Mmm.... zna li itko za neku agenciju za ukrcaj na Pujankama u Splitu?
Ne znam joj ime ni ime agenta...
edit: sad kad dobijem odgovor u stilu - "Kaufland"
Bok ! Nisam znao di postati. Pa ću ovdje.
dakle tvrtka Employment Power iz Zg-a radi sa Carnivalom mi je obećala ukrcaj(čekam putovnicu jo?? par dana) . Mjesto konobar. Za plaću ka?že da je oko 1200 dolara do 1500.
Po??to sam inače Vs?? in?ženjer računarstva s 2 ipo godine iskustva od toga 11 mjeseci u inoemstvu da li se meni isplati od početka krenuti kao konobar jr mi je tip rekao da nemaju mjesta za IT ?
Molim savjete.
I ovo sa konobarenjem, jel ima tu i??ta manće(bak??i??a) ili je to fiksna plaća ?
Hvala svima na odgovoru.
Bok ! Nisam znao di postati. Pa ću ovdje.
dakle tvrtka Employment Power iz Zg-a radi sa Carnivalom mi je obećala ukrcaj(čekam putovnicu jo?? par dana) . Mjesto konobar. Za plaću ka?že da je oko 1200 dolara do 1500.
Po??to sam inače Vs?? in?ženjer računarstva s 2 ipo godine iskustva od toga 11 mjeseci u inoemstvu da li se meni isplati od početka krenuti kao konobar jr mi je tip rekao da nemaju mjesta za IT ?
Molim savjete.
I ovo sa konobarenjem, jel ima tu i??ta manće(bak??i??a) ili je to fiksna plaća ?
Hvala svima na odgovoru.
@Novalic
Prije svega dobro dosao na forum.
Mislim da ti je ivan-du rekao bas otvoreno kako je na brodima. Isto tako misljenja sam da napravis jedan dobar CV ( kakav imas primjer u threadu konoba na vrhu od usea Caspera)i da saljes na sve putnicke firme za poziciju assistent IT. To je nesto sta je u tvojoj struci placa puno bolja i gospodin covik. Ako ti se zuri ili nemas kune za ostati doma jos vrimena, i moras prihvatiti posao za konobara odma cim dodes na brod se uputi u IT department i reci da si taj i taj i daj im CV. Lazi da su ti rekli da ces tako prije moci doci na misto assistenta IT i vidi kad koji assistent ide doma i ako se mozes ubaciti probaj. Isto tako ako prihvatis moj prvi prijedlog salji isto na adrese koje si nasao na forumu a ukrcavaju na yahte jer i njima triba IT officir ponekad.
Sritno u trazenju posla i naravno da nemoras nikoga poslusati jer zivot je tvoj pa sam donosis konacnu odluku
Lip pozdrav