disposal for any clarification,

Best regards,

Dali moze odgovorit neko na ovo jer stvarno neznam ni sam vise..jeli se s bosiet-om dobije i huet u ravenni, ili se mora posebno prijavit huet

Back