Ne znam sto ce ti ali kosta 560 funti plus VAT
College Course Part Time Standby Vessel Crew Initial Training Shipboard Operation (ITSO) - emagister.co.uk
A evo gledam na SeaMarineru za poziciju AB-a te je osnovno ??to tra?že taj SBV ITSO (OPITO approved) certificate,pa se informiram ??to mi je činiti.
KOliko sam ja upoznat a jos sam zelen u offshoru mogu samo reci da ti triba BOSIET
A recite mi je li taj BOSIET općenito osnovni brevet za offshore kao ??to je B2 za dugu plovidbu,te koliko on ko??ta i gdje ga mogu ići najpovoljnije i najbr?že polagati?
U Barake u SIbenik a cijena je 4500 kuna tecaj traje 2 dana
Pozdrav
Aj kad sam vas uvatija u đir,jel mi mo?žete samo jo?? reći koje minimum brevete za offshore trebam imati da bi ima ikakve ??anse za uletiti?
Ispa si iz dira sad.![]()
![]()
Pise ti sve na forumu o tome pa se malo potrudi![]()
ima ti nesto o tome ovdje nadam se da sam pomogao
Rad na naftnoj platformi - Stranica 65 - Forum.hr

fala me??tre na odgovoru.
Koliko sam shvatio iz gore navedenog,BOSIET i HUET su 2 osnovna tečaja koja su mi potrebna za početak,ali ispada da mi ih se uopće ne isplati polagati kod Barake jer se ti breveti nigdi u svitu ne priznaju(jer nisu OPITO)-pa kako sad čovik da bude tu pametan![]()
Netcno.Napisi na kakve tipove instalacija/brodova zelis ic. Ako ides na AHTS ili st-by BOSIET ili HUET ti treba ako se smjena radi preko platforme,a ako se radi u portu ti ne treba jer brod nije offshore instalacija. To sto neki kolege zovu i supply i remorkere offshoreom u principu ne znaci nista.
Mislim da nisam u situaciji da biram tipove brodova na koje ?želim ići,?želim se samo uvaliti na bilo koju vrstu plovila koje ima veze sa offshoreom(supplieri,AHTS-i,ROV-ovi,bilo ??to)samo da neki vrag imam u matrikuli,samo da skupim nekakvo iskustvo,pa se zato raspitujem za te temeljne brevete da ne bi bilo da mi po dobrom starom običaju na nekom te??ko uhvaćenom intervjuu iskopaju da mi fali ne??to i ka?žu "sorry brale,pi??i propalo"![]()