Meni to toliko smrdi..da je bolje onda pilat ove u Jadroplovu. I jo?? samo kad bi zna koliki je omjer primanja na Jadroplovu i na Atlantshipu. 12 uri radit i nastojat da te ni glava zaboli..![]()
Ma pitan čisto informacije radi. A moja malenkost je eto stekla takvo iskustvo,tj tamo di bi radija i po navigaciji 12 sati-prete?žito su brodovi bile neke ramine ili općenito brodovi sa učestalim kvarovima.Ali ne mora značit uopće da je taj problem isti i na Atlanta..
To ti stave u ugovor da ti je 12 sati radno vrijeme da ti ne moraju placat overtime ali u principu ne radis 12 sati. To ti ovisi o Masteru i C/O-u. Stari trikovi brodovlasnika da manje placaju posadama. JBG kolo srece se okrece, doce opet bolja vrimena za godinu dvije kad se popravi izvoz uz Kine za EU i Sj. Ameriku.
Ja da moran radit vise od ure vrimena dnevno nebi nikad isa na brod. Radje bi onda sta doma.
Mislim da ce se kolega @Frankie slozit samnom![]()
ej ja san novi ode na oven forumu,jeli mi mo?že?? reč di da potra?žim agencije za ukrcaj na of shore brodove,inače sam strojar po zanimanju(3rd.eng.).Do sada sam plovio na trgovačkim brodovima i na jadroliniji,trenutno sam upravitelj stroja na jedoj jahti.
zahvaljujem se
ej ja san novi ode na oven forumu,jeli mi mo?že?? reč di da potra?žim agencije za ukrcaj na of shore brodove,inače sam strojar po zanimanju(3rd.eng.).Do sada sam plovio na trgovačkim brodovima i na jadroliniji,trenutno sam upravitelj stroja na jedoj jahti.
zahvaljujem se
Ma zvao Atlanship isto mi poslali aplikaciju sve sam ispunio i onda mi ka?žu da ako hoču za mornara da trebam imati zavr??eni tečaj za kormilara i za brodicu.Dal zna mo?žda netko od vas koju firmu di mogu probat kao mornar.Hvala