Starije kolege, za??to ne upi??ete fakultet???

Status
Not open for further replies.
Na faksu se ne postaje pametniji,nego obrazovaniji ...hahahahahaha

Nu, neki su postali i obrezani tj. osuneceni!
(Ovo naravno govorim alegorijski tj. s drugim smislom od onoga sto se cini na prvi pogled).

Ajde pozdravljam sve ucesnike rasprave, idjem malo odmorit kosti..,

Gle bemti, pasalo tri ure iza po-noci!

WOODY

A zasto bi ljudi upisivali taj fakultet nije mi jasno?
oce li ih taj fakultet cemu naucit bitnom za posal?
Odgovorno ti tvrdim da nece jer san i sam bija tamo! Osim same teorije tamo se nema sta naucit! Onda to postaje samo sebi svrha.
Nego kako bi bilo da se stavi u zakon ko nije navigava nemoze ni predavat?

pozdravcic

pa onda bi zna izracunat matricu determinantu,limese,itd,hahahaaaa:uzdravlje

a to mi je jedno od najdra?žih jela...i sad bokun crnoga vina, ko to more platit :)

neznan koliko vas a sigurno masu vas zna onaj osicaj kad dode novi na brod a vi vec tucete par miseci,pa kad donese malo slanih srdela,paskog sira,i 2 litre domaceg vina,preporodis se,ajmeeeeeee,kad gledas zadnju a muka je uzet,zna san ja i najebat u zracnoj luci ali pokusaj je pokusaj:uzdravlje

Last edited:
WOODY

A zasto bi ljudi upisivali taj fakultet nije mi jasno?
oce li ih taj fakultet cemu naucit bitnom za posal?
Odgovorno ti tvrdim da nece jer san i sam bija tamo! Osim same teorije tamo se nema sta naucit! Onda to postaje samo sebi svrha.
Nego kako bi bilo da se stavi u zakon ko nije navigava nemoze ni predavat?

pozdravcic

A zasto bi uopce isli navegat?!?! I doma ima posla! Pitas malo stupidno pitanje. Oprosti, ali tako ispada!
Vi konstantno ponavljate da vam fakultet ne treba i da vas nece uciniti boljima! Pa ko vam to namece da ce vas uciniti boljima? Jos mi nitko konkretno nije odgovorio na pitanje! Zasto ne upisati fakultet?Znate, tamo vam ne jedu ljude. Znamo da necete zaraditi 300 000 kuna, vec 150 000 u toj tekucoj godini, ali poslije ce vam valjati kad budete polagali zapovjednicki ispit!

woodi jel te pere....

ali isto mi se cini da ove mlade generacije akademskih gradana ima veliki problem ljubomore,a ja vas razumin kako ne,kad dode neko sa broda u BMW u polagat ispite na fax,pa ga polozi u 45min a ti moras bubat godinama,da zavrsis,jer su bitnije kavice i pusenje isprid faxa,a ovaj to sve nauci na brodu i dode spreman,:p

Vidim, sve u 16 polazu ispite! UF!!! Opet ćorak!

ljudi
ne mogu virovat sta sve covik ovde more procitat

sve je very simple:

ako zelis ostat junior oficir cili zivot onda ne idi na faks

ako zelis napredovat do barbe ili kapa onda moras zavrsit faks

sve mi je ovo smijesno o cemu filozofirate i ono ja ja ja ja ja,diploma diploma,pa koga to briga,covik je covik,a vama cu se smijat za koji misec valjat cu se pa van je uzalud odi bacat upljuvke i ljubomorne komentare,samo zato sto niste kolegijalni prema ostalima to ce vas kostat

kaze meni kadet:ma onaj prvi je u kurcu ja iman visu,a ja mu kazen mrsss doli u santine sa krpama i divi se svom papiru:p

ljudi
ne mogu virovat sta sve covik ovde more procitat

sve je very simple:

ako zelis ostat junior oficir cili zivot onda ne idi na faks

ako zelis napredovat do barbe ili kapa onda moras zavrsit faks

BOGU FALA!!! Napokon normalan odgovor! Ali neki kolege nikako da shvate o cemu se radi!

sve mi je ovo smijesno o cemu filozofirate i ono ja ja ja ja ja,diploma diploma,pa koga to briga,covik je covik,a vama cu se smijat za koji misec valjat cu se pa van je uzalud odi bacat upljuvke i ljubomorne komentare,samo zato sto niste kolegijalni prema ostalima to ce vas kostat

kaze meni kadet:ma onaj prvi je u kurcu ja iman visu,a ja mu kazen mrsss doli u santine sa krpama i divi se svom papiru:p

To si ga potira jer ce ti za koju godinu bit nadređeni, pa da se malo ispuses sa svojim frustracijama... Neka, neka, ne valja drzat taj jal u sebi.
A slusaj sad ovo:
Dodje mi secondo, frisak s broda na lekcije i pita me:

A sta je to "Nord ap i hed ap"??? A sta je to satni kut?

Ma u redu je, ne znam ko je ljubomoran...
Vidimo se za koju godinu. Daj boze zdravlja!

Last edited:
postoji blaga vjerovatnost da ce ti taj kadet danas-sutra hebat znanje...

a svi koji se kur.. kao ti su iskompleksirani junferi

ti nekoga potjero u santinu.... pa jadan ne bio kako te nije stid tako pisat??'

i sta ti mislis da si neka faca ili sta???

sace svi reci: waoooo, hebote, vidis kako je ovaj zajeban!!!

dasta ti mislis....

Majstorica!!!:uzdravlje

@crta zara

kolega najprije si me satra s onim postom pod threadom "Globtik", a sad ode pi??e?? totalne gluposti, o BMW-ima i santinama... Na mene si ostavia dojam malo ozbiljnijeg momka nego ??ta su ti ovi zadnji postovi.

A ti Woody Woodpecker, svaka čast, ja isto mislim da je bolje imat fakultet i sve to, al ispada?? maksimalno glup navođenjem "head up" i "nord up" i satnim kutem i sličnim budala??tinama... Jel ti to vrhunac fakultetskog znanja ili ima?? jo?? sličnih bisera?
Dragi moj ja sam diplomira sa prosjekom ocjena 4,5 i u srednjoj pomorskoj sam prolazia sa 5,0, pa sam na brodu ispočetka blenia ko tele u ??arena vrata (tankeri, LNG)... I to je pravilo, a ne iznimka...
Zna?? li da je astronomska izbačena kao predmet sa većine EU pomorskih učili??ta od pro??le godine i lagano ulazi u POVIJEST???

Dakle kapa dolje na diplomi, ?želim ti sreću u poslu, napredovanje i uspje??nu karijeru... Al pričekaj malo da te prva cura odjebe, ili da ti zaplaće doma dite, ili da ti ne daj Bo?že neko doma pogine ili umre, a ti vr??i?? inspekciju balastnih tankova na +50... I jedno 15 dana ti triba da dođe?? doma....
Tu i u takvim situacijama se stječu radna i ?životna iskustva, a ne na faksu...

? teta da se opet i ponovno prepirete svi skupa o ovoj već ishabanoj temi...

pozdrav

evo jednas dok na jedno oko gledan!!hajduk zivi vijecni!!! i ko nyn sta moze. ovo je meni moja borba dala

...jer sve ono sta san donija sa kadeture je otislo nakon 20!!! dana za brevete,porucnicki i sve ostalo,doma san kao i vecina mojih prijatelja misecima,a minus samo raste,starce san ogulija do koze,neki su dizali kredite i tako dalje...svatite da smo mi u puno te?žoj situaciji!

Prvo glede ove teme necu ni komentirat jer me ne tangira. Ali ovo sta si napisa mi je prestrasno.PA koja si ti raspikuca.sve si potrosija,starce ogulija do koze.Sad nakon kredita posudi lovu na kamatu ili cini starce da prodaju stan,kucu,auto.JA jos uvik nisam potrosija dolare od asistenture,a ima od toga 15 godina mada mi se cini ko da je jucer bilo. Mirisu mi ti dolari ko i prvog dana.

Prvo glede ove teme necu ni komentirat jer me ne tangira. Ali ovo sta si napisa mi je prestrasno.PA koja si ti raspikuca.sve si potrosija,starce ogulija do koze.Sad nakon kredita posudi lovu na kamatu ili cini starce da prodaju stan,kucu,auto.JA jos uvik nisam potrosija dolare od asistenture,a ima od toga 15 godina mada mi se cini ko da je jucer bilo. Mirisu mi ti dolari ko i prvog dana.

a ??to kaki??!!!!

treba li ti tariguza?

kolega

nema ljutnje mene su davno iz...... veci frajeri od ovih sto ode nisu solidarni sa ostalin ljudima pa ih malo prcam,a i oni mene,nevirujen da ovo neko svaca ozbiljno

ali u pravu si evo stop,sory zbog tebe,jer te znan i prva liga si momak

Last edited:
:uzdravlje sa mo dojdite. ja iden lec pijan a vi ce te pricat bajke i sutra

pozdrav svimma bez skole i ispridcavan se na rukopisu mene sklolovanoga. hebiga oodnilo me

:uzdravlje sa mo dojdite. ja iden lec pijan a vi ce te pricat bajke i sutra

pozdrav svimma bez skole i ispridcavan se na rukopisu mene sklolovanoga. hebiga oodnilo me

Aj lec dok mores i ne pisi svasta javno. Evo ti i bolje polovice....nece valjda barufa. Imenjakinjo zene moje ostavi ga na miru :p

Je,sad je pun teze.Od kadeture san sve poplaca,skoro se i uspjesno ozenija.Doktorira.
Kupija kaic,Tomos 4,motornu pilu Husquarna 4.5 paripa proff,7.5 kg s uljen i benzinom.Napila se crnike,svoje i tudje,a ribe nalovija da mi jos strugotina na usi izlazi.

Status
Not open for further replies.
Back