zahvaljujem se tkalchu na učinjenom poslu u onim prvim postovima, sa onim pustim objavama kontakata, a isto tako i ovim iskusnijim kolegama, koji su kroz svoje postove dali do znanja da nema puno kruva od slanja mailova i da nema bolje, od dobre veze.
ja san mislija da bi se nešto moglo iskopat,al očito no way.to je samo umirivanje savjesti. nešto slično slanju CV-a priko portala moj posao.
Realno, ko će mene ukrcat sa 5 godina pauze, a iskustvo mi je par brodova ka oficir na tankerima, vlcc-ima. dakle, totalni sam padobranac u svemu ovome i kad vidin da stavljate skraćenice za pojedine vrste brodova, tek mi onda uleti tupilo od nekuženja, odsiku mi se noge i pari mi sve SF. taman san obnovija brevet oficira i ove osnovne,a vjerojatno za ić na platformu ili offshore brodove triba brdo toga ispolagat, a opet ko zna kad bi se ukrca. vjerojatno bi par godina sla molbe ka i kolega koji je otvorija temu.
očito je, da je jedino teže misto za ukrcat se , od jadrolinije, dobit posal na off shoru.
puno pozdrava svima, vama koji ste na ovin brodovima, još veću lovu i bolje uvjetei da šta manje živaca satarete.
meni preostaje splitska plovidba , možda ovi nesritni orebić šta se sad naprdija i šta je napravljen 58.
jebiga, ne zna se svak snać u životu. neko tu mora bit i da naviga za 500 $.
Nada san se nekako upast na barže u Dubai 42-42 , al k...a, projekt je gotov i ovi prika šta je doli bija je sad na st by.navigaje sa najosnovnijim brevetima.zapovjednik do 3000, temeljna, prva pomoć i FF. nikakav gmdss i sl.
p.s.- ako ništa drugo, drago mi je vidit da ljudi biže sa cargo brodova i dugih ugovora. to mi je nekakva potvrda da ne doživljavam samo ja brod ka robiju. noćne me more prate kad se sitin svih onih ugovora od 6 miseci. zaklea san se sebi da ću skupljat boce ili prodavat kokice na hajduka, al da takav ugovor više nikad neću potpisat.
BTW- budući sam posli 5 godina potpuni padobranac , zamolija bi nekoga da mi kaže jel se šta učinilo na smanjenju ugovora za juniore, konkretno na Globtika, di san otuka tih 8 ugovora koliko san navigava.
Hvala