Posao

Sad san se probidija.Ko ode spominje 12 uri rada?Je sican se tih lipih dana,od prije 25 g.Kvragu i postelje i ko ih ja vake montira na brod.

Da ti pravo recen neznan ni koji san sad brod.Toliko san ih prominija,sve mi se pomisalo.Koliko se radi?Neman pojma,koliko ko oce i more,valjda.
O tome brigu vode drugi,ja samo potpisujen,izmedju postova.

Samo da ti recen,nema pica,samo sokici i H2O,ozbiljno je ode.tableta uopce nema,nikakvih,ni oni za glavu.
Sve zabranilo.

atlanship

atlanship

Meni to toliko smrdi..da je bolje onda pilat ove u Jadroplovu. I jo?? samo kad bi zna koliki je omjer primanja na Jadroplovu i na Atlantshipu. 12 uri radit i nastojat da te ni glava zaboli..:rolleyes:

Meni to toliko smrdi..da je bolje onda pilat ove u Jadroplovu. I jo?? samo kad bi zna koliki je omjer primanja na Jadroplovu i na Atlantshipu. 12 uri radit i nastojat da te ni glava zaboli..:rolleyes:

Ma smrdi mestre za popizdit.Vidin da volis pilat pa pilaj.Slicni smo,ja kad san doma,zivce najbolje odmorin u sumi.Uzmen sthilovku i udri po crnikama.
Place ti ni neznan,iman trajni nalog.I platna lista mi ide ovima mojima doma.Nezasitnoj obitelji.

Ma ne znam ni sam koliko vec,sve mi se pomisalo,izvitrilo iz glave...nema ni tableta,ka sta si reka,nesmi te ni glava zabolit.
Ovih ima,ma su manji od makova zrna sada,svrsija je kurbin pir.

s obzirom kako je bilo dok je kokolo radio i spavao tamo,ovo je disaster,ali jos uvijek bolje od puno onih koje je znao prije,govori u trecem licu jer se najeo i sad samo ovi prst radi,a znas kako je tesko stiskat backspace,daleko brale
kratko-gore ali jos more stat

Ma pitan čisto informacije radi. A moja malenkost je eto stekla takvo iskustvo,tj tamo di bi radija i po navigaciji 12 sati-prete?žito su brodovi bile neke ramine ili općenito brodovi sa učestalim kvarovima.Ali ne mora značit uopće da je taj problem isti i na Atlanta..

To ti stave u ugovor da ti je 12 sati radno vrijeme da ti ne moraju placat overtime ali u principu ne radis 12 sati. To ti ovisi o Masteru i C/O-u. Stari trikovi brodovlasnika da manje placaju posadama. JBG kolo srece se okrece, doce opet bolja vrimena za godinu dvije kad se popravi izvoz uz Kine za EU i Sj. Ameriku.

ova kriza je puno majmuna naucila kako profitirat,tako da mislin da se onakvo vrime nece vratit,ali mozda za 5 god pocme neki slabi popravak situacije,nadan se da san u krivu

Ja da moran radit vise od ure vrimena dnevno nebi nikad isa na brod. Radje bi onda sta doma.
Mislim da ce se kolega @Frankie slozit samnom
tantrumsmiley.gif

ej ja san novi ode na oven forumu,jeli mi mo?že?? reč di da potra?žim agencije za ukrcaj na of shore brodove,inače sam strojar po zanimanju(3rd.eng.).Do sada sam plovio na trgovačkim brodovima i na jadroliniji,trenutno sam upravitelj stroja na jedoj jahti.
zahvaljujem se

ej ja san novi ode na oven forumu,jeli mi mo?že?? reč di da potra?žim agencije za ukrcaj na of shore brodove,inače sam strojar po zanimanju(3rd.eng.).Do sada sam plovio na trgovačkim brodovima i na jadroliniji,trenutno sam upravitelj stroja na jedoj jahti.
zahvaljujem se

Utipkaj u trazilicu na forumu offshore i izbacit ce ti adresa da ce ti se zamantat, a mozes i u downloadu nac adresa pa skini.

i

i

Ma zvao Atlanship isto mi poslali aplikaciju sve sam ispunio i onda mi ka?žu da ako hoču za mornara da trebam imati zavr??eni tečaj za kormilara i za brodicu.Dal zna mo?žda netko od vas koju firmu di mogu probat kao mornar.Hvala

zahvaljujem se

Pitaj kod capt. Matića i ide?? za fri?žideristu 100 %

Ma zvao Atlanship isto mi poslali aplikaciju sve sam ispunio i onda mi ka?žu da ako hoču za mornara da trebam imati zavr??eni tečaj za kormilara i za brodicu.Dal zna mo?žda netko od vas koju firmu di mogu probat kao mornar.Hvala

Imas taj odgovor po forumu jako puno pua. Upisi u trazilicu i citaj:uzdravlje

Mmm.... zna li itko za neku agenciju za ukrcaj na Pujankama u Splitu?

Ne znam joj ime ni ime agenta... :o

edit: sad kad dobijem odgovor u stilu - "Kaufland"

Back