Yahte + adrese

BRAVO MOMCI!!!

Sredite si spavanje ako mislite dolaziti.
Sve je puno!
Cijene idu gore!
Kupite si fr karticu i to Lebara jer je duplo jeftija od svih operatera ovdje(otkljucajte mobitele).
Mozete je uzeti u Beausoleiu u Monacu kod indijaca.
Na CV ne stavljati Hr broj jer vas niko nece zvati na taj ako vas zeli kontaktirati.
Ne stampaj Cvije doma,nego dodjite na ovu stranicu i napravite CV po njemu.Ponesite stampac od doma(200kn u intersparu+papir)jer vam ovdje kopiranje dodje euro ako je u boji ili 50 centi ako je crno bijelo.
Ponesite nesto hrane od doma jer ovdje je sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skupooooooooooooooooooooo.
Konzerve tune,(meni prsut) ili sta vam vec padne na pamet.
http://www.fivestarcrew.ca/Resume-Template.jpg

(Slijedite upute i ne pravite se pametni sto treba ili ne treba,sve lipo pise)
Cv vam je sve sto vrijedi i ne mojte ga stavljati u drugi plan.

NE dolazite bez laptopa jer ako neceti biti online necete ni moci traziti posao kako bog zapovida.
Prije nego sto dodjete i kada napravite Cv obavezno se prijaviti na sveeeeeeee agencije na svijetu koje postoje!
Popis imate ovdje stranicu prije.

Javite se kada dodjete,ako budem tu pokusacu vam pomoci za spavanje,ali nista ne obecajem.

Lijepi pozdrav i sretno!

Goran Bolic
bolic.goran@yahoo.com

Svaka vam cast svima sta pomazete jedni drugima. Mislim da je ovo u Hrvatskoj drzavi presedan da jedni pomazu drugima na ovaj nacin.

Sritno vam svima i dabogda svi nasli posao.

trazi se kapo za jahtu od 40m , zimovat ce u sibeniku, javite se na <:
cyrill france tel +393288992695
Cyrille France psyrille@yahoo.fr
My Mamba tel +393201673634

i jos jedan kapo za 36m
Dear Ante Gotovina,
I have an engineers position open for a 36 mtr Explorer, starting asap in Genoa.
-Caterpiller engines
-Charter yacht just refitted in USA
-7 Crew
-Location Genoa
-Long term position
-Salary 5500 Euro for the right candidate
Are you interested?
Please let me know if you are interested.
Regards,

R & M Yacht Management sarl.

Capt. Ralph de Joode

Managing Director

info@rmyachtmanagement.com

website: R&M Yacht Management | Operating super yachts | Cote d

+33672824458

Posto je 30 usera reportiralo da nemoze ucitati 46 stranicu na ovoj temi, mislim da je problem otklonjen te vas molim ako imate jos problema da se javite na PM a isto tako da reportirate post ako je nesto neprikladno, pritiskom na tipku prijavi post jer na taj nacin mail dode moderatorima i oni to rijese u najkracem mogucem vrimenu.

Hvala vam svima na suradnji

Dalmos

Bok Ljudi,

Motorna Jahta Impulsive trazi strojara Y3 ili vise.chief do 3ooo ili engineer 750 kw.
Nista manje od toga.
Ja sam bio pa su mi rekli da traze nekoga s bravetom jer je brod charter na karibima i mediteranu.
jako prijazna posada i moji poznanici rade tamo.
Neznam place,ali znam da je jahta u Imperiji u Porto Mauricio na prvom doku na kraju.

Strojr ceka da neko dodje odmah i da mu napravi handover i ode ća svojim putem.
Brod je Multinacionalan tako da su otvoreni prema svima koji bi htijeli raditi na njihovom brodu.

To je sve sto znam o tom brodu,nemam meila,neman kontakta.

LP

Good afternoon,

I am looking again for a Chief engineer with 3000 ticket. M/Y based in Cannes. Full time job.

If you are interested, please let me know and I will get you in touch directly with the french captaine for all questions you might have.

Regards

Hildegard SALOMON

--
CONSEIL EN RECRUTEMENT
15 rue Louis Blanc - 06400 CANNES
0033 (0)4 93 99 29 69 / 0033 (0)6 28 82 54 57
hdsconseil@gmail.com
HDSalomon - Conseil en recrutement : Personnel, Équipage - Staff, Crew
HDSalomon - Conseil en recrutement : Personnel, Équipage - Staff, Crew
Page Facebook : HDSalomon

Ode sam vrlo malo procita o strojarima na yahtama.Same adrese,bilo bi dobro upast na ovu yahtu pa zimovat u Sibeniku,nebi bilo lose...
Da li recimo primaju na yahte strojara koji nije bio nikad na yahtama imam 2nd Eng unlimited i Ch Eng do 3000kw?

Last edited:
strojara za jahtu od 42m, dovoljno kapo do 3000, za isti brod stjuardesa, nas kapetan. brod ce iduca dva mjeca provest u nas , trenutno mislim split, pa za grcku, zima u genovi

Oprosti je li mi mozes reci kakav je ugovor ili jos neki detalj ako je dostupan?
Ja imam brevet za Upravitelja stroja preko 3000. Da li je to dovoljno za rad an jahtama ili treba polagat sto dodatno?
Hvala

to ti je dovoljno, na PM ti saljem kapetanov mail pa za detalje pitaj njega

Stigla ponuda iz Agencije.
Ja sam javio da ne mogu doci te da će netko doci umjesto mene.
Interview su u Utorak u Antibesu i ovo je meil.
Jahta je 40 metara i kapetan je U ovoj agenciji u Utorak.
Molim da se najavite u ponedeljak na adresu napisanu ovdje dolje.
Ako vas pita ko vam je javio za posao slobodno recite Goran Bolic.
Ja sam joj najavio da ce je kontaktirati moj frend iz Hrvatske,samo nisam znao koji će to biti.
Pa ko prvi njegovo!
:D :D

Hi Goran

In regards to our earlier conversation you will have an interview with the captain on Tuesday 26th June in our office. I will confirm the time with you as soon as possible.

Please also send me your friend’s CV when possible and please inform him that he is welcome to pop into our office on Monday morning anytime between 9.30 and 12.30.

Have a great weekend.

Kind regards

Charlotte

Charlotte Hydes

Crew Consultant

7 East Yachts

2 ave du 24 aout

066 00 ANTIBES

+33 (0)4 97 21 05 39

charlotte.hydes@7eastyachts.com

7 east yachts

Last edited:
Dobar dan prije svega svima di god da jeste!
Ovako novi sam na forumu iako vec cca mjesec dana citam forum pa sam se odlucio logirat.
Inace radim u Offshore-u na firmi SUBSEA 7 u Brasilu,kako sam vec 8 godina u offshore-u iskreno dosta mi je toga,prije subsea 7 firme Tdewater i Bourbon 4 godine,tako ako imate kakvih upita sta se tice offshore-a tu sam nema problema samop pitajte a ovih dana cu na temi Offshore stavit neke adrese koje znam.......
Neki ce rec di ces ca iz Offshore-a ali meni se jenostavnio vise neda,prebacio bi se na putnicke ili Yachte....najprije na Yachte....poslao sam neke mailove nesto su se javili ali nista konktretno..inace sam 2nd engineer na brodu.....vidim da clan Morski pas dosta stavlja adresa i posla...Morski pas RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!
Isto tako ako ja kome mogu pomoci sa savijetom ili adresom tu sam i samo pitajte.....
Forum vam je super i samo tako naprijed.....RESPECT!!!!!!!!!

E sad pitanje za Morskog psa:Zamolio bih te ako ima kakvo mjesto za 2nd engineera ili kapa do 3000 kw jer isto imam brevet,di bi se mogao javit,inace imam MAN ADVANCE COURSE,CATERPILLAR COURSES I DP MAITANANCE.

AO SE STA MOZE BIO BIH ZAHVALAN!!

P.S. ako koga sta zanima o offshore adrese.....poslodavci...stavrno imam iskustva.....od office-a u Abeerdenu koje sam prosao do Nigerije ,conga,angole,brasila,venezuele,North Sea.....samo pitajte tu sam...HVALA!!

To Fast for wait end of the world.....

Dobro nam dosa.Živija na ti!!!!

Dobar dan prije svega svima di god da jeste!
Ovako novi sam na forumu iako vec cca mjesec dana citam forum pa sam se odlucio logirat.
Inace radim u Offshore-u na firmi SUBSEA 7 u Brasilu,kako sam vec 8 godina u offshore-u iskreno dosta mi je toga,prije subsea 7 firme Tdewater i Bourbon 4 godine,tako ako imate kakvih upita sta se tice offshore-a tu sam nema problema samop pitajte a ovih dana cu na temi Offshore stavit neke adrese koje znam.......
Neki ce rec di ces ca iz Offshore-a ali meni se jenostavnio vise neda,prebacio bi se na putnicke ili Yachte....najprije na Yachte....poslao sam neke mailove nesto su se javili ali nista konktretno..inace sam 2nd engineer na brodu.....vidim da clan Morski pas dosta stavlja adresa i posla...Morski pas RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!
Isto tako ako ja kome mogu pomoci sa savijetom ili adresom tu sam i samo pitajte.....
Forum vam je super i samo tako naprijed.....RESPECT!!!!!!!!!

E sad pitanje za Morskog psa:Zamolio bih te ako ima kakvo mjesto za 2nd engineera ili kapa do 3000 kw jer isto imam brevet,di bi se mogao javit,inace imam MAN ADVANCE COURSE,CATERPILLAR COURSES I DP MAITANANCE.

AO SE STA MOZE BIO BIH ZAHVALAN!!

P.S. ako koga sta zanima o offshore adrese.....poslodavci...stavrno imam iskustva.....od office-a u Abeerdenu koje sam prosao do Nigerije ,conga,angole,brasila,venezuele,North Sea.....samo pitajte tu sam...HVALA!!

To Fast for wait end of the world.....

ti to mene malo ko da sam ti ja kakva agencija, ali spreman sam ja za take..mislim da je plata 7000 eu

Good day Ante Gotovina,
Y3 Engineer needed for a 40m Motor Yacht charter starting tomorrow in Monaco.
Please give Ed Cox a call if you are currently available.
0044 7792 737 088

priki mi kapu na 65m jahti treba hitno 2nd, sa EOOW, plata 4200-4400 eura, poso je permanent, brod lezi zimu u monacu, mail od kapa saljem na PM. HITNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Evo dobrog posla!!

Evo dobrog posla!!

Dobio sam ovo na mail.
Nemam Y3 ili ti Chief engineer do 3000kw.

Ako koga interesira nek se javi.

Calling all Engineers, Y3 and above. We urgently need a relief Engineer for one month or less on a 55m Sailing Yacht (a perini), start date 10th August. The salary will be 10,000USD for the month plus a charter tip.

Please if you know anyone that is Y3 or above and needing some relief or full time work please let us know or apply directly on-line, the job number is CC950.

Many thanks.

Kind Regards,

Sara Duncan - Director
sara@crewandconcierge.com
Crew and Concierge - Home
Tel:+1 401 266 9562

Evo još jedan!!

Evo još jedan!!

Kvalifikacije nisu potrebne,samo iskustvo.

Dear Goran,

You are registered with our agency and have listed yourself as looking for work.

A new job, which matches your qualifications, has been added to our list of opportunities.

The job description is:

Full time experienced engineer needed for 40m Huisman with Med / Caribbean program to start in October. Private use only, but maintained to MCA code. There will be a small refit and intermediate survey in Palma before the crossing. Qualifications are flexible. Competitive starting salary to be reviewed after 2 months. Please apply online.

If you would like to apply for this, or any of our other positions, please login to Crew and Concierge - Home where you can update your profile and apply on-line.

You have been successfully short listed.

Best regards,

The Crew and Concierge Team.

Lijep pozdrav svima iz Zadra...

vec duze vrijeme pratim forum pa sam se odvazio napisati koju rijec;)

u cilju mi je zaposliti se na jahti kao KUHAR ako bude srece,volje imam i odlucio sam da ne odustajem...
imam dugogodisnje iskustvo sa tog podrucja,,,polozio sam STCW 95 sljedeci tjedan rjesavam ENG 1 tj. lijecnicki...pricam engleski i njemacki imam higijenske certifikate i sl.

uglavnom skupio sa nesto love pa planiram do antibesa uskoro na sedam dana obici agencije,dock walk i probati sve sto je moguce da nadem posao..

dobro bi mi doslo par savjeta kakva je sitacija sa kuharima koliko vidim po agencijama posla ima,mada nema bas odgovora na prijave za posao,,,jos me zanima je li pametno ici pocetkom desetog mjeseca ili mi je pametnije cekati proljece...

Unaprijed zahvaljujem na pomoci i savjetima

Zivio mestre!!Definitvino je najbolja stvar poci na lice mista i sa svma lipo popricati oci u oci....normalno prije nego se odlucis ici isto kontaktiraj agencije i dogovori termin kada ces doci!Sto se tice vrimena kad poci tamo...cuj evo jos misec dana malo vise i gotova je sezona u Mediteranu i pocinju pripreme za Caribe,tako da nije lose poci tamo kroz deveti misec pa mozda odma zaprasis na Caribe...a nikad neznas mozda bas taj dan bude nekome triba kuhar i eto tebe....napravi dir po marinama,ostavi CV,procakulaj s ljudima....kad budes isa obavezno na ovom istom mistu - POMORAC.NET - stavis obavjest da ides pa ce sigurno negdi pasti i cuga...ima nas uvik tamo :) sritino i pomalo!

To mi je otprilike i bilo u planu samo nisam bio siguran oko datuma kad bi trebalo ici...
Bilo bi lijepo sresti nekog domaceg tako da ce piva sigurno pasti :uzdravlje

Uglavnom hvala na odgovoru i ako jos netko ima bilo kakav savjet uvijek sam spreman poslusati ;)

pozdrav

trazim 2nd enginera sa Y3 ili OOW ticketom.cekam do 05. 09.

trazim 2nd enginera sa Y3 ili OOW ticketom.cekam do 05. 09.

hi svima,
chief sam na 50 m yachti u Francuskoj i treba nam jos jedan 2nd engineer pa evo,pokusat cu ovdje,mada iskustva sa nasima mi i nisu bas neka.
Prvo da se ogradim od raznih, 'uzmi mene,uzmi mene'...mora imati zavrsenu pomorsku srednju,ne neki prekvalificirani mehanicar ili sta ti ja znam....
MORA imati brevet ''casnik straze..bla,bla...750Kw'' i MORA imati iskustva, minimum par godina ali opet radi crew age requirementa moze imati izmedju 25-32 godine.
Idealno neki terco ili sekondo na nekoj trabakuli teretnoj ili na cruiseru ili ako ima iskustva vec na jahtama ..veliki plus odmah.
Mora imati pravi stav,razmisljati kao strojar i volju za ucenjem.Aktivno znanje engleskog ultimativno posto je posada internacionalna.
Malo o poslu;
Zna se kakvi su ugovori, 2 mjeseca placenog godisnjeg + ako smo ok u makini,vikend,produzene vikende,to sve sibamo kuci,...ja npr sam s autom.Inace chiefovi su na rotaciji, ja i jos jedan decko iz Ri.
Probni rok je 3 mjeseca,ukoliko se pokaze ok,ostaje za stalno.Plaja ovisi o iskustvu!!! ..krece se izmedju 120-175 Eur dnevno.Bit cemo u genovi,dry dock pa po Monacu pa sibamo crossing za Caribe.Bit cemo i u charteru pa bude i 5-7 milja eura tipa + beneficije iz ugovora, 13 plaja i slicno..
Yachta je 2007 godiste, ok je,ima posla ali tko voli raditi i postuje to sto radi,nema problema.

P.S Prvo pitanje ''sto ja''psovanje''bacanje alata'' ili bilo kakvo iscaseno ponasanje, ili ako je neko partijao cijelu noc pa mi se ujutro vuce ko magla po makini....pusiona si.Ako mozes partijati,moras i raditi.Inace bit ce sasvim dovoljno izlazaka,curica,partija,zajebancije, ali zna se zasto smo tu i tko nas placa i to moramo postovati.
Prednost Rijeka,Istra i sjeverniji dio mada mogu i dalmosi, ionako vas ima ovdje ko......:)
Ako tko misli da moze Sa cv-om mi se javiti na fiume78@gmail.com
Pozz svima i mirno more.

...sve mi se pari da su ti svi 'idealni' kandidati zauzeti i da ćeÅ¡ jednog tako opisanog usrid sezone nać malo morgen... ali ne odustaj - nada umire zadnja:uzdravlje...

...uvik ista "jaka priča" - pa pobogu dokle tako:p

hi svima,
chief sam na 50 m yachti u Francuskoj i treba nam jos jedan 2nd engineer pa evo,pokusat cu ovdje,mada iskustva sa nasima mi i nisu bas neka.
Prvo da se ogradim od raznih, 'uzmi mene,uzmi mene'...mora imati zavrsenu pomorsku srednju,ne neki prekvalificirani mehanicar ili sta ti ja znam....
MORA imati brevet ''casnik straze..bla,bla...750Kw'' i MORA imati iskustva, minimum par godina ali opet radi crew age requirementa moze imati izmedju 25-32 godine.
Idealno neki terco ili sekondo na nekoj trabakuli teretnoj ili na cruiseru ili ako ima iskustva vec na jahtama ..veliki plus odmah.
Mora imati pravi stav,razmisljati kao strojar i volju za ucenjem.Aktivno znanje engleskog ultimativno posto je posada internacionalna.
Malo o poslu;
Zna se kakvi su ugovori, 2 mjeseca placenog godisnjeg + ako smo ok u makini,vikend,produzene vikende,to sve sibamo kuci,...ja npr sam s autom.Inace chiefovi su na rotaciji, ja i jos jedan decko iz Ri.
Probni rok je 3 mjeseca,ukoliko se pokaze ok,ostaje za stalno.Plaja ovisi o iskustvu!!! ..krece se izmedju 120-175 Eur dnevno.Bit cemo u genovi,dry dock pa po Monacu pa sibamo crossing za Caribe.Bit cemo i u charteru pa bude i 5-7 milja eura tipa + beneficije iz ugovora, 13 plaja i slicno..
Yachta je 2007 godiste, ok je,ima posla ali tko voli raditi i postuje to sto radi,nema problema.

P.S Prvo pitanje ''sto ja''psovanje''bacanje alata'' ili bilo kakvo iscaseno ponasanje, ili ako je neko partijao cijelu noc pa mi se ujutro vuce ko magla po makini....pusiona si.Ako mozes partijati,moras i raditi.Inace bit ce sasvim dovoljno izlazaka,curica,partija,zajebancije, ali zna se zasto smo tu i tko nas placa i to moramo postovati.
Prednost Rijeka,Istra i sjeverniji dio mada mogu i dalmosi, ionako vas ima ovdje ko......:)
Ako tko misli da moze Sa cv-om mi se javiti na fiume78@gmail.com
Pozz svima i mirno more.[/Q

Svaki komentar je suvisan, "sjor kapo "....ali mi nisi jasam s ovim ko ima prenost a ko ne.... mile ti majke nemogu virovati,cudo u milanu reka bi jedan....i ono....evo pa cu i ovdi provati mada s nasima nemam neka iskustva....evo tebi stari moj savjet....podi lipo do Antiba pa pokupi za ruku prvoga koji ude u Blue Lady....po mogucnosti ne kvalificiranog mehanicara!!!
Kad su ovi gore navedeni,a mogu i oni...bili na jahtama onda ovi gore drugi navedeni nisu znali sto su jahte....aj drzi se,mirno more i sritno ti bilo!! :udriglavom x 5

Back