OceanRig

KOliko sam upoznat Barakin nije OPITO approved. Za produzit netriba navigacija. Citaj malo po forumu te odgovore vec imas.

Ne kužim onda zasto mu je valjanost dvije godine,valjda se treba ispunit neki uvijet da bi se produžio isti.Ništa hvala još jednom,inace sam malo lijen za citat sve te postove,lakše je postavit pitanje pa dobit direktan odgovor:hihi.

Obećajem da cu se malo potrudit :cool:

Pozdrav ljudi!

Evo koliko vidim vi ste tu svi strojari sta ste upali. Zanima me ima li kakve sanse za kuvertu, juniore?

Pozdrav kolege

Kako sam trenutno doma, dosta vremena znam potroÅ¡iti čitajući ovaj forum. Uglavnom preko njega sam doÅ¡ao do nekih informacija i savjeta pomoću koji sam se na kraju i ukrcao na kruzere, za sada kao asistent. No uglavnom cilj mi je bio prije nego Å¡to sam krenuo u to sve novac, a ima ga najviÅ¡e u oil&gas sektoru, pa čitajući ovaj forum doÅ¡lo mi je napamet nekoliko pitanja ako ima koji voljan pomorac da na njih odgovori.
Kako se u ovom threadu uglavnom govorilo o iskustvima strojara, Å¡to je s električarima? Točnije s kojih brodova uglavnom električari prelaze na OR i slične kompanije i koje su početničke pozicije za njih?

Kako se u ovom threadu uglavnom govorilo o iskustvima strojara, Å¡to je s električarima? Točnije s kojih brodova uglavnom električari prelaze na OR i slične kompanije i koje su početničke pozicije za njih?

Pozdrav Zorane

Pokusacu odgovorit na tvoj upit kratko i jasno.

Najvise ih je ode sa cruise brodova ili sa well support brodi ali pravila nema nekog direktnog. Pocetna pozicija je electrical engineer a on je u ranku 2 makine ili recimo u ranku 2 palube ) citaj DPO-a.

E da bar jesan :confused:
Vidija san na orca display u ECR da su kraj nas pa sam mislija se zaletit sa FRC da me viraju :D

PetarST
A na kojem si ti brodu?

@Morskipas01
OPITO je Offshore Petroleum Industry Training Organization za koju se izdaju svjedozbe koje priznaju firme u svitu. NPR ako imas brevet BOSIET a nije OPITO neke ga firme nece priznat i rece da nemos radit za njih, dok za druge to ne predstavlja problem

stage 3 Crane Operators

stage 3 Crane Operators

Ocean Rig are hiring stage 3 Crane Operators, 7th generation drillship
aplicirajte na njihovoj stranici, pozz

Back