circuscroatia
Cesar
Ako ima netko da je zainteresiran za BOSIET kurs u Ravenni od 11.-13.06 2014. neka me slobodno kontaktira ja idem sa osobnim autom iz Rijeke. Polazak je 10.6.
Ako ima netko da je zainteresiran za BOSIET kurs u Ravenni od 11.-13.06 2014. neka me slobodno kontaktira ja idem sa osobnim autom iz Rijeke. Polazak je 10.6.
je to ovo? CENTRO FORMAZIONE OFFSHORE
Offshore
cek cek malo jel tocno ovo sta stoji na njihovoj stranici da su bosiet i huet opito approved?
Krajem 12mj. HUET-426 eura,BOSIET-1222 eura..
Krajem 12mj. HUET-426 eura,BOSIET-1222 eura..
Pa sta ne idete u Aberdeen (Survivex)? BOSIET wit HUET and EBS, MIST i OGUK sa smjestajem,hranom(naravno i picemDanas sam ja platio toliko BOSIET.

Pa sta ne idete u Aberdeen (Survivex)? BOSIET wit HUET and EBS, MIST i OGUK sa smjestajem,hranom(naravno i picem) i putom me je izaslo nesto malo vise od 1800€
BOSIET i MIST dodju oko 700€ (599GBP)
Zato Å¡to je u Ravenni iz Rijeke očito jeftinije, smjeÅ¡taj je 30-40 EUR dan, ručak uračunat u cijenu kursa. Ostaje joÅ¡ gorivo i cestarina za oko 800 km (uzmi neka je 1000 Kn). Sve skupa oko 1500 EUR. Eto zato ljudi iz Rijeke (i ne samo Rijeke) idu u Ravennu.
Imaju oko 300 EUR u razlozima za to. A i cijeli put je znatno jednostavniji.
I ja sam isto iz Rijeke, ali sam dobio jos i MIST i OGUK u toj cijeni, a i tamo je rucak besplatan, ali ja ne mogu zivit samo na rucku, tako da sam imao i dorucak i veceru i par medjuobroka cisto onako iz gusta, a da i ne kazem da je pala i koja pivica, ali dobro sve je to stvar izbora, ali ako je situacija da BOSIET i HUET moras platit 1648€ bez puta, smjestaja, hrane, MISTA, OGUKA,.... onda dodjem do zakljucka da se vise isplati otic u Skotsku
![]()